527

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да ви пишат гербаджийските ***,64.3% от българите харесват кабинета на Радев.64,3% го харесват!Точка!

526

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Президента Радев има по-висок рейтинг в края на мандата си , от колкото в началото.Това е показателно .За справка , Роско напусна президентството с 7% подкрепа - това също е много показателно.

525

Анонимен

преди 2 години

Че какво е направил служебният кабинет? Показаха там един водоем няколко пъти, как са били потънали 2 милиона и до там. Дайте повече. Вкарайте някой в затвора и от вашите също. Като тръгнат много да говорят, означава, че малко правят.

524

Анонимен

преди 2 години

Почна рекламата за кандидатпрезидентските избори.

523

Марин

преди 2 години

Гордея се, че съм част от онези 35%.

522

Сигурно

преди 2 години

проучването е правено сред участници в пленум на БСП или на концерт на Станислаав Хрииистов Христоосков, пардон - на дедо белоСлави.

521

Анонимен

преди 2 години

Мечти,радвай се още малко!

520

Анонимен

преди 2 години

Герберугите пак са налазили форума.Заработват като за последно.Баце скоро ще свърши парите за троловете и ще трябва да се захванат за работа.

519

Анонимен

преди 2 години

САЩ след като се намесиха в изборите на България, със своя списък/по закона "Магнитски/, да развържат кесия и да инвестират в българската икономика. Връзката с космоса е WAW!, за българските деца, но не е достатъчно шоу, имаме си достатъчно такова, макар и съвсем друго качество, което управлява обаче в момента-чалга шоу, по комунистически.

518

Анонимен

преди 2 години

Няма как този злобар, без морал да има 70% доверие! Няма човек около нас - колеги, съседи, приятели да подкрепят този...И кои са му гвардейците - ИТН и Мая общатаа!

517

Анонимен

преди 2 години

Манипулирани избори, невярна социологическа стъкмистика, обслужващи червената хунта. Знам, че когато го лъжат така нагло, народът навлиза в депресия, а това е особено опасно. За комунистите не е, те винаги са поставяли на преден план свои и тясно партийните интереси, пред тези на държавата.

516

не е вярно

преди 2 години

Кой казва, че Радев има такава подкрепа? Това Кънчо и Сънчо ли са? Или Червен Кольо. Имате много поздрави от арменския поп.

515

Анонимен

преди 2 години

Социолозите пак се опитват да формират общественото мнение, изследвали били с таблети но уж представителна извадка. Само да напомним на последните избори 70% от избирателите показаха червен картон на цялата политическа система и достигнахме минимума ангажирали се да гласуват от 30 години насам.

514

Анонимен

преди 2 години

ЗАКРИВАЙ!

513

Българин

преди 2 години

Ако това е вярно, жалко за народа ни. Един отявлен проруски комунист, който мълчи или дори отрича националния ни интерес, когато би накърнил руския такъв, да има такава подкрепа след юмручния преврат е за съжаление. Няма такъв народ е продукт на комунистическата чалга култура, налагана от 90-те, и сега ще изсърбаме най-горчивата каша, която тези из чадия ще забъркат.

512

Хмм

преди 2 години

Аз не познавам нито един който да го подкрепя, така че куца нещо изследването им

511

Съвет

преди 2 години

Тези социолози от "Галъп" ( а може би "Гълъб" ? ) да си свалят наколенките , че не се виждат от земята така както са коленичили пред Фигуранта ! А стига пози, другаре ! Фигурантът е пътник наесен ! Окончателно ! Никой не може да го спаси от Гешев !!!

510

Анонимен

преди 2 години

Почти 4 години по-късно, когато Борисов се криеше от протестите и не смееше да ходи на работа и да се появява в парламента, а бръмчеше с джипката из държавата, скрит от обществения поглед, доверието в правителството вече е мизерно - около 22%, сочат данни на Алфа Рисърч. На моменти сривът е стигал до 18 на сто. Подкрепата идва предимно от гербаджии.

509

Анонимен

преди 2 години

През близо 2-те години откакто е главен прокурор Иван Гешев събира едва 10% доверие. По време на протестите през 2020 г. неодобрението към него набъбва до рекордните над 70 на сто от анкетираните граждани, а доверието пада до 8%. Това, според експерти, изключва жизнени функции на прокуратурата.

508

Калеко Алеко

преди 2 години

Ако това наистина е така, това е диагнозата на една нация, а както знаем зад всяка диагноза прозират симптомите на заболяване ... В случая освен диагнозата на червените бабички свързани със старческата им деменция се крие и доигнозата на част от младото поколение на което всички ние разчитахме да скъса с идиогемите на Прехода, времето на БКП и съвеЦките зависимиости, но се оказа че то е култивирано и чалгизирано от същият този преход в лицето на Славунчо и Чалготеката му ... !!!