41

ГЕШЕФ

преди 2 години

До Ейджънт Ариел Скит не е така,НЕЗАВИСИМ СЪМ,НЕ ЗА ВИ СИМ!!!!

40

фРАНТИШЕК

преди 2 години

До Петьо Еврототака Е, поздрави на любена и гешеф.

39

Петьо Еврото

преди 2 години

ПРОКУРАТУРАТА Е НЕЗАВИСИМА!!!!

38

БОГ

преди 2 години

До гешеф какво ми говориш,не ти разбирам мисълта,да не си кадър на милиционерската школа симеоново,техния бог е друг?

37

Анонимен

преди 2 години

Я да видим кой първи ще изрита Гешев Слави или Чашков :D

36

стъки,нидялко и ива

преди 2 години

сийке,вади всички на стълбите пред съдебната палата,кака Дора и Лена чистачките да слагат тоги и те на стълбите пред съдебната палата,да защитим гешеф!!!!

35

гешеф

преди 2 години

Аз говоря само с БОГ!

34

Анонимен

преди 2 години

"Съжалявам, че трябва отново да занимаваме аудиторията ви с действия на изпълнителната власт, които грубо нарушават независимостта на съдебната власт.".....................Независимостта на съдебната власт ахаахах. Сигурно за това Кьовеши дойде първо у нас, за да похвали нашата съдебна система, че е най-независимата в целия ЕС :D

33

Анонимен

преди 2 години

Какво е прокурорска колегия?И какво общо има с ВСС?

32

Дядо ПОП със КАСКЕТ

преди 2 години

К'во скимти Сийка?!1.Избор на главен прокурор с един кандидат с каскет.2.Предложен от Пеефски3,Протести срещу избора му и платен контра протест от Любена съпруга на Петъо Еврото.4.Нежелание за разследване на основните виновници за фалита на КТБ5Независима любов към шефаи още 100 страници.

31

Анонимен

преди 2 години

И като се има в предвид, че повече от половината Българи, не са имали досег с съдебната система , от къде накъде само 1% я одобряват?А останалите които са спечелили делата си ?

30

Анонимен

преди 2 години

В прокурорската колегия всичко е слугинаж. Направете си труда да им видите решенията. Там дебат няма, каквото каже главния се гласува. Всичките подписки и протести в защита на главния, бяха организирани от ръководителите на окръжните прокуратури, а служителите изкарвани насилствено по площадите да "протестират'.

29

Анонимен

преди 2 години

Освен, че с определени действия на Рашков и сие се уронва престижа на съдебната система, но определени внушения могат да се отнесат и към анти държавна дейност.Най сериозни опити за дестсбилизиране на същата, идват от предложените от политическите сили членове на ВСС.Законодателя обаче е поставил паритет, с други които се избират от колегията. Чегъртането има за цел да смени баланса, т.е. да я направи зависима от политическите власти.Проблема идва от льотчика, който предаде ПРЕЗИДЕНТСКАТА ВЛАС

28

до 30

преди 2 години

Очите на човек виждат само това, което мозъка може да разбере.

27

ГЕШЕВ ЛИ!

преди 2 години

Руските шпиони в Европейска България са бита карта и много скоро ще се сбогуват с властта, защото отиват зад решетките за национално предателство, а знаменитият Гешев ще бъде преизбран за още един мандат.

26

Анонимен

преди 2 години

Славчо обеща всенароден избор на главен прокурор ... ама като мине мандата на Гешев.На кой Славчо даде единственото интервю след предишните избори? - На Петър Волгин. А кой в момента каканиже оди за Славчо пред Волгин? - Проф. Стоян Денчев, шефът на Библиотекарите. Ай, със здраве пък си мислете колкото искате за "революционера" Славчо, който не е нищо друго освен слуга ДС и мафията! Славчо може да изчегърта само загорелия тиган на майка си!

25

Анонимен

преди 2 години

Абе хора този Гешев , като се претесни запецва !?:)

24

Анонимен

преди 2 години

Как Сийка освен говорител ме съмнява че е голям тъпкател!Такова парче на всеки му се иска да го дупи!

23

Анонимен

преди 2 години

Атаката срещу Иван Гешев отвлича вниманието на народа от двойно повишените цени на парното, тока и стоките в магазините.

22

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещЗащото не избран от твоята партия затова ли е незаконен?