38

Анонимен

преди 2 години

До 22И викаш, вдигаше юмруци и раздаваше по 50 лв пред прзиденството, а ?

37

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Много е лошо, като ти вземат кюфтето от ръкатаи останеш само с филийка хляб. Метлата мете - калинките летят...

36

Анонимен

преди 2 години

До ПрофесорБившия министър на туризма от Герб Николина Ангелкова също беше много успешна. Направи си операция на носа. Министъра на отбраната Николай Ненчев (2014-2017) също си присади коса. Работа, работа, работа както се вика.

35

Детската болница

преди 2 години

Абе, вие новите борци за демокрация, ред , законност и модернизация отговорете на хората кога ще започнете да строите националната детска болница?То бяха подписки, протести, търкаляне пред министерски съвет да се бутне старата сграда.Сега дойде времето да се проявите вие и да я построите по всички нови и модерни стандарт за които се кълняхте.Та, питам къде е болницата?

34

Асан

преди 2 години

Ботокса е професор икономис :)))

33

Анонимен

преди 2 години

Руският човек Румен Радев, както е известен на запад, разделител на нацията, който с вдигнат, комунистически юмрук, поведе щурма към парламента, се надява, със свалянето на Гешев и смяната на ВВС, да избегне съд, за обвиненията срещу него, в корупция и държавна измяна.

32

Професор

преди 2 години

Костадин Ангелов е професионалист. Направи много за Александровска. Като нов шеф на болницата я поема с налични средства по сметката и без никакви задължения, а за по-малко от 6-7 година натрупва дълг от няколко десетки милиона лева. Успешно си оправя бръчките чрез ботокс. Присадява си коса за да го хареса Карамазов. Живее скромно, предимно похапва или си поръчва храна за вкъщи от ресторант Панорама, разположен на покрива на хотел Маринела.

31

22

преди 2 години

Разделението на нацията го стартираха ГЕРБ. На Бойко все другите му пречеха. Той сложи начало на политика на конфронтация с безмерното си его.

30

Анонимен

преди 2 години

Коцко Здравето нещо е прешмъркал от рано сутринта. На негово място щях да се чудя как да крия краденето и да бегам. Ама той е толкова нагъл че се тика за още, хахах. Еваларката, само така можете да отвратите народа от себе си.

29

Анонимен

преди 2 години

яд ли ва герберски *** че един шоумен ва направи на нищо на изборите два пъти,никога повече герб няма да управлява,свиквайте скоро ще останете гладни,хаха

28

Анонимен

преди 2 години

От недоразумениено Тошко узнахме, че ИТН и ДБ гледали в една посока. Христо Иванов, който твърдеше, че с кабеларка политика не прави, сега прие безропотно, да бъде поставен на стенд бай, в чакалнята, като му дойде времето. Карадайъ каза, че безплатна подкрепа няма.Мълчание.Беше уточнено, че за имена не били говорили. Тошко отново изпя познатия речитатив, че чегъртането на ГЕРБ продължава, отпред и отзад, че ще смени ВСС и свали Гешев?! На което Христо лакомо се заоблизва,за този пост.

27

Анонимен

преди 2 години

Скрийте го тоя Ботокс - ходещ политически труп. Не намери чувал поне за себе си?

26

Анонимен

преди 2 години

Ангелов е *** и не прави разлика между коалиция и парламентарна подкрепа

25

Анонимен

преди 2 години

23, а вие славчовците как ще оправите здравеопазването? От 2 дни само псувате лекарите, гоните ги от държавата, пращате всички вкупом в Белене и ги обявявате за най-голямото зло. Я кажи, така ли ще оправите проблема? Нещо сталински идва, има човек има проблем, няма човек няма проблем! Е, при вас е има лекари има проблем, няма лекари, няма проблем. Ама верно сте много умни! Направете всяка болница бар с наргилета и ще решите проблема. Да се смея ли, да рева ли или да взема сопата!?

24

Манафейко:

преди 2 години

Тоя мазен изпрангеч докога ще ни го натрапвате?

23

Анонимен

преди 2 години

Ангелов как все още има самочувствие да се показва,при условие ,че съсипа една от най-добрите болници в България,а именно Александровска Болница.Той направи печеливша болница да достигне с 12 милиона евро задължения.А ГЕРБ при тези показатели назначиха Ангелов за Министър.Това беше ГЕРБ,партия която крадеше даже и от неродените деца на България.

22

Анонимен

преди 2 години

Този герберунгел в ролята на какъв се изказва, че не разбрах? Съветник на ИТН по политическите въпроси? Що не ръчка пуйките на село, а се напъва да мисли...

21

sofeto

преди 2 години

"Има такъв(пp03Д )народ" БГ... ИТН. Има има!!!

20

sofeto

преди 2 години

"Има такъв(*** )народ" БГ... ИТН. Има, има!!!

19

Анонимен

преди 2 години

ИТН са си чисто Куку. Започнаха с предаването Куку, където се изкараха с народа като разиграва скача че АЕЦа е гръмнал, без да обяват че е шега. Създадоха такава суматоха, беше точно след Чернобил. Имаше бременни жени пометнали дечицата си, хора получили инфаркт. На тия всичко им е на шега и кючек. Сега пак като изкукали, но тоя път излъгаха че гнездото е тяхно, а то се оказа че са пуснали кукувици да снасят -ДПС и НДСВ. С мощната подкрепа на БСП. Е, честито ви кукане народе.