73

Анонимен

преди 2 години

В БГ нема земетресения, нема наводнения (поне опустошителни), явно Аспарух е избрал правилното место преди повече от 1300 години :))

72

JJIvanov Geolog

преди 2 години

warnings about Glacial resorts терористи провеждат показен терор с нагло престъпна дигитално холограмно обсебена техника .Искат ударно да растопят ледниците вкл в Алпите,Гренландия и Арктика.Европа и Америка са ударени от дигитално холограмни облъчвания.От сателити се виждат зони на ПРЕТОПЛЯНЕ. За радост на децата от Русия,Канада и Финландия..Могат да се къпят в реките смело..

71

JJIVanov warnongs

преди 2 години

warnings about new anti Climate weapons incl digital holographic 4G : 5G black death and cancer and 6 G anti earth anti climate terror ...НА снимки и филми се вижда ясно проникващо дигитално холограмно увреждане на биосферната охрана и контактна зона литосфера атмосферен океан.НАгли престъпници и масови убиици чрез БРюксел принудиха държавите от Европа да ограбят трилиони живи евра за нагло престъпна дигитализация..

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 друго си е когато си толкова .. УМЕН ..

69

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Тези приели белега на звяра, не ще избегнат Божия гняв

68

Анонимен

преди 2 години

Господ не ги изтърпя с тяхната содомия. Няма прошка, потоп за Содом и Гомор. Край, скъсаха нервите на Господ.

67

Анонимен

преди 2 години

Това е заради нападението над Унгария от Западен Евросодом. Содом и Гомор под водата.

66

анонимен

преди 2 години

А в България управляващите и кандидатите за управляващи се мислят за богове! Чегъртат, уволняват, арестуват, а ако дойде една вълна щи измие всички ни от лицето на земята! И тогава няма Борисов, няма Трифонов, няма Радев, няма Манолова, няма Нинова и т.н....Дами и господа народни представители, замислете се за приоритетите си и за тези, които ви избраха, за пореден път, през всичките тези 30 г. Животът е кратък, а може да трае и само един миг!

65

баба мара

преди 2 години

геи паради педофилия наркотици проституция покана към арабите да гостуватето го отговора на възмездието хаиде яжте наденички и пиите бира и изберетепак меркел

64

Изтекъл мозък

преди 2 години

Така е в Бокова Европа.Га не гласуват за Славуца ще страдат!Няма кой да им почисти пътищата и каналите,всичко е разруха по селата в Германистан.Падна един дъжд и ги издави.Оставка!Оставка!Оставка!

63

до 59

преди 2 години

Кво сравняш автопарка в някви села с копторите в София, бе?Тука по нашите села още са на лади и западни возила от 90-те.

62

Анонимен

преди 2 години

Да прочетат за Содом и Гомор , да прочетат 2-3 пъти Истамбулската конвенция и да се сетят защо така стана при тях!!! Като се вземат за богове - резултата е налице. Жалко за невинно загиналите. Жалко. ;-( Изглежда политическата безотговорност стана обща черта на Европейския елит!?

61

нежно евр

преди 2 години

лгбт (педофилитe) и новите германци на сухо и сигурно място ли са, много ще ми е притеснително ако не са. А Меркел прибра ли се вече от сащ, за да им даде безопасни жилища..

60

Анонимен

преди 2 години

Защо ще ваксинирате насила хората, защо ще ги отделяте в лагери? Майката Природа си знае работата по-добре от вас.

59

До 58

преди 2 години

Гледах репортаж и една германка каза, че е станало за 15 минути. Никой не е могъл да реагира или да извести.

58

Тренера.

преди 2 години

Учете се да плувате понеже това е бъдещето.

57

Анонимен

преди 2 години

Загледах се в снимката - автопаркът е по-зле от този в българия- не видях модел на по-малко от 15 годин.

56

Вот дъ фак!?

преди 2 години

В случая става дума за нещо много обезпокоително, защото е налице пълно безхаберие от страна на властите- застрашените от наводнения райони се знаят от десетки (стотици) години , и при прогнози за дъждове би трябвало да има наблюдение и навременно известяване - недопустимо е в развити държави да има стотици загинали от наводнения.

55

Анонимен

преди 2 години

То да е само Германия, да кажеш няма страшно, ама целия свят е в наводнения. Не гледате ли клипове в ютюб?

54

сопола

преди 2 години

скоро в българия ще се напълни с ефтини коли