15

Анонимен

преди 2 години

Тото, активирали са копоите от бюрото - иначе кой ще им плаща за нищо.

14

Анонимен

преди 2 години

Гешев, мачкай мафията! Нека реват

13

Toto

преди 2 години

Не мога да ги разбера троловете дето защитават гешев. На всички ни е ясно че съдебната система в Бг не работи, на практика нямаме съдебна система, има някаква недосегаема организация от няколко съдии и прокурори които си имат собствена визия за прилагането на закона. И резултата е налице, Пеевски и Доган си вършеят из държавата необезпокоявани, рецидивисти с по 7-8 присъди се разкарват на свобода, ромите изнасилват старите хора по селата и получават по една година условно, неамам думи.

12

Анонимен

преди 2 години

Нека министърът изнесе данни, какви заплати вземат тези мафиоти, колко пари се харчат за тази власт, на която все не й стигат средства, какви привилегии ползват... Тогава народът ще се втрещи и ще се запита - за какво си даваме парите? В тази система свестен човек не може да се запази, веднага хиените ще го схрускат и затова неминуемо става като тях.

11

Анонимен

преди 2 години

Ох дрОгарю, ако беше щит, никой нямаше да гласува против, ама вие май ссте се опитали да пробиете щита с обещания, заплахи а може би и още нещо!

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Естествено, държавата все още не е разградена напълно колкото и да Ви се иска, въпреки че другарите и товарищите и сега се опитват да възпроизвеждат "Народния съд" от 09.09.44г. ... България е парламентарна република с ясно разделение на валастите, така че фигурантите и тутурутките скора ще се сблъскат челно с "Народната любов" и този път няма да им се размине без последствия ... !!!

9

Сатир

преди 2 години

Янаки, все още живееш с правилото за правата линия - само успоредната на априлската.Огледай се - ветровете се промениха, плитчините се преместиха. Не го разбираш, живееш в капсула изградена от Лилов и подобни. Тъжна, вредна за хората и печална за теб съдба.

8

Анонимен

преди 2 години

Янаки колко си жалък и смешен. Когато Плевнелиев беле назначил служебен кабинет, всички си бяха адекватни и си изпълняваха задълженията. На фигуранта хората всички са с поръчки и яко се омазват постоянно.

7

аз

преди 2 години

ВСС са независим орган? Независим дори от исканията на данъкоплатците (хопрата които им плащат заплатите)

6

Анонимен

преди 2 години

Недосегаем е, щом е главен прокурор :)) Мафията нали затова го сложи Гешев на този пост :) Щом голема акула като Черепа избяга, значи е недосегаем :)

5

Анонимен

преди 2 години

Очаквам някой друг служебен министър да реши да променя конституцията и да ни направи ислямска република начело с аятолах Плешунгерица Трифонова и велик везир Гумен Радев.

4

Данко Харсъзина

преди 2 години

Старият мерзавец Янаки си заработва поста конституционен съдия обещан му от фигуранта за изчегъртването на Гешев!

3

Анонимен

преди 2 години

Тия служебните как решиха че са нещо. Фигуранта като иска да управлява, да си прави партия, да печели изборите и да си назначи редовни министри а не да ползва чалгари и други тревопасни да се настани служебно.

2

Анонимен

преди 2 години

И какъв си ти служебен министър след 2 дена си заминава тръгнал да сваля главния прокурор.

1

Необходимо е

преди 2 години

членовете на ВСС да бъдат сменени с непритеснени :))