39

само да питам

преди 2 години

аз съм с уличен телефон и монета от 5 ст . дали ме подслушват?

38

Smallpox

преди 2 години

До 41 - как пък може да има толкова *** хора, пЪ и дЪ са изказват? Ама за жалост туй вече не е алабалистично, а май е мозъчно облостично.

37

Анонимен

преди 2 години

Дрън, Дрън!И кого точно си мислят, че могат да подслушват? Средностатистически човек, е супер интересен за тези дето събират информация.Освен да му втъкнат поредната доза контент ориентирана реклама друго няма да им е интересно. А тези които предават реално важни данни ги кодират то толкоз успешно,щото към момента в който все пак успеят да пробият някаква част, то инфото вече с супер остаряло.Но за незнаещата публика звучи някак конспиративно, а тя е обучена да мисли с доверие а не с логика.

36

Анонимен

преди 2 години

май някои е токова наивен да вярва в "криптиращи" алгоритми - да се запознае със законовата база на ФАЩ - да кака Пена няма да може да чуе с буркана на стената, ама къде трябва си имат универсалният клИУч

35

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха....:)) То като немаш мозък, може от всичко да се заразиш, за следенето е друга работа, но по грамотните биха разбрали на момента :)) Нека да разчитат челяците на индустрията с антивирусните софтуеари, които са най големите шпиони, после да мислят :))))

34

Анонимен

преди 2 години

Как така може да бъде инсталиран дистанционно, без проследяване на линк или отваряне на файл? Алабалистики някакви пак се пишат. Напротив, точно чрез получаване и отваряне на непознати линове се случва "заразяването".

33

С да и не

преди 2 години

Пегас разрешен ли е в ЕС или е забранен? Ако не е забранен да не го коментираме, че си губим времето.

32

Не разбирам

преди 2 години

Как така това е "новина", след като информация за това нещо съм чел преди година - година и нещо? Или "журналистите" тук изненадващо са открили топлата вода, или се опитват да прикрият БОНБАТА на дена - скандала с ГЕШ Е РАДОС. Не знам.

31

колега 33

преди 2 години

скоро като се предавят миризми, ще и правят и профил на менюто от изскуствен интелект. за сега разпознава дали си ти - по "интонацията"

30

Ex Мили Дечица

преди 2 години

който не Познава Историята, рискува да я ПреОткрия. Това е стар юдею-семитски номер, по време на БКП, България беше част от предишният им софтуер "Промис" - израелските служби открадват ноу-хау през "Промис" за това как се правят Твърди Дискове и започват производството в Комунистическа България, таза се ражда ДЗУ Стара Загора, за повече информация може да си потърсите за Проект Нева и Проект Монблан, в центъра на тях е и Луканов... всички пътищя винаги водят към МОСАД!

29

Подслушване

преди 2 години

Моя подслушващ агент, сигурно си вика "тоя не е добре с червата"

28

Анонимен

преди 2 години

А прави си сметка чипираните и с 5G какво става.

27

Анонимен

преди 2 години

единственото дето се съм доволен в това подслуване е че не се предават миризми. разработил съм такава рецепта, че спира всякъви подслушващи. Споделям в на добра воля: киселозеле с боб, люти печени чушки, печен лук и чесън с оцет. Съобщенията излизат и от входа и от изхода на подслушваният обект. Пука слушалки и запотява дограма.

26

ъцз

преди 2 години

то и американците така правеха за да се защитят от тероризма подслушваха Меркел и Макрон :D и тези пудели си мълчаха но пък ако беше Путин щеше да има сакнкции и заплахи :D

25

inFinland loop

преди 2 години

Не си ръчкайте по телефоните денонощно и няма да ви хакват - аз така правя. Най-много да си пратя джунджурията на някоя изгора и до там. Нека гледат и да се радват. Той ми е голям. хаха

24

Анонимен

преди 2 години

Скоро - израелски щам на Пегас-21 и първа вълна ?

23

Hahahaa

преди 2 години

Доживяхме днеса да ни учат на киберсигурност - LOL

22

ъцз

преди 2 години

мали този пегас ако беше руски.... такава врява щеше да настане от "демократите" че свят да ти се завие ама нали е еврейски и сега мълчание :D

21

Тъпанар

преди 2 години

Щом вече всички знаем за "Пегас", то значи има в употреба "Персей", "Евридика" и прочее софтуер, целящ да шпионира някой...

20

Пегас > Ковид ?

преди 2 години

Ох!!!! Сега и с Пегас-21 ли може да се заразим ????????