75

ББ

преди 2 години

дон борисов ви вкара в параграф...Нато да охранява сарая на...агент на кгб и дс...доган,ако сте почтенни и последователи на ценностите на ЕС...е време да го признаете...да се извините...и да продължим напред...останалото са...лъжи иманипулации,ЕС е велика и човеколюбива идея...създателите им са били...герои...поклон!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77..СИВ фалира поради субективния фактор Горбачов. Белязаният продаде евтино цяла империя, но и по-ниските партийни вождове намазаха дебело филиите...СИВ фалира защото почти всичко произведено беше брак, демоде и некачествено!!! Защо плакнехме очи пред Корекомите и въздишахме като гледахме истински качествени стоки в долари, не в левове! Тия алабаличми можеш да ги разправяш на някой който още плува в топките на татко си. Ладата беше по лиценз Фиат, ЗАЗ - ЕнЕсУ ама некачетвена кражба

73

Анонимен

преди 2 години

Те европейците са минали този период на Висок Чалгарски Феодализъм още през средновековието, преди Стогодишната война. Още тогава са написали Магна Харта на Свободите и са били по-напред от днешните българи. Сега са поне с 8-9 века по-напред.

72

ББ

преди 2 години

давами и пример...ЕС...погледнете дезинформационната "агенция пик"финансирана от русия, насаждаща омраза,разделение и насилие...борисов-буда я дофинансира с парите на ЕС данъкоплатците...и продължавате да си затваряте очите...те се самозабравиха...Президента Байдън е жертва на манипулациите им!...подценявате ги!!!

71

ББ

преди 2 години

Народа ми не е...дс...борисов-буда,или доган-ангелов,сергей,сава...Народа ми е лоялен и почтен...работлив...и ние желаем да станем "ние"...а Вие кога?с финаннсиране на престъпници и мафиоти...няма начин!!!

70

Анонимен

преди 2 години

до 85 Да е жив и здрав Слави! Щото мутрата умре вече ! -:)))

69

Анонимен

преди 2 години

Да живее Негово Чалгарско Величество цар Славун Талантливи с трите таланта - ядене, пиене и пеене на кръчмарски песни! Да живее Великата Балканска Революция на масата! Какво общо имаме ние балканците с тях цивилизованите европейци?

68

ББ

преди 2 години

ЕС......е когато Народа ни бъде приет като "ние"...разберете ни...финансирането на престъпници и откровенни мафиоти в съзнанието ни е престъпление...не го приемаме...разбираме,партиини,политически,игри,лъжат ви,че са ни...превърнали във ваши последователи,Народа ни изповядва ценности...манипулират ви да ги държите на хранилката...това е Истината..защо им го позволявате за Бога?ЕС е...Богуугодна идея..Човеколюбива..политиците я опорочавате и предавате..няма да ставаме съучастници в престъпления!

67

помнещ

преди 2 години

до 60.НИКОЙ НЕ Е "ФАЛИРАЛ! В основат на падането на СССР.беше само един човек.Михаил Горбачов! Горби го наричахме тогав!Абе деца,какво знаете вие днес? Нищо!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Искате да живеете в трудово-възпитателен лагер, фашизмът ви е в кръвта българска.

65

ББ

преди 2 години

ЕС каза дипломатично/не са безгрешни,финансират откровенни мафиоти и диктатори ЕНП/Своабодата,Справедливоста и Просперитета на децата ви е във вашите ръце бре ...гласуваш за 50 лева дадени ти от борисовции -догановц..назначили ви за ***......получаваш пак тях...щом ти стигат 50-те лева...а те ограбват с хиляди...и те държат като роб в 21 век...сам си го избра...Бог ни е дал животите като Свободни...Свободни ли сте?...държите ли се и изисквате ли от доновете да не посягат на Свободата ви?

64

Анонимен

преди 2 години

СИВ фалира поради субективния фактор Горбачов. Белязаният продаде евтино цяла империя, но и по-ниските партийни вождове намазаха дебело филиите.

63

Анонимен

преди 2 години

Йоханес Хан като се гаври и ти казва, че на българите не им трябва територия, на тях им е достатъчно да се гордеят с миналото си-това сигурно не е гавра?!

62

До 60

преди 2 години

СССР, отдавна фалира и се разпадна, а държави като Прибалтийските твърдят, че никога не са били членки, а са били ...окупирани! И с конкурс ли ви подбират такива динозаври?

61

Анонимен

преди 2 години

Всички европейски народи са произлезли от Азия, ама нали сте необразовано технологично гето и едва ли сте учили за индоевропейските народи.

60

Отговор

преди 2 години

До 68 Единствените, които гледат надменно и с презрение ,са Джуджето от Кремъл и неговото обкръжение! ЕС гледа на България като равноправен член на европейското семейство, и полага огромен финансов ресурс да ни направи нормална държава! ЕС и НАТО е най-хубавото, което можеше да се случи на България! Останалото е хибридна пропаганда !

59

Анонимен

преди 2 години

СССР беше икономически и политически съюз на страни които споделяха обща икономика и общи технологии и ресурси. СССР за няколко десетилетия от нулата стана световна икономическа сила. А ЕС е съюз на хищници егоисти където всеки си крие технологиите и по големите мародерстват по-малките. СССР изкара над 75 години, ЕС не можа и 20 години да изкара и вече се разпада.

58

помнещ

преди 2 години

до 66.. Да Така беше! Тато тогава,беше истински политик!Така влезе под кожата на Брежнев,и на всички останали след него,че имахме петрол и всички нови технологии! Е ..ние им пращахме чушки,домати,грозде от АПК то.Но братушките бяха доволни!Мутрта др Борисов ги отряза,поради Западната политика която водим вече 31 години " ПРОТИВ РУСИЯ! Но то си е и ще си остане за наша сметка уви! -:(((

57

Анонимен

преди 2 години

Никой не искаше да приема България в ЕС, нито Германия, нито Франция, нито Австрия, нито Холандия, нито Белгия, всички гледат на България и на българите с презрение. Но САЩ решиха да ни приемат и всички те склониха глава и приеха България. САЩ имат нужда от територията за да оказват натиск към Русия, а България винаги ще бъде използвана за заден двор и депо за евтини слуги. И сега САЩ по същата причина ще приеме Македония е ЕС, и България ще подпише е и ще се съгласи с всичко както западняците се съгласиха за България.

56

помнещ

преди 2 години

Докато.не престане.да си шушука ЕС с Америка на ухо,ще са " ТЕ"!