31

лозунг от чужбина

преди 2 години

тошку перзидент , корниту пермиер !

30

Бонго Бонго

преди 2 години

Рошко върви в кравешки туй онуй и после вика, нещо мерише тука))

29

Хъм...

преди 2 години

До 31...че не съм *** е ясно, а съм възмутен гражданин. Както стана ясно на всички, партията на ИНТ е на полу образованите . Най - вероятно се мислиш за феята на ИНТ, но си само един полу образован ГНОМ с неправилна преценка за себе си. За да се излекувате е необходимо да намажете пръстите с олио, да не може да щракате като слушате чалга!

28

Тъжна реалност

преди 2 години

Рошко разбира от всичко. Днес щял да нищи образованието. Пускам телевизията му, нищи плоския данък. Влизам в нета, наредил парламента да работи чат-пат. Някои късметлии като арабите имаха сатрапи като Саддам. С пури, пушки, военни паради, високи по два метра, като актьори от Холивуд. Този народ си избра за такъв Тошко.

27

Бонго Бонго

преди 2 години

Всички знаем, че точно това Радев прави.Президентстка република,вън от ЕС и НАТО и курс към Евразия.И България ще е само географско понятие за местност била на българите станала автономна руска республика като Адъйгея, Дагестан и тъй ***. Вие си го правите сами господа. Вие решихте това.Вашите примери са Божков,Маджо,Рашков, Мангъров, Славье, Сресаният полуръст, Качура пирата бъл бъл и шпионина Зирка.

26

Васко

преди 2 години

Гласувахме за Слави ,получаваме Радев.Скоро ще с избора на новото правителство и министър председател ще разберем, че нищо не се е променило!

25

До 20

преди 2 години

Що, при Гроб нямаше ли пълно затъмнение кога построиха 1/2 млрд км магистрали и кога откраднаха десетки милиарди???? Муахаха

24

Хъм...

преди 2 години

До 28...а ти какъв си.?

23

Анонимен

преди 2 години

Обязващият таралежи *** още ли плаща на *** и хейтъри?

22

Хъм...

преди 2 години

Тия не образовани политически псевдо патриоти, голяма беля ще ни докарат. Президента ги натиска да правят правителство и да коват угодни за него закони. Недай си боже, да приемат президентска република, да ни докарат диктатор. Лукашенко 2 дебне зад ъгъла. Вече излъгаха народа, след като стана ясно кои икономически кръгове стоят зад тях, как "няма" да работят със старите партии, е на нито една тяхна дума не удържаха! Странно режисиран кабинет! Още не са започнали, а маса лъжи излязоха на светло!

21

Анонимен

преди 2 години

Смешна работа... Каквато е и държавата ни, между другото...

20

Анонимен

преди 2 години

Театър от аматьори... Порнография. Според мен няма да направят правителство.

19

Бонго Бонго

преди 2 години

Полуръста сресаният и качура ще решат кои заводи да махнат и кои да останат.Експерта от Фейсбука Славунтии, ще каже да или да добре, защото той и от музика не разбира, разбира от бялото.

18

Соня Пенева

преди 2 години

ТИЯ ЛИ ТЮФЛЕЦИ И ЛАИЦИ ЩЕ ПРАВЯТ ПОЛИТИКА ... ???

17

Анонимен

преди 2 години

Ива Митова обяви че народното събрание няма нужда да работи всеки ден и всяка седмица. Тоест няма да има и парламентарен контрол всеки петък. Тоест пълно затъмнение какво точно смятат да правят с държавата. Типичен стил на всяка диктатура. Диктатора Тошко. Кои си ти бе мистер Биин. ***.

16

Аз

преди 2 години

Ми мая незнам защо не ми се струва ново лице. Този от демократична България също съм го виждал преди в политиката. Нинова не само съм я виждал а ми е омръзнало да я гледам. Единствен Тошко е нов. Но хората които го държат на каишка хич не са нови.

15

аз

преди 2 години

Нещо все комунисти "нови лица" ще управляват. За това ли бяха протестите? То една дясна партия няма. Всъщност протестите са били да дойде комунизъм.

14

Анонимен до Брей

преди 2 години

Я ми кажи онова примитивно недоразумение от Банкя от какво разбираше ?Аз ще посоча само две неща което умееше да прави да краде и лъже и затова сме последни по всичко.

13

Анонимен

преди 2 години

народ, който всяка вечер яде и пие по банкети и реве, че е беден.заслужава си чалгаррсски управници!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Ясно, че лъжат. Да си припомним само част от лъжите. Първо, десетилетия, че няма да влизат в политиката. Второ, че под каквото и да е форма няма да говорят със статуквото. Само не се разцелуваха на срещите си с ДПС и БСП. У българина е останала някаква невиност от комунизма, чистота, как ще намери хора, които да се жертват за общото благо и безкористно ще работят за него. Няма такова животно. И не е имало. Всеки сложен до кацата с меда, се изкушава. Важното е да върши и работа. Тези хич не могат