205

of

преди 2 години

До КаракольоГосподин Кара-Даъйъ, вие от ДПС и ГЕРБ не сте на прав път, защото хората ви разкриха ДАЛАВЕРКАТА С НОВИЯ ВИ БАРЕКОВ, В СЛУЧАЯ СЛАВИ ТРИФОНОВ. И СЕГА АКО БСП, ДБ И ИМВ ОТКАЖАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПОРЕДНОТО ВИ ТУРКОФИЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА СЛАВИ, ТОЧНО ГЕРБ И ДПС НЯМА ДА ОТКАЖАТ, И ЩЕ СЕ ПРЕЖАЛЯТ ЗА ЕДНИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПРОТЕСТИ И ПАК ТУРСКА ДПС ДИКТАТУРА. ТОВА ВИ Е ПОСЛЕДНИЯ ЦИРК, С КОЙТО ЗАБЛУДИХТЕ НАРОДА, НО ЧАСТ ОТ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ИМАТ ДОСТОЙНСТВО И ЩЕ СТАНАТ НЕЗАВИСИМИ.

204

Анонимен

преди 2 години

Милиционерите са впрегнали всичко живо да плюе Слави. Защо ли?

203

БЪЛГАРИЯ ЩЕСЕ ОПРАВИ

преди 2 години

КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ИЗРИТАТ РУМЕН РАДЕВ, РАШКОВ, КАЦАРОВ И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ....

202

Анонимен

преди 2 години

Баба Нешка обаче "перфектно" познава народът си. Сано не знам защо няма топки да се опита да направи нещо! Отстрани е лесно, но във върхушката нещата са съвсем различно. Млък бабо Нешке!!!

201

дали има

преди 2 години

нещо по смешно от изкуфял дрът пенсионер кому нист пробтал Бареков на другите изкуфели зомбита

200

Бастунната Пешка

преди 2 години

Всички пентаграмни Нешки и Пешки наизлезнаха от Нафталина с крещящо старческо слабоумиее с бастуни да ни ограмотяват назидателно.Палеца е обърнат надолу присъдата ви е произнесена бастунари.

199

Анонимен

преди 2 години

Стоял "добре "Радев с антураж от дс ченгета да го обслужват със стари комунистически методиА кой плащаше протестите и защо назначават корумпирани кадри на отстранените?Нищо ново,а по зле!Колкото до Ники Василев,Робева да се информира повече за миналото му,за корупцията,контактите и ако не разбира от икономика да проучи.Какво предлага Николайчо,съкращения,намаляване на заплати и чужди инвестиции готови да им постели в ББР и Здравната каса,че и магистрали на концесия за техни хора,това е абсурдно

198

=

преди 2 години

А на бареков как му слугуваше.Три месеца ежедневно му ближеше подметките.Пусти пари...

197

Гроби Таласомо

преди 2 години

Не може всеки, който е бил в управлението, да бъде сатанизиран. Така се подхожда и към ДПС. Зад тази партия също стоят избиратели. Кои сме ние, започваме всички други да ги изхвърляме, защото не гласуват за български партии. Защото не им вярват!Стоят уфсе, не избиратели!;))) Колкото и да не ви се вярва, ДПС е една националистическа идея на Илия Минев открадната от ДС чрез Румен Воденичаров и употребена срещу българският и турският национализъм! Това го казвам за втори път в рамките на 2 дни!

196

НЕШКЕ,

преди 2 години

ДОВОЛНА ЛИ СИ ОТ РАДЕВ И ИНИЦИАТИВАТА "ТРИМОРИЕ" "???? - - МНОГО МИ Е ЛЮБОПИТНО....

195

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199Ми той и батя ти Бойко тай - стана кмет, нищо не направи, стана премиер, нищо не направи, подаде оставка, пак премиер, пак оставка, пак премиер ....

194

Анонимен

преди 2 години

Сектантката Нешка преди всяко състезание водеше децата при вещицата Ванга. Както знаем, вещицата Ванга беше на щат в ДС и им носеше много кинти и изгубени души, затова я оставяха да си развява байрака. Милиционерски мекерета...

193

Анонимен

преди 2 години

ДС доскоро управляваше България чрез Доган, Пеевски и тяхната патерица - Бойко Борисов. Затова милиционерите толкова ги е страх от Слави.

192

Гроби Таласомо

преди 2 години

"Впечатли ме наблягането на знанието на много езици." Робева, Робева, Робева... абе жена!;))) Аз пък не съм впечатлен! На терен, единственото, положително, което беше бе елегантното боравене с езиците, превключването от език в език и перфектното им говорене с подходящият акцент, ниво и т.н., но не ме впечатли, говоренето на българският с акцент! Казвам си нещата, откровено! За всичко останало извън езиците, бех нужен аз;))), демек аз съм баш баканът, па шъ го каа, още един път!

191

ЪРП

преди 2 години

ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО СТАНА ,ЧЕ СЦЕНАРИЯ И МИНИСТРТИТЕ-ПАРАШУТИСТИ НА СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ГИ РЕДЯТ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ГОЛЯМАТА ЛОКВА!!!КАКВИ ДПС-ТА, КВИ ДС-ТА...., КВИ 5 ЛВ.!?!???ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТ ДАВАТ И РАЗПРЕДЕЛЯТ МЕСТА ЗА АСТРОНАВТИ В "НАСА"!МНОГО, МНОГО ПЛОСЪК И *** ОПИТ ..........ДА ЗАМАЖЕМ ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ БЪЛГАРИ!?!?

190

Анонимен

преди 2 години

зад дпс стои бившата дс явно или не до сега винаги са били в управлението и трябва да им благодарим за дереджето на което сме.

189

Анонимен

преди 2 години

"Нешка няма грешка" все пак допусна една грешка с Бареков и си призна.

188

Марци

преди 2 години

До 198.Нека оставим всичко настрана,но много ми е любопитно,как в това предаване за което споменавате,всички са се смеели и в същото време е царяща злоба?

187

Анонимен

преди 2 години

Защо ли защо ли милиционерите толкова ги е страх от Слави?

186

Анонимен

преди 2 години

И тая изкуфя тотално. Аз не мога да разбера, 2 дни не си се занимавал с политика, нищо не разбираш, идва някакъв човек, в случая Трифонов, вади някакви хора с по 5 висши образования, 3 езика, работили за Европейската банка и незнам си какви топ институции в Европа и САЩ и тя почва как не ставали, без още да ги е видяла дали наистина стават. А като те управляваха, Пожарникар и физкултурник без един език, защо не рева тогава? Всички му лазите в краката на тоя Бойко бе.