27

Подкрепа!

преди 2 години

Мека лекарите блокират кръстовището пред Пирогов за постоянно. Да се изгради барикада от кофи за смет, пейки, столове или санитарни колички. Още по-добре да се паркират напречно линейките на болницата.Да се разпънат палатки и да се организират дежурства през цялото денонощие. Да се заредят с продоволствия, да се организира охрана.Действайте лекари, народът е с вас и ще ви подкрепим!

26

Малко информация

преди 2 години

По време на извънредното положение което между впрочем не е отменено лекаря посочва че Болниците получават 85% от бюджетите си.Специално за "Пирогов" за въпросния Януари когато отправя обвинението министър Каруцаров "Пирогов" е получавала 100% от бюджета си тъй като повече от 40% от клиниките са били Ковид клиники.Няма нужда да лъжат за пациенти и да получават 1 милион лева тъй като ФИНАНСИРАНЕТО НЕ Е БИЛО ПО КЛИНИЧНИ ПЪТИ а по ЗАКОНЕН ПЪТ 100% ОСИГУРЕН БЮДЖЕТ.ШЕФА на НЗОК да бъде СЪДЕН за ЛЪЖА!

25

Анонимен

преди 2 години

Има крупна злоупотреба с над един милион лева източени от Здравната каса,която е на всички българи.Тези с белите престилки вместо да са на работните си места,блеят по площадите,пред болницата и т.н. Навсякъде,където и да надникне обикновения човек,ще забележи кълба от свински необработени черва.Солидарност,ако е за нещо полезно,просто няма да я има.Охранени медици,вместо да лекуват простосмъртните,се хвърлят на амбразурата,сакън да не дойде друг директор,който ще ги сложи по местата им.

24

Dj

преди 2 години

Въпрос към лекарите, каква заплата е взимал Балтов? Вярно ли е, че са 70 хилки на месец?

23

Анонимен

преди 2 години

Хахахах, незаменими няма. Ще работят некорумпирани. Останалите ще са в затвора и без друго.

22

hh88

преди 2 години

Тази практика с точене на НЗОК няма да престане. Решението е премахване на монопола на здравната каса и поемане от частни фондове на тази дейност. От частника няма как да му вземеш парите, без да си свършил някаква дейност. Иначе е поголовно крадене. Населението ни намалява, а всяка година парите за здраве се увеличават с половин милиард.

21

АНОНИМЕН

преди 2 години

Аз предлагам на всички "радетели на правдата" като им се наложи да се обърнат към лекар той да им отговори-сори,но такава пътека няма,лекувай се както намериш за добре.И те директно да отиват да ги лекува Кацаров(със спрени лекарски права) или Салчев.В медицината е важен крайният резултат,особено за отделно взет болен,а не бюрократичните начини за неговото постигане.

20

Анонимен

преди 2 години

Утре някой от комунистите пишещи тук ще са в тежко състояние в Пирогов и тогава ще им кажат, че нямат лимит и не могат да ги лекуват повече. Ще ги пратят да се лекуват в централите на БСП и Демократична България .

19

Румен Пликов

преди 2 години

Абе, само в Пирогов ли се надписват пациенти, това е практика в цялата страна, но точно в Пирогов се оказва, че Радев има конкурент за президентските избори в лицето. А проф. Балтов, който евентуално може да се издигне за президент и да изрита харманлийският ***

18

Анонимен

преди 2 години

Е как не са разбрали, че крадат? Ние пр.остите простосмъртни как разбрахме? Те нали са умни.

17

Анонимен

преди 2 години

До FenaЕлектроспециалист търси работа. Дай телефон или имейл - координати.

16

Анонимен

преди 2 години

Яко плътно придържане към Закона ще обезсили наглеещите защитници на далаверата. С перце и благост не се излиза наглава с превъртели от алчност и корупция"светила".

15

Този говори глупости

преди 2 години

За да знае един директор на институция с хиляди заети какво става в нея,трябва да има апарат за контрол,който да проверява всеки един документ,всяка една информация.Не просто да се запознава,а да проверява събитията и фактите,описани в него. Счетоводство на счетоводството,одит на одита,проверка на роверяващите.Манталитетът ни е такъв, че когато материално или друго отговорно лице усети занижен контрол, веднага търси начин да се възползва.А контролът е занижен повсеместно,на всяко ниво,в цяла БГ.

14

Анонимен

преди 2 години

Цитирам коментар: Тия дни по телевизията показаха престъпници с пагони, полицаи - подложили на средновековна инквизиция невинни хора. Оня ден - хора облечени във власт, санкционирани по закона Магнитски. Сега - престъпници с бели престилки, от най-свещената професия - лекарската. Незаконни трансплантации и "по грешка" източвали НЗОК, без да им трепне окото, просто сбъркали... Какво става? Има ли местенце в държавата, в което да има нормалност и дори простичка човещина?

13

Анонимен

преди 2 години

Цитирам коментар: Как си представяте в една болница да се правят сложни трансплантации на конвеир и директорите да не знаят, хората в министертстово да не знаят, министърът да не знае? Това да не е вадене на зъб? Кой е оперирал? Кои лекари са били в екипа? Кой е подписвал документите?------------------------------------------------------------ Не е писано за болница "Пирогов, но се отнася за цялата ни българска система.

12

Fena

преди 2 години

Когато създаваш огромна структура с власт и влияние и то с държавни средства - трябва да можеш да я контролираш! Пирогов спасява хиляди животи всеки месец и получава милиони за това. Но в Пирогов има добро заплащане, бонуси, привилегии, които в даден момент създават усещането за богопомазаност на персонала. И те правят каквото си искат. Както ДАНС, Прокуратура, ББР, Магистралите и т.н. Плащаме си в крайна сметка за лечение - ако не искат да лекуват - аз търся електротехници, нека да заповядат!

11

Анонимен

преди 2 години

Ей такива като номер 7 са крали здраво.

10

SS

преди 2 години

ами то е много просто - нека Балтов да каже за какво точно са похарчени парите, усвоени с измама от НЗОК - дали за лечение, лекарства, материали, ремонти, поддръка. А не да се крещи и буйства, и да не се работи цял предиобед!

9

Анонимен

преди 2 години

Ми те всички се появиха на протеста. Корупмираните са в президенството с пликовете на Пламен Узунов.

8

Анонимен

преди 2 години

Лесно можеш да разбереш кой е корумпиран в болницата като уволниш директора и изчакаш да видиш кой ще се появи на "протеста".