297

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен366...Ами естествено!...Забрави ли за "Конграчулейшон,бориссофф!"? ..Иначе Тиквата сай изтапанил до тая планина от лой,за да изглежда той самия като "фиданка" пред нея.-

296

Анонимен

преди 2 години

До бай *** ........"Ердоган го отсвири за скривалище сега може да намине при Вучич като резервен вариант ". А Йоца? Тук поне няма да го одерат с кремък!

295

ПроСоТо

преди 2 години

До ПОМНЯ ЗА ЛУКАНОВ Луканката го ОТСТРЕЛЯХА пред дома му,НЕ на "Развигор"!...Кой го направи?..-Питай Тиквата!

294

Анонимен

преди 2 години

На тази свлеченогъзата от първата снимка защо протестът й е на английски? Мисли, че ще украси някой вестник, излизащ в Микробритания или Щатите? Сакън, онези ще си помислят, че сме толкова уродливи!

293

ПроСоТо

преди 2 години

Божееее!..Не е за вярване!...Едва сега прегледах снимките...Какво се вижда на тях?...Тиквата го викат ПРОСТО ЗА НЯКАКВА СПРАВКА,а АГИТКАТА,която ТОЙ САМИЯ е организирал, е побесняла:..-"Долу Радев и Рашков!"...?!?!?!?!?!...Тиквената псевдомутра ЩЕ ЗАПАЛИ България,ОСЪЗНАЙТЕ ГО!!!!...Защото е ТЕЖЪК ПСИХОПАТ,за него не съществува друго,освен БОЛНИЯ МУ ВЪТРЕШЕН СВЯТ!...."ХОРА,БДЕТЕ!"..

292

USA

преди 2 години

РАДЕВ НИ ПРЕДАДЕ

291

бай ганю

преди 2 години

Добър ден за младите чакалчета на Стъки и старите огрохани пенсионерчета да изкарат някой лев за сметка на боко.Със сигурност слънцето неземно е раздал по 50 кинтаТози наистина падна много ниско изключително жалка картина как се е уплашил осъзнавайки какво го очаква заради това какво е вършил.Ердоган го отсвири за скривалище сега може да намине при Вучич като резервен вариант

290

Анонимен

преди 2 години

До тук виждам че най-големия проблем на великата партиа ИТН е че Борисов не е в затвора, иначе други проблеми България и ИТН нямат.

289

Анонимен

преди 2 години

Смъки - лицето на герп!

288

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е органите да се задействат и съвсем скоро цялото ръководство на ГЕРБ да получи ефективни присъди. Бившият президент на Франция има 2 години за къде по-малки безобразия. Стига с тия евтини театри, Борисов отдавна трябваше да излежава една присъда от 15 години.

287

123

преди 2 години

До справедливМоже би мечтаеш и за справедлив "народен съд " ?

286

Анонимен

преди 2 години

Без ръкопляскащите по команда от племето на вожда няма как

285

Умна Кърджалийка

преди 2 години

Свубода за Бурисов!

284

Анонимен

преди 2 години

Очевидно, от страна на фанатизираните герберчета имаме култ към личността на тиквата. Нормално - сервилни, некадърни подмазвачи, дължащи всичко на партията и бащицата ще има винаги.

283

Анонимен

преди 2 години

Смях, като чух кречеталата на ГЕРБ, които викаха бойко,бойко,бойко и асоциацията беше БКП,БКП,БКП. Държавата на комунисти и мутри на власт.

282

Обективен

преди 2 години

ГЕРБ загуби катастрофално изборите. В парламента между 2017 и 2021 години, ГЕРБ имаха 95 депутати, сега имат 61 депутати, което е почти двойно по-малко. При такъв резултат цялото ръководство подава оставка, поне така правят в нормалните държави Може би Бойко още не е постигнал целта си - ГЕРБ да отпадне от парламента.

281

ДО ДАНС И ЦРУ..

преди 2 години

ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЯ БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ Е УВЕДОМИЛА И ПОКАНИЛА БЕЛАРУСКАТА "ЖУРНАЛИСТКА"... ЧЕ ТОЧНО НА 15.07.2021-ЧЕТВЪРТЪК,БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ ПРИВИКАН В МВР..!!........ ОЧАКВАМЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ДАНС И ЦРУ....

280

ГАДЕВ е човек на ВИС

преди 2 години

СЛАВИТУ е човек на ВИС............. Значи...!?

279

Анонимен

преди 2 години

Абе, напълно сериозно. Времето когато може да откраднеш пари и да отидеш да ги харчиш в САЩ и Англия свърши. Сега банковата система а направена така, че много лесно се проследяват пари и блокират сметки. Затова той и шайката ще се борят до последно тук. Много лошо, че Славчо не направи преговори на всички партии в парламента без ГЕРБ и ДПС, можеше да се създаде стабилно правителство за 1 година, което да опандизи главатарите на шайката. Сега Славчо на практика възкреси мутрите от ГЕРБ.

278

Анонимен

преди 2 години

Браво, Бойко!