128

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксиниран семейството и децата ми са ваксинирани , приятелите ми и колегите ми са ваксинирани. Всички се чувстват отлично. Вие продължавайте да плашите гаргите! По-глупав народ има само в Африка.

127

аз

преди 2 години

Стойчо Кацаров е лъжец!

126

Анонимен

преди 2 години

Сега е модерно да си гей, чернокож или ваксиниран, ако не си те дискриминират.

125

Анонимен

преди 2 години

"Миналата година смъртността е в България е с 35% по-висока от предишните години" - Лъжа. Не е вярно. Смъртността за 2020 е общо за Бг - 124 735. За 2019 е около 108 000 т.е. през 2020 се е покачила с около 15%. Като се има предвид каква истерия беше покрай Ковид (стрес), като се има предвид колко тоалетна хартия се изкупи, като се има предвид, че хората се затвориха по къщите си и не дишаха чист въздух, и не ги грееше слънцето, то дори и да нямаше Ковид, смъртността щеше да е по-голяма от 2019.

124

Шаши

преди 2 години

Сега няма газ ,,Циклон". Новата разновидност е двукомпонентна. Кромид и ваксина.

123

Анонимен

преди 2 години

"Няма никакви доказателства, че носенето на маски, ограниченията и затварянето на училища и други неща изобщо имат някакъв ефект." - Не само че няма, дори по-скоро има доказателства, че в страните имали най-строги мерки нещата са най-зле... Обаче не е удобно да се говори за това... Като гледам в Швеция и в Беларус още има хора и не е дошъл края на света за тези 2 народа...

122

До Анонимен 132

преди 2 години

"Миналата година смъртността е в България е с 35% по-висока от предишните години, средно. Дължи се на ковида. Данните не лъжат. Това е истината. Който каквото и да си приказва. 35%!!!!" - Дължи се на пълната абдикация на здравната система. Хора, чакащи бърза помощ за обикновен преглед, на които им забранено да напускат домовете си дори в спешни случаи; нелекувани в болници и от ЛЛ; хора с хронични заболявания, отишли си от тях по такава причина. Повечето починали са именно такива. Поне у нас.

121

Анонимен

преди 2 години

Абе то вие я въведете задължителната, пък да види как ще хвърчат камъни и бомби по МС и НС. Аман от простотии с тая принудителна пландемия. И за децата вече е прозрачно, че целта е да се отстрани дребния исреден бизнес с локдауните, да се орежат трайно човешките права и да се прокара световен здравен експеримент с експериментална химия.

120

Шаши

преди 2 години

Цялата планета е огромен Освиенцим. Няма първи фронт. За откриване на втори-да не говорим.

119

Анонимен

преди 2 години

какво значи задължителна ваксинация? Ами ако не искам? Законно ли е.

118

До 128 ники

преди 2 години

Няма никакви доказателства, че от носенето на маски, ограниченията и затварянето на училища и други неща няма ефект, докато има доказателство за обратното, че има ефект от маските и т.н.

117

Анонимен

преди 2 години

Мен пък ме срам, че за пореден ден облъчвате хората с глупостите на поредния професор.Подлежите на съд за тероризъм, ало, прокуратурата, спите!!!

116

Анонимен

преди 2 години

В Израел от 121 в тежко състояние от Ковид-19, няма нито един ваксиниран.

115

Хах

преди 2 години

От 108 хоспитализирани в Израел с тежко протичащ ковид - 75 ваксинирани - 33 неваксинирани...

114

Анонимен

преди 2 години

Световната банка е заложила срок на ПЪРВИ етап за борба с пандемията да 31 март 2025 година)))И съответните средства, а за мерките не ми се пише, че пак ще ме наречете конспиратор, въпреки че всички конспирации се сбъднаха.

113

Анонимен

преди 2 години

Миналата година смъртността е в България е с 35% по-висока от предишните години, средно. Дължи се на ковида. Данните не лъжат. Това е истината. Който каквото и да си приказва. 35%!!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Абе уникати сте, пеехте против ваксините, сега пеете други песни. Ама такива връткала сте, че не е достойно постоянно да се шикалкави. Но от комунисти друго не се очаква.

111

Анонимен

преди 2 години

Няма ли прокуратур в тая държава?Дори на хората, които не с юристи им е ясно че се вършат тежки престъпления заради тая ваксинация?Не ме плаши,а настъпващия фашизъм, замаскиран като грижа за здравето.

110

ники

преди 2 години

Няма никакви доказателства, че носенето на маски, ограниченията и затварянето на училища и други неща изобщо имат някакъв ефект.

109

антиваксър

преди 2 години

В България най-висока е смъртността от сърдечно-съдови болести, ковидът не може да я стигне, още повече, че починалите уж от ковида на практика са също сърдечно-съдови пациенти. Но никога не е имало такава медийна загриженост и съвети към населението как да живеем здравословно и да избегнем сърдечно-съдовите заболявания. В това не намирате ли нещо срамно докторите?