18

Автономен

преди 2 години

Жалко е , че ще фалират гърците , но те са си виновни. Съгласили са се да ги мушкат със вакс.

17

анонимен

преди 2 години

И сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март 2020г., пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?

16

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен 12 "Хората с антитела имат веченнимунитет, ама тия с ваксините хич не е ясно какви мутации ще развъдят с маймунските екстри в кръвта."Примера с жабата е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари! Цяла година водата се загрява бавно! Който разбрал - разбрал, който не е - няма и да разбере!

15

До 8

преди 2 години

Кой ти каза, че ваксината е биооръжие? А сетих се. Агенция ЕЖК ( една жена ми каза ). С 5 Джи технологията ще управляват ваксинираните дето имат чипове, получени от ваксината. Мале колко *** народ има.

14

До сата нато

преди 2 години

Това кой ти го каза? Сигурно от брилиантниизточници го знаеш, най вероятно от същата централа

13

Анонимен

преди 2 години

Дискриминация. Няма вече хора. Има вакснати и невакснати. Едните вече нямат права, защото имат мнение. Пародия.

12

Анонимен

преди 2 години

До Мдам . Хората с антитела имат веченнимунитет, ама тия с ваксините хич не е ясно какви мутации ще развъдят с маймунските екстри в кръвта.

11

Анонимен

преди 2 години

До Ще фалиратЛично аз познавам един васиниран с който почти не сме се виждали от началото на пандемията и той не ходи на заведения а преди ковид ходехме с него по заведения.

10

Анонимен

преди 2 години

Гърците уж вироглав народ, скачат за щяло и за нещяло, ама този път подвиха опашките.Дали не е заради милиардите дълг, който и не смятат да връщат.

9

Анонимен

преди 2 години

После за да не фалират ще им дава помощи от данъците на неваксинираните на които иначе им е забранено да посещават заведения и са третирани, като второ качество хора.

8

Анонимен

преди 2 години

От утре фашистите задействат плана Барбароса срещу мислещите ,разумни ,антиглобалисти и антисатанисти хора.Третата световна война започна ,но този път е с биооръжие и жертвите ще се милиарди.За бавно загряващите ваксъри биооръжието е ваксината.Демокрацията отдавна е умряла ,но от утре вече официално по документи.

7

Фалити? Верно?

преди 2 години

Ами то се прави за да фалират. Европа е под икономически, законов и демографски геноцид. И всички пионки като Меркел, Макрон и т.н са там за да реализират мисията си, а именно унищожението на Европа. След като средната класа,. малкият бизнес и цялата икономика бъдат напълно затрити ще започнат гражданските войни и преминаването на третата световна от икономическа във военна фаза. Всеки роден по тези времена в Европа му е дадена късата клечка. Господ такива ни е подбрал.

6

Ще фалират

преди 2 години

Защото ваксинираните не ходят по заведения.

5

А?

преди 2 години

До ганята от 1,На булгаристанеца само имоти и рентиерство му е в главата, милиардер да става без да работи.

4

размишляваща

преди 2 години

Няма да имат много клиенти.

3

Анонимен

преди 2 години

Да фалират гръцките заведения. Така туристите вместо в Гърция ще се запътят към България.

2

Мдам

преди 2 години

Браво точно така трябва да е. А на тези безотговорните които изкараха ковида, да изчакат 6 месеца да им минат антителата, ваксина и тогава на заведения. До тогава кремвирши от лидл, кебапчета от кауфланд.

1

Тялото

преди 2 години

Току виж изпаднало някое хубаво и евтино имотче и за нас.Да има няква полза от тази епидемия :)