123

Хасан Фасилеф

преди 2 години

обещания са бизплатни, нал тъй брадчет. както и образованието у харвартя. за наши оря де. каже сега асанчо на го си синковец и кой плати тюишънчиту. а пенсиите знаем как ще ги изкарате от бедноста и ще ги пратите на оня свят - с ваксинки. ама те повечето от българските пенсии / кучета, ни грип, ни корона ни ваксина ги лови. и ко ши праим сега. глад иде асанчо глад, кажи как подготвяте дъравата за това което иде. китайците изкупуват де що има за ядене, събират резерви. ти асанчо кажи ко праиш бате

122

анонимен

преди 2 години

Безплатно обещание.

121

Ето ви още пари2..

преди 2 години

Ето ви още пари: 5) разрешете на малък бизнес да работи срещу годишна такса "занаят", без касови апарати; 6) защитете среден бизнес с държавни субсидии - особенно производството; 7)мотивирайте големите вериги да продават поне 40% български продукти; 8) намалете бумащина и държавни служители с електронни услуги.. И ще се видите в пари-а децата и внуците ни ще ни обичат, уважават и ще се грижат за нас векове от тук насетне!!

120

Бизнесмен

преди 2 години

Унучето на БКП Асенчо Тъпуту понеже учило в Хавард сега ще вдигне данъка на работещите млади за да преразпредели и даде за пенсиите на Мика Зайкова.Ба баба умното Хидроцефалче с IQ На суров ***.Аз пък ще уволня трима служители за да успея да плащам заплати на останалите шест, защото Асенчо Тъпъту от БКП завършило в Харвърд ми уби клиентелата с маски, постоянни заплахи по телевизията и перманентен данъчен и административно произвол и рекет. Дано всички бизнеси съкратят работниците си.

119

Ето ви още пари..

преди 2 години

Ако искат още няколко милиона:1) Да направят електронно (през компютрите) гласуване - с пик от НАП; 2) да поискат месечен наем от Х'американските бази; 3) да "станат" дърводобива, златото, водата и др. ресурси със стратегическо значение; 4)да се върнат към държавата ЧЕЗ и сие (+водните дружества) и ще видим за 1 година милиарди нови постъпления в хазната!! След това вдихане на % от бюджета за наука, за образование и до 2-3 години ще станем като швейцарците в приходи а до 10 г. и по образовани!

118

Корнелия

преди 2 години

Децата на България работят с/у 600-800лв заплата,а тоя неизбиран от никого тъпук се е загрижил за пенсиите на Мика заЙкова и тумбата подпираща пейките.Няма такъв болен наарод мразещ децата си и дискриминиращ и убиеащ ги з да хрантути старци и пенсии Полу Трупове с 2 телка взимат 4 пъти повече в пенсии отколкото работещи хора са им заплатите на 90% от хората в държавата. Изхода е един и ще го усетите съвсем скоро.Чувалите в ВМА вече са пристигнали.

117

Dinosaurus

преди 2 години

Навремето Волен обеща: 1000 лв минимална заплата и не помня кви велики пенсии.Щом БСП си подаде главата от небитието, почват да се гаврят с пенсионерите, чийто труд системно и хищнически ограбваха. Милионите на Черепа, Цв Василев и разните браточки от къде са, на дядо им от нивата? А юпитата, разни червени внуци как учиха у Харвард?Що не във великата Съветска страна? И от къде гласуваха за ИТН, при 4 пъти повече секции и пълна непрозрачност. А, там дето се плаща в паунди и долари !!!

116

аз

преди 2 години

Няма да имаме под линията на бедност - 180 евро месечна пенсия :DDD евала за нашата линия на бедност..хвала, дори не си представям как точно се живее с такива пари на месец

115

Анонимен

преди 2 години

Фигурантите започнаха да раздават за педстоящите избори за Президент !

114

Анонимен

преди 2 години

Сегашният министър обещава нещо да се случи във време, когато ще е бивш министър.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 тоест на тези с минималните пенсии от по 300 лв. /аз мисля че е по малко, 280 лв / ще им спрат от 01.11. 50 лв. и ще им датат 35лв. а най ме кефи изчислението на социалната 12 лв.. Но пък иначе няма проблем да правим избори за десетки милиони.

112

Анонимен

преди 2 години

Минималната пенсия се увеличава с 13,3 %, а максималната с около 4,2 %. От промяната в коефициента за година осигурителен стаж всяка пенсия се увеличава с 12,5 %.

111

дс до 123

преди 2 години

Допълнение: Като изпратих предишния си пост ми излезе реклама на Джони уокър. Което ме кара да си мисля, че с новите пенсии ще можем да си го купуваме. Кураж и стискай съби до октомври!

110

дс

преди 2 години

До ГРАЖДАНИНРазлично за всеки отделен случай. Методиката, по която са определили досегашната ви пенсия ще бъде променена и според конкретните стойности на заплати и стаж ще се получат нови, ПО-ВИСОКИ крайни резултати. Да доживеем до октомври, ще разберем!

109

ГРАЖДАНИН

преди 2 години

Само да попитам. Някой разбра ли от горе написаното С КОЛКО % ШЕ СЕ ВДИГНАТ ПЕНСИИТЕ от 1 октомври??? И от кой 1 октомври тази година или някоя от следващите години???

108

Анонимен

преди 2 години

И още 3 милиарда щяха да бъдат в хазната, ако Боко не ги беше харизал на руснаците за газопровода им до Сърбия. Газопровод , по който ние няма да получаваме и грам газ.Боко е за затвор!

107

Калеко Алеко

преди 2 години

Асен Василев не е вкарал нищо в бюджета за да обещава каквото и да е на пенсионерите и с чужда пита помен да прави. Така нареченото Служебно правителство дойде с твърдението че хазната е обрана и изпразнена, а се оказа че има пари за всичко, само че тези пари не са безконечни и освен да се теглят трябва и да се вкарват, а с рашкоФци, василеФци и кацароФци бюджет не се пълни

106

Анонимен

преди 2 години

Другари и другарки, дайте да дадем! От къде ще дойдат парите?

105

Тати каза:Ще ми купи

преди 2 години

колело...ама...

104

Помощ за пенсионер

преди 2 години

За да изчислите пенсията си с новия коефициент просто сегашния размер разделяте на 1.2 и после умножавате с 1.35.Пример: Сегашен размер 400 с горепосочената операция става 450 лв.