91

Анонимен

преди 2 години

Излагат се, защото с Балтов са едно цяло - нито Балтов без тях, нито те без него могат да правят шашмите за източване на пари от НЗОК. Ако махнат Балтов, и на тях ще им секнат надписаните пари.

90

Сата НАТО

преди 2 години

Хубаво, бе, да речем, че не са точили Касата. И при новия шеф няма да точат. Какво се променя, за как са тези протести, та си искат Балтов? ------/////------ Логичен въпрос. Който не е точил, няма за какво да протестира. Нека на кръстовището останат само тези, които са точили!

89

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че ГЕРБ подклаждат така нар. "протест", но за мен е необяснимо защо интелигентни и образовани хора се съгласяват да бъдат употребени за целите на Борисов и на неговия... слуга и съпартиец Балтов.

88

Анонимен

преди 2 години

Плювачите ще берете душа на стълбите на Пирогов с празни бутилки. Тя вълната иде.

87

дядо Йоцо,

преди 2 години

На отговорноста на корумпирания водач на КНСБ,ПЛАМЕН ДИМИТРОВ,...ДА НАПУСКАТ!....НО ПРОМЯНА ТРЯБВА ДА ИМА!...ДА СЕ СПРЕ ИЗТОЧВАНЕТО НА КАСАТА,.....ДА СЕ СПРЕ КРАЖБИТЕ,НЕ САМО ПИРОГОВ,ПРАВИТЕЛСТВЕНА А В ЦЯЛАТА СТРАНА!...ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВЯНЕ? И СЛЕД 20 ГН.ПАК ЕДИН КАЦАРОВ ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ОТ НАЧАЛОТО !

86

Анонимен

преди 2 години

Точно както го казва 75 е. Винаги, когато хванат лекарите в далавери или пък ги карат да си вършат работата, те тръгват да плашат, че масово ще напускат. Ама къде ли ще правят далаверите си тогава. Аман от съсловие, което непрекъснато извива ръцете на обществото. Все те били онеправданите и все към тях нямало благодарност.

85

Дали

преди 2 години

Може би една, по-малка, част от Пирогов манипулира по-голямата част от Пирогов. Или по-малката част е осигурила допълнителни придобивки за по-голямата част.Или по-голямата част е наивна. Или и на двете части не им се иска българският народ да смята, че всички надписват сметки. Неудобно им е някак си сега.Така изглеждат нещата.

84

ОК

преди 2 години

Обикновеният, осигурявал се цял живот пациент плаща за избор на екип, за медицински изделия, за консумативи, за да му обърне някой внимание... Освен това, най-често здравната помощ от която се нуждае не се покрива от касата, а за упойка му пеят "Сънчо". Когато изтече "пътеката" викат близките му да си го приберат, въпреки че още не е дошъл в съзнание. А за определени категории "правоимащи" всякакви далавери са позволени, няма кнтрол, няма прокуратура, няма лимити. Гадна българска действителност.

83

Ангелов

преди 2 години

Може би имаш предвид зидари и дървари да те лекуват ха дано но аз неискам

82

До Ангелов

преди 2 години

Кой ти говори за безработни лекари, казвам, че има безработни хора, които с удоволствие ще им заемат работните места. Защо трябва да са лекари или сестри???

81

Ангелов

преди 2 години

До РистюАбе гьон каде видя 500000 безработни докктори и сестри си горно в проветривата ти глава в половината села няма лекари Младите и хубавите изчезнаха на запад щото там няма дърти комундрели които са се бетонирали по върховете на медицината и не дават на младите и хубавите да растат в кариерата

80

Анонимен

преди 2 години

То и без това 90% са шкарто

79

123

преди 2 години

Ехааа, дали ще доживея масово напускане ((не само на лекарите )) от тази ......

78

нормален

преди 2 години

нема пари от Дубай , иначе до сега врякащите на мая общата да са се включили .

77

Анонимен

преди 2 години

В Пирогов човек нажилен от оси на няколко места прави алергична реакция на мястото на ужилванията и дежурната лекарка му казва, че нищо му няма, ако е сериозно до сега да е умраял или в шок. Да се маже с оцет и не знам какво още...А крака му е в пъти по-голям от другия. И накрая от аптеката му дали лекарство. Аптекарите не повярвали, че идва от Пирогов без рецепта и се допитва до фармацевти. Свикнали са, че ще опрем до тях и си правят каквото искат. Отдавна това с Хипократовата клетва е......

76

от част от лекарите,

преди 2 години

Да напускат,но промяна трябва да има!!!....стига заплахи!...стига кражби и источвания!крайно време да се тури ред,....не само пирогов,правителствена а и навсякъде в страната!

75

Не червен

преди 2 години

"Пожелавам на всички червени каскети, да няма кой да ги ликува!" Неграмотен гербер!

74

Румен Пликов

преди 2 години

Лацаров никога не е работил като лекар, той е типичният партиец- нищонеправец. Цял живот е бил на партийна издръжка.Затова проблемите на Пирогов нито ги разбира, нито има намерение да ги решава.Изпълнява просто партийната пиръчка на Румен Радев.

73

stiling

преди 2 години

Вижте сега, поради недофинансирането на здравиопазването от край време, тая практика с допълнителните неиститски "пътеки" вървеше за да болниците да си покриват огромните разходи. Още много от преди Бойко. Лекарите и сестрите работят за пари и хранят семейства. Един плочкаджия вече иска 200 лева надник на ден. Шофьор на камион под 3000 лева няма! Колко да взема лекар, а сеста?СЕГА ЗА ДА ПОКАЖАТ КОЛКО Е "КРАДЯЛ" БОЙКО УЖ ЩЕ РАЗБУНЯТ КОШЕРА ПРЕДИ НОВАТА ВЪЛНА КОЯТО ИДЕ! АМА РАДЕВ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС

72

Анонимен

преди 2 години

Да напускат, веднъж научили се да крадът, няма връщане!!!