19

Анонимен

преди 2 години

Ще има още доста дълго да сънувате българският турист ! Гърците и турците са с една крачка пред вас! Яжте си бетона!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Дерат кожи, те за това чужденците разчитат само на пакета за който са си платили :)) Иначе да дадеш 10 кинта за 2 топки сладолед във фунийка, лудост е :))) Разбира се гледат дали си българин или чужденец, само дето чужденците внимателно гледат колко плащаме :))

17

Анонимен

преди 2 години

заведенията по плажа са по скъпи и от 5-звезден хотел, и като бонус - получаваш оглушителна музика, вместо спокойствие, не мерси !

16

Смеете се на соца но

преди 2 години

дано да не попаднете на хората на Очите на морето.Повярвайте, няма да ви е до смях.

15

Анко

преди 2 години

Да българина е преоткрит не като турист,а като обелки от краставици и тиквички,менте вино и ракия,вкисната бира и да *** ще го ядете ли!Открити са нови туристически дестинации,но не в България-хем чисто,хем вкусно,цената същата,но обяда и вечерята с една цена!Сполай ти побратиме!

14

Анонимен

преди 2 години

Хаха соцаджията каква идилична картинка описа как пътували 8 часа с жигулата до морето и рупали ябълки. И било супер.

13

Не знам

преди 2 години

Не знам кой какво е преоткрил, аз изкарах прекрасни 2 седмици в гърция.

12

Анонимен

преди 2 години

Сладолед, торта, 3 лимонади - 32лв. Да фалират всичките

11

строител

преди 2 години

Само силно земетресение може да събори/бутне новите некачествени хотели.Вижте Зимата какво презастрояване ще има.

10

Анонимен

преди 2 години

Хайде на морето.Утре заминаваме 10 човека-6 възрастни и 4 деца.В четиризвезден хотел. Пък на който не му харесва да отиде в такъв в Гърция. Или там са скъпички хотелите та си вземат квартири.

9

Анонимен

преди 2 години

Еми ще преоткрият, като спрат да идват пияндетата на социални помощи от Англия, Германия, Швеция и т.н.... :)) По добър от българския турист нема, даже и бакшиш може да остави, ама нали го пренебрегваха толкова години, нормално е да се дърпат :)

8

До 5

преди 2 години

И пред кое го предпочитахте нашето Черноморие през 70те и 80те, я кажи какви ви бяха опциите.

7

payak

преди 2 години

Ам що чак сега се сетиха? Няма по-добър от бг туриста. Яде и пие като за последно, харчи всичко до дупка. Пари на кредит ще вземе, но на почивка ще отиде, че и снимки за фейса. Да може Пена и Кольо от третия етаж на вх.А да ги видят.

6

Анонимен

преди 2 години

На българския панелен интелект му дай да плюе и да дава акъли. Ама има карма. Много зле било Черноморието, дойде пандемията и айде задръсти се гръцката граница. Плю по Бойко.....и избра Славуца наркомана да го управлява с Тошко неадекватния.

5

Анонимен

преди 2 години

Спомням си че през 70-те и 80-те години на двайсти век черноморието беше най предпочитаната дестинация. Баща ми ни качваше цялото семейство в жигулата и след 8 часа бяхме на морето. През 70-те години тракия още я строеха затова пътувахме по под балканският път. Никой не бързаше. Спирахме в край пътните заведения пиивахме оранжада хапвахме кифли с мармалад осморки и миленки. По край пътя спирахме и си беряхме ябълки праскови и кайсии. Весело и приятно беше нямаше никакво движение по пътищата.

4

Анонимен

преди 2 години

На нашето Черноморие си е най добре, нека си плюят разни злобари.

3

Анонимен

преди 2 години

Да фалирват всичките. Мазни гадни прасета които се рязкарват с джипове и дерат кожата на нормалния българин.Искам всички да фалират.

2

Анонимен

преди 2 години

пак ли този агент от ДС ?

1

Натовеца

преди 2 години

Късно либе за китка !