37

Анонимен

преди 2 години

Цялата тази бъркотия я създаде Радев, обзет от манията си за втори мандат. Колкото до Кацаров, Рашков и Минеков, те изпълняват заповедите на вожда.

36

СМЕХ....

преди 2 години

Като останете накрая само с ВРАЧКИ и гадатели , вместо с лекари.....ШЕ СЕ ОПРАЙТЕ БЕ....ха,ха,ха..

35

Голям вой

преди 2 години

Като ти разкрият манимпулациите и престъпленията ти, се бориш с всички средства, защото е на живот и смърт. Така е и сега. ДОКАЗВАТ се: търговия с органи, източване на средства, документални измами. Нормално е да има АРЕСТИ. Тук само уволнения и...вой до небето от замесените. И манипилации-че Пирогов наподобява нахлуването в Президентството и вдигането на народа. Но сега "народът" са шепа лекари, медии и остриета близки до бившитее управлявали и зависими. Други използват момента. Хората виждат!

34

Анонимен

преди 2 години

Като си актуализирате цените със съседните страни (за летният сезон) ще имате клиенти! Какво сте ревнали? При вас важи правилото: "Ден година храни". Като започнете да предлагате качествената храна, на достъпни цени тогава ще имате туристи! Погледнете съседите ви от Гърция. Седнеш на Таверна, хлябът ти е безплатен, минералната вода е безплатна, поискаш си сметката и ти носят комплимент десерт. Да не коментирам, че никъде във Гърция няма платени тоалетни, а тука печелите от всичко и искаш туристи

33

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм против келнери да определят здравната политика на държавата ни.

32

ъъъ

преди 2 години

На заведенията не им се работи само с ваксинирани. Ако ще е така, искат държавата да окаже натиск, така че и други работодатели да започнат да изнудват служителите си, че да се увеличи потенциалната клиентела. Така де, няма само те да страдат..

31

Анонимен

преди 2 години

Стойчо е объркан човек.

30

Анонимен

преди 2 години

До моч Май си сбъркал прякорът със Тиквата... Той създаде тази анархия от 12 години... Последните му бисери бяха със Корона вирусът, и усвояването на 10 милиарда от него и приближените му хора... Само и само да се изкара, че едва ли не е Месия и всички други са му виновни... Усвояваха държавни и европейски пари, а ние останахме най бедната държава (за съжаление)!

29

моч

преди 2 години

В основата на всичко това , на този зле скалъпен водевил отново стои фигурата на ФИГУРАНТА !! Хунтата му от отбрани болшевишки копои усърдно бачкат по изчегъртването като ежедневно генерират и тиражират лъжи , клевети и демагогии ...ДОЛУ ХУНТАТА НА ФИГУРАНТА !!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Ааа лекарската мафия нема лесно да се даде -тея са по сплотени и от козаностра - Милиарди прибират - не е шега работа ! А здравиопазване Нула ,деца просят по медии за лечение в Турция ,капачки за кувьози .....

27

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ходи вьв заведения вече какво по просто от това

26

Анонимен

преди 2 години

Защо не закриете НЗОК и не прехвърлите здравните ни осигуровки към държавната застрахователна компания.. Така ние здравно осигурените пациенти ще сме по сигурни, докторите ще усвояват по-малко и ще има пари за всичко... А ако случайно, някой доктор търговец напише измислена диагноза, експертите оценители да го хванат и да си връща навзетите пари...

25

Анонимен

преди 2 години

Аз няма да си сложа ваксина, за да може любовникът на Сачева, Ричи Мръсната коса, да си върти бизнеса. Здравето ми е по-важно.

24

Стенли

преди 2 години

Бойко говореше с кръчмарите. А тия ще ви пляскат по чорапки. Да ви е честито.

23

Данко Харсъзина

преди 2 години

Сега Фигуранта ще се запъне като магаре на лед и ще държи на бат Стойчо до последно. За да покаже, че има характер и не отстъпва пред разни искания!

22

чудя се тавряс ли са

преди 2 години

... изискването в допълнителните му обяснения, където се говори, че ще могат да работят заведения само със 100% васкиниран персонал и със 100% ваксинирани клиенти. ако почна да псувам, край няма да има.

21

гостенка

преди 2 години

До Жоха-ха-ха, този ли действа правилно! Фурнаджийска лопата. Радев не маха никого, защото сигурно договорът им е такъв! Обаче зулумите дето ще направят по време на мандатаси, дано го отнесе Радев с всичките му последствия. Този е за съд, за държавна измяна! Неговият юмрук ви докара всичките мизерии.

20

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо, 9 "Балтов да съди отстраняването си! ...Има съд!.." Май позабравяме, че иженарицаемият "съд" е на мутро-олигархичния Лозьо Паньов, а от него и една-едничка справедлива присъда НЕ е издадена - все са в полза на Сороисидно-прокопчовско-кремълски пари от техни общества и фондации. Щом коМУНчо е рекъл - никой и никакъв "съд" няма да ни го върне, ама важното било да се махне главния прокурор - ЕДИНСТВЕНАТА институция, от която *** се страхува и която му знае игричките.

19

Анонимен

преди 2 години

Внимаваите какво пишете против - герб този саит е герберски

18

Абе...

преди 2 години

Цяло лято съм по заведения - ресторанти, бартове, хотели, дискотеки, в които никой не носи маски и нищо лошо не се е случило на никого. Не знам нито един човек, койтъо да се е заразил по тия заведения. Прави са хората.