7

Анонимен

преди 2 години

Пародия на парламент... Това ли "елита" на нацията? Ясно, защо сме на опашката... Каквито са избирателите, такива са и избраниците им...

6

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ГЕРБ трябва да са агресивни по отношение на другите политически отломки, орисани от вдигнатия юмрук на един Кремълски парашутист и фигурант на Черепа, които ще хвърлят за пореден път страната ни в безвремие и безпътие, а после години наред ще трябва да наваксваме изоставането и да се опитваме да поправим счупеното ... !!!

5

Коралия

преди 2 години

65% негласували + гласували за ГЕРБ-СДС и за други партии и коалиции не искат Мутро-чалгата, Дай да оглозгаме България, Мутрите вън-вътре и ДПС да управляват България. Това са факти основане на цифри от последните избори за Н.С... Какво ще правят чалгари, уж демократи, мутри вън-вътре, ДПС и рундьо с ДС съветниците не знам, но не очаквам да направят нещо добро за България.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Изслушах посланията и не чух едно между тях,което да е в състояние да вдъхнови българщина у хората. Чух изказванията на неуки пpoсtаци без чувство за принадлежност към една нация-творец,каквато е Българската. Особено депутатите от ГЕРБ ми ориличат на някакви вещици,изпълнени с омраза. Отново поставям въпросът за етническият произход на депутатите и икономистите. Защо не се публикуват родословията на тези,които лъжат,че са българи .

3

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами така е, Тошко африкански трябва да слезе от клона и да престане с маймунджилъците си, а Месията от Учиндол трябва да проумее, че политиката не е концерт на КуКуБенда му ... !!!

2

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ ДА СИ ***.

1

Анонимен

преди 2 години

РЕЗАН ТОШКО И СТАДО ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ