105

Драги ми

преди 2 години

доктор Хаус, Вие бихте ли си рискували живота за 1000 лв? Вероятно има и друго?

104

Данко Харсъзина

преди 2 години

Не знам кое е по-гнусно и жалко, усърдието, с което пишман доктора бат Стойчо Кацаров изпълнява поръчките на озверелият от жажда за отмъщение фигурант или вдъхновението, с което троловете на Радев плюят по професор Балтовкоито с

103

Анонимен

преди 2 години

Който вземе държавни или европейски пари за земеделие или друго ,а не произвежда , да се вкара в затвора за 3 до 5 години за кражба, който дава и приема рушвет - също, шуробаджанаците - също, който постига целите си чрез насилие - също, който прави метани на чужди държави ,преди българския интерес - също, а не като предателя Бойко да подгъ зува на Ердоган и на всеки, който му подсвирне !

102

Алоу

преди 2 години

с лозунгите "Мутрите вън!" не се ли усещате, че не олигархията ще страда от вашето чагъртане, а мизерниците дето не са осигурени и няма кой да ги лекува. Балтов ръководеше една работеща болница, в която пересонала му рискуваше живота си всеки ден. И да дойде един смотан чиновник, изгонен от лекарския съюз да го чагърта!

101

Анонимен

преди 2 години

КАЦАРОВ Е В БТВ ДА МУ СПРЕТНЕМ ЕДНА СЕРЕНАДА.

100

Мутрите вън!

преди 2 години

Олигархията да спре да краде и мачка, УНИЩОЖАВАТЕ БЪЛГАРИЯ и прогонихте българското население или го избихте,ограбихте,активното българско население е едва 2,2 - 2,5 милиона,а бяхме 10 милиона души! Спрете и местните феодали, помислили се за всесилни богове! И защо 4-5 олигарха държат всичко,а не се разпредели между дребни,средни фирми на всички българи? Вижте в западна Европа,например земеделието, множество малки фирми и ферми са и стотици хиляди имат работа ,а не еднолични монополисти-олигарси

99

СМЕХ....

преди 2 години

АМИ ФИГУРАНТА Е СЪЩИЯ----ИСКА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ЗА ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ И "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА"....КАТО ПУТИН!!!!!!

98

Шмайзер

преди 2 години

Еничарите на Гумен Радев показаха, че нямат никакъв морал - махат доктора само защото е бил министър. Ще им се връща тъпкано!

97

Доктора

преди 2 години

не трябва да мисли за стотинките - доктора трябва да лекува. В Пирогов спасяват човешки животи. Спасяват ги по спешност без да питат за пари. Вие какво искате - когато катастрофирате или получите инфаркт най-отпред на болницата да има каса и ако не сте си взели портфела да ви изхвърлят да умрете като куче. Както правят Частните болници дето Кацаров им угажда - Но бог види

96

Анонимен

преди 2 години

Някой бива изхвърлен понеже управлявал "еднолично"!!! И това го казват от служебния кабинет на РР, който желае да управлява цялата държава еднолично, без парламент, без закони, а само с едно кабинетче на конци и наредби, точно като във фашисткото време. Е поне не го обвинявайте в нещата дето вие ги правите бе бесепари. Някак смешно е.

95

1010

преди 2 години

Раболепна слyгa на мaфиoтa с лekите жeни в спaлнятa, пaчкитe, пищoвa и кюлчeтaтa! Отделно - злоупотребите в болницата и плячкосването на милиони покрай корoнaта с другите лещoяди пokpaй негo, дето крящяха днес и плaшeхa c блokaди. Съд и затвор - cтига правосъдие CAMO за kокошкapи!

94

Ама вие

преди 2 години

сте истински чалгари - взрели сте се в някакви кучешки салами, хванали сте се за стотинките вместо да видите хилядите спасени човешки животи и съдби. Хиляди и хиляди болни, неосигурени,черни, бели, бедни, богати дори безнадеждни от цяла България, които са имали нужда помощ и не са били върнати. Не се ли усещате колко сте изпростели?

93

US Immigrant

преди 2 години

Ще си позволя да ви цитирам началото и краят. <<< -- """Кой си ти? - попита го Дяволът...>>> - <<<- Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци са мои братя. О, колко е грозна земята и колко са нещастни хората!""" а когато се качил на върха... - >>>- Кой си ти? - дрезгаво и лукаво го попита Дяволът.""">>> - """Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!""" <<< >>>

92

Анонимен

преди 2 години

"ДАЛАВЕРАТА свърши: Шефът на Пирогов изхвърча, 1 ,2 млн. лв. изчезнаха само от един рентген" ... "Балтов, спри се! Храниш болните за стотинки със сухо сирене и хляб, а отчиташ 3 лв.? Народът ще те измете от Пирогов!" ... "Само в Narod.bg: ГЕРБ далавери и в Пирогов шефът Асен Балтов е кум на Лъчо Мозъка! Даден ли е 300 бона рушвет, за да хранят пациентите с кучешки салам?"

91

US Immigrant

преди 2 години

Българинът е така устроен, че колкото повече му плащат, толкова повече работи. Заявявам това, което съм виждал през последните 30 години в САЩ и отчасти в Западна Европа. Българите в България сякаш са замесени от друго тесто - стремят се да не работят, а някой да им спуща бананите в устата, въпреки че има изключения, но когато някои българи се изкачат по стълбата, тогава цъфва с едри големи цветове същността на нацията ни. Прочетете "Приказка за стълбата" от Христо Смирненски, за да се уверите.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Най много смърт и терор имаше при комунистите ,защото цвета на нацията и обикновени хора(не комунисти) лежаха по затвори и концлагери без съд и присъда!

89

Американ

преди 2 години

До Гост:Е,и? Вършели са си работата, какво има да се надуват!?В САЩ мобилизираха всички които имат леценз - демек имат право да работят с пациенти - и който се ослушва му се отнема лиценза, след което може да работи само като патолог, демек само с умрели.

88

Moks

преди 2 години

Не били точили здравната каса :D Друг път!

87

Хари

преди 2 години

НЯКОГА НАЙ ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ БЯХА В ПИРОГОВ ЗА ДА БЪДЕШ ЛЕКАР В ПИРОГОВ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ОТЛИЧЕН ПРОФИСИОНАЛИСТ А СЕГА ТАКАЛИ Е

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 /// Добре е да го кажеш, но можеш ли да го докажеш, да речем в съда, защото там не те питат какво ти се иска или си чел из форумите, а с какви веществени доказателства разполагаш - записи, документи, снимки или як набор от свидетели под клетва. Останалото е цигарен дим на силен вятър и чесане на пръсти по клавиатурата.