29

Павето

преди 2 години

Губернатора на Алабама Kay Ivey - Време е да започнем да обвиняваме неинжектираните за пандемията. Как е? Струва ми се, че си активират легиона.

28

Павето

преди 2 години

Троцкистите се подготвяха 70-80 години за новата болшевишка революция, този път световна. Маркс и м го написа - комунизма може да оцелее, само ако се разгърнее върху целия свят. Да видим кой ще е новия Сталин, който ще забие шилото в главата на змията. Мострадамус е казал, че това ще е синята брада - брадатите хора до джамията Ал Акса със сините кубета. Там наблюдавайте.

27

ТКЗС

преди 2 години

На село даваме на неваксинираните

26

до 29

преди 2 години

При нас целият германски офис се ваксинира у нас, защото там ваксини няма, а тук е пълно. До един сме ваксинирани.

25

До до 16

преди 2 години

Най-бедните може и да отказват, но това не е защото са прости, а защото не се страхуват, че някой ще ги дискриминира повече, отколкото вече са дискриминирани! Знаят, че на държавата не й пука за техния живот и не могат да повярват, че сега пък много се е загрижила за здравето им, че чак безплатно искат да ги ваксинират, за да не хванат хрема, но по кофите като събират храна, държавата я няма никаква да им помогне. По-богатите служители са просто по-зависими и манипулируеми.

24

До 5

преди 2 години

Всяка чистка в тоталитарните държави започава от интелигенцията... а да ви е честито!

23

от IT сектора

преди 2 години

до 20"У нас- целият ИТ сектор е ваксиниран." Изобщо не си прав. Не само, че няма под една трета от колегите ми се боцнаха, но и успяхме да привлечем чужденци от Испания, Германия и UK да дойдат в София и да работят в нашата фирма. Защото животът в БГ е все още нормален и ще сме последната държава в Европа, която ще наложи задължителна ваксинация.

22

Анонимен

преди 2 години

Дискриминация! Тези ги чакат яко съдилища ако въобще новината е истина в което се съмнявам.

21

Анонимен

преди 2 години

ДЕГЕНЕРАТИТЕ СА РЕЗУЛТАТ ОТ НАРУШАВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА И НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЧИСТОТАТА НА РОДА - ВАКСЪРИ.

20

Анонимен

преди 2 години

Как разбраха, че е делта вариант, при условие, че не е изолиран оригиналния щам? И този ли се открива с фалшив тест? Нарисувайте една анимацийка с нови рогца на "вируса", може някой да повярва. От този вариант ще умре ли някой, или както при предния - никой. Защо се казва вариант а не щам - защото е от инжекциите. Който разбрал, разбрал.

19

Анонимен

преди 2 години

След предстоящата война, човечеството не трябва да прави грешката да стои невъоражено. Притежанието на полуавтоматично и автоматично оръжие, трябва да е задължение на всеки човек който не иска да е гнyсeн роб. Да видим тогава, как някой ще дискриминира или ограничава правата на когото и да било! Второто изискване е да си вземем обратно земята и тя да се разпредели поравно между всички хора. Забрана за корпорации и правителства да се докосват до собственост на земя.

18

Анонимен

преди 2 години

Сенатор Рон Джонсън: По последни данни, 84% от болните в Израел са от инжектираните.

17

до 19

преди 2 години

Бустершотът беше ясен от декември месец, когато излезе на пазара. Ама ти откъде ли да го знаеш?! А откъде ли да знаеш, че има ваксини за редки болести с по 10 дози. Ама, айде, пей си там песничката, няма лошо.

16

до 16

преди 2 години

Дъгава, недъгава висшата класа (с леки изключения), горните нива на средната класа бяха ваксинирани първи по цял свят, както и средната класа. Тука говорим за фабрика за найлонови торбички, в която средностатистическият работник не може да си напише името и има квалификация на дете трети клас (като 60% от населението у нас). Разбивката по брой ваксинирани спрямо месечен доход е стряскаща. Само най-бедните отказват масово ваксинация и това е неоспорим факт. У нас- целият ИТ сектор е ваксиниран.

15

Анонимен

преди 2 години

До 18 - Забий си и трета, може да се успокоиш. От фазера ви подготвят бустършот.

14

до 16

преди 2 години

Какви стратегии, бе?! Стой и гледай. Познавам мисленето на българина- пръв да се репчи, ама само на приказки. Дела- нула. Затова и СРЗ у нас е 2000лв.. Утре му казват да се ваксинира и протестът ще е само на приказки. А и не ме интересуват подобни протести, аз съм с 2 дози от пролетта, както и всички около мен.

13

Скоро

преди 2 години

Ще си платят сметката всички, които искат да манипулират и унищожават! И винаги са го правили!

12

до 11

преди 2 години

С широка усмивка ще те гледам като ти вземат мижавата заплатка как пръв ще продадеш ценностите си и ще се ваксинираш. По мисленето ти те познах, че не си особено заможен човечец. Нормално.

11

Анонимен

преди 2 години

До 11 - Някой друг усети ли, че на 19-ти този месец света/ние преминахме на друга фаза от играта, по тъмна и мрачна фаза? Хората бяха предадени и нападнати от тези които трябваше да защитават правата им. Дойде време да си защитаваме правата сами. Гадно е, но е факт.

10

Анонимен

преди 2 години

А това не е ли дискриминация? След като има международни закони и национални закони във всяка държава които забраняват експериментите с хора. Няма как една медицинска манипулация да стане задължителна по закон. Дори да се проказа такъв закон на национално ниво в някоя държава той е невалиден защото нарушава закони от по високо ниво и без проблем може да се оспори на международен съд.