15

Жо

преди 2 години

НЕДОВОЛНИ от политиките на държавата винаги ще има. Ако налага ваксини за определени професии и обществени места- защо ни задължават? Ако не налагат мероприятия против Корона вируса- защо не предприемат мерки. А, някои , по принцип са против всичко. Така разбират живота, да отричаш!

14

Анонимен

преди 2 години

А бе загубеняци, ако бяха 100% ваксинираните, 100% от заразените щяха да са ваксинирани. И сега от заразените ще измрат най-вече неваксинираните. Така ли се представят новините, в антиваксърски стил? Те антиваксърите и без това нямат акъл да осмислят числата.

13

Жо

преди 2 години

До Хехе---КАКТО КАЗАХ, хората са различни. Едни се интересуват от здравето си, други- не. Това е като при шофирането- едни карат според правилата, други се считат за безсмъртни.

12

Хехе

преди 2 години

До Жо(па)Един вид да прекарваме времето си в изследване ту на това, ту на онова, всичко платено от нас, разбира се. Ами да, каква пък друга работа имаме, освен да киснем пред разни лаборатории? BTW, ти навярно си собственик на някоя лабораторийка, затуй ти е дерт нонстоп да си търсим туй-онуй.

11

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са толкова "умни", че не правят разлика между заразяване и боледуване...

10

От

преди 2 години

Последният случай на умрял коронясал в Исландия е от месец май.

9

Жо

преди 2 години

ВАКСИНИТЕ създават условия за изграждане на антитела срещу вируса. Това е различно при всеки човек и не може да се приема като константа. За да сте сигурни, че ваксината има ефект при вас, може след месец да си направите КОЛИЧЕСТВЕН тест за антитела. При всички случаи, вероятността да имате антитела е голяма, но дали са достатъчно, това е индивидуално за всеки човек.

8

Момо

преди 2 години

Ваксините не спират COVID-19, а предпазват от по-тежко боледуване и болнично лечение.

7

Додо

преди 2 години

Поредното доказателство, че Ковид -инжекцията работи перфектно! Или. Чакай, май точно обратното! Най-набодените държави - Малта, Израел и Исландия завряха от Ковид. Хм, някой да викне Бил Гейц да обясни, аджеба!

6

Анонимен

преди 2 години

Да спират ваксинирането и ситуацията ще се подобри.

5

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми каже ,а кой ще пази неваксинираните от ваксинираните ,вижда се ,че ваксърите разпространяват вируса с невиждана ярост,както беше казал навремето ген.Смърт.

4

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

От 350 хил население - 355 заразени, 2/3 от тях - ваксинирани. "Браво"! "Мноо убави" ваксини!

3

Анонимен

преди 2 години

Значи да разбираме ,че има два варианта неваксинирани и мерки ,локдауни и прочие и ......................ваксинирани пак с локдауни ,мерки.Пита се в задачата за какъв че.п са ваксиниациите тогава .Отговор -за всичко друго само не и за да ви предпазят .Другите неща са чипове ,мипове ,онкология ,наноботи ,проследяване ,тотален контрол ,тотален фашизъм ,ковида тука няма нищо общо както запряните като овце ваксъри почнаха да разбират ,например в Австралия.

2

Анонимен

преди 2 години

Май май от ваксините полза няма,освен за производителите

1

Т.Шак

преди 2 години

Ваксините май не пазят много, а? При 85% ваксинирани - пак щуротии.