81

Анонимен

преди 2 години

Тоя само с оръжия се фука.Какви удари какви противници,нали Русия изнася газ за Европа,нали се изхранват с това?Защо все с лошото се хвали?До кога войни ще се водят и закани ще се сипят?Ей това човечеството само ще се унищожи ей!!!!!

80

Анонимен

преди 2 години

С тея ръждясали корита ли *** жужано?

79

Анонимен

преди 2 години

Сащ никога не е нападала Русия. ДРугИ големи държава са удряни с причина. Сащ реално е държавата помогнала на Русия от сигурна гибел срещу Хитлер. Трябва доживот да са им благодарни, а не да се правят ,че са спечелили войната.

78

Анонимен

преди 2 години

Су-75 Checkmate включва всички технологии на изтребител от 5то поколение и е предвиден да бъде по-ефектривен и по-достъпен от алтернативите като F-35 ----////----- Я да видим... пишем F-35 в Гуглето и какво излиза? Начало на производство - 2006 година, в активна служба, три различни модификации вкл. морски и VTOL, произведени бройки 665(!) към 1 юли т.г. , опериращи в 7-8 държави. Когато Иванушка произведе 50 серийни бройки, Ф-35 вече ще се продава и на Горубляне.

77

Анонимен

преди 2 години

Пиуууиииииии...пуффф....в миг 29 на бг армия

76

Анонимен

преди 2 години

Малко ли ни е глобалното затопляне и наводненията гладът вия искате да водиме воина може да стане водна криза.

75

Анонимен

преди 2 години

Целият западен свят сън не го лови заради Путин. Целият западен свят не може да стъпи и на малкият пръст на Путин.

74

Aнонимен

преди 2 години

И Садам хюсеин същото говореше. Путин и неговите кибер *** и служители същото пишат. Поживьом увидем. ПС: целия свят спи и няма нищо срещу рекламата на Путин хахаха

73

Анонимен

преди 2 години

Изтребителят от 5то поколение Су-75 Checkmate е конструиран на базата на открита архитектура на модулен принцип. Това означава, че самолетът може да бъде произведен в съответствие с това което е нужно на клиента според неговите очаквания и специфични изисквания.

72

Анонимен

преди 2 години

Су-75 предлага различни опции които дават възможност да се конструира по оптимална конфигурация на най-изгодна цена. Снабден със автоматизирана система за логиситчна подръжка "Матьошка". С нея може да се организира обучение на персонала, снижава стойността и повишава ефективността на обслужването. В "Матрьошка" е интегриран изкуствен интелект с предиктивен анализ с който може да се прогнозират всички необходими мероприятия индивидуално за всеки самолет от авио-парка. Су-75 Checkmate разполага със стелт технология, голяма номенклатура от въоръжения и струва по-евтино от западните.

71

Анонимен

преди 2 години

На думи флотата на Путин има всичко да гарантира защитата на Русия, но на практика е гОла вОда.

70

Анонимен

преди 2 години

Директорът на Ростек Сергей Шемезов обяви пред репортерите, че Су-75 Checkmate включва всички технологии на изтребител от 5то поколение и е предвиден да бъде по-ефектривен и по-достъпен от алтернативите като F-35, SAABs Gripen и френския Dassault Rafale които са на цени от $60 до $90 милиона за самолет. "Нашите цени са ориентирание между $25 $30 милиона за самолет. Цената на летателен час ще бъде 6-7 пъти по ниска от F-35($33-$35 хил долара) и ще бъде сравнима с Gripen NG ($4.5-$8 хил долара)

69

Анонимен

преди 2 години

Проблемите на русия са гладът и спина за сметка на флота.хората нямат да си платът тока и водата.

68

Анонимен

преди 2 години

на тоя само война му е в главата, както и на половина руснаци

67

Анонимен

преди 2 години

Може ли да попитам путин от какво се крие и от какво го е страх кои е врагът които го заплашва него и русия.за сметка на народа флотата народа гладен и жаден като кучета и болни от спин време е да си ходиш.

66

Догтор Снагълз

преди 2 години

Аре бе, ако ше ни остъкляваш, остъклявай ни, кво само скимтиш като пинчер!

65

Щирлиц

преди 2 години

Путин,Русия,военна мощ,и все такива неприятни за натовските уши слова.Яко!

64

Гошо

преди 2 години

До Патриот83 Точно и за това никой не я напада защото има оръжия

63

Анонимен

преди 2 години

Къв флот бе клоун. ВСВ ви няма на картата на моретата. Що не се бихте с Хитлер в морето :)Флот имал. Имаш флот да стреляш по Варна .

62

Патриот

преди 2 години

А бе, лилипут, кой е тръгнал да напада Русия?!? Все си търсиш враг, та да замажеш очите на гланните крепостни селяни!