27

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Преди година успяха да шашнат бая народ, ама вече не се получава.Нови вируси през седмица, и су льо и ПУ льо по телевизията плашат с Nта вълна, и апелират за ваксини, обаче народа се усети и си живее живота. И не само в България е така, цяла Европа протестира срещу мерките и ваксините. Балона се спука.

26

Влади

преди 2 години

Това ли е новият Ковид? И пак от Китай, прясно създаден. С чайчета и диета се лекува. Ако не, заплашвате властта да ви пъхне във ВМА , иначе протестирате на Орлов мост цяла година.

25

Случаен минувач

преди 2 години

Още от края на 20 век се опитаха да направят пандемия чрез СПИН. Не се получи. След това, от началото на 21 век, се опитват по всякакъв начин. През 2006 - луда крава - не стана. През 2010 - свински грип - не стана. През 2012 - птичи грип, пак не се получи. През 2014 - Ебола. Ахаа да се получи. Пак не стана, ограничи се само в Африка. А измислиха и лекарства за нея. Е най-сетне през 2020 успяха! Отдавна търсят начини да намалят световното население!

24

Анонимен

преди 2 години

До 25, да му мислят тия дето се набодоха с маймунското рнк.

23

Анонимен

преди 2 години

вие гледайте като се комбинира коронавируса с м-айм-у-нския вирус какво мазало ще стане .Ще трябва да бият по 12 ваксини на година докато сме живи.

22

африкански

преди 2 години

Африканският свински грип е под ефективен контрол в Китай

21

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам означаването на вирусите да се прави с иероглифи, че са 20 хиляди ще може по-ясно да се знае за ко вирус иде реч. Сега с това "B" маймунски съвсем я оплетохме в епидемичната обстановка.

20

Случаен минувач

преди 2 години

И този вирус е разработен от генноинженерните лаборатории. Трябва хората да се намалят, прекалено много са 7 милиарда. Така разсъждават "господарите на света", хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. В момента те са 10 души. Но ние, простосмъртните, им дишаме въздуха, замърсяваме им водата, произвеждаме много б.о.***... Трябва да намалеем... Ако може, до "златен" 1 милиард...

19

Анонимен

преди 2 години

Маймуни заедно силни. Маймуни заедно победи

18

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се, трябва бързо да проверим дали джонсъна и модерната пък не действат на тоя вирус. В Англия и Израел видяхме, че не действа, "ваксинираните" си се заразяват на общо основание. Ама ако бързо не открием някой вирус, който се повлиява от ваксината ще ни погнат за всички милиарди, които прахосахме и набодохме половин Европа с рнк бъркоч.

17

Асан

преди 2 години

Тука маймуни нема само свински грип :)))

16

Анонимен

преди 2 години

Това ли е новия вирус, който ни обеща Бил Гейтс? Тъкмо се чудех кога ще го пускат, че короната се изтърка.

15

Анонимен

преди 2 години

До 11 Грешиш, че няма спасение, има. Но за целта трябва да спрем да се делим, а даваме да се обединим заедно и да ги пометем всичките. Те за това все ни разделят, защото знаят, че обединени сме непобедима мощ.

14

Анонимен

преди 2 години

Фалш!

13

А ДА ЛИ Е

преди 2 години

ОПАСЕН ЗА ХОРАТА ?

12

Анонимен

преди 2 години

Това звучи сериозно, но не е само това, има и нещо друго. Вирусът е изолиран от 1932 г. и сега изведнъж се заговори за него. Защо точно сега? не ни ли стига всичко останало? Този свят наистина изтрещява тотално. Повдига ми се вече.

11

Много ми идва

преди 2 години

Свински грип, птичи грип, луда крава, куцо магаре, синя пришка, новичок, коронка a,b,c,d,e,f,j,h... маймунски грип.... Няма спасение.

10

Анонимен

преди 2 години

28 дни по късно

9

Анонимен

преди 2 години

Да се обяви пандемия. Ваксините са готови

8

Анонимен

преди 2 години

Ако животните си живееха на свобода в природата подобни болести нямаше да циркулират сред хората. Както и хората правещи се на богове да си играят с ДНК и редактиране на гени.