77

ной

преди 2 години

Що ми се струва, че цялата галимация с космическите кораби на Мъск, май е един модерен Ноев ковчег, с който елитни екземпляри като Байгон и другарката му, всякакви двойки животни и птици, ше имат шанс да се размножават на Марс и да създадат ново човечество...Щото при тия бедствия на към потоп вървим май? Може и Тръмпи да вземат с неговата другарка..

76

Анонимен

преди 2 години

Работата на учените е да подобряват това което имаме за да живеем по добре - всички уреди, домове, коли, транспорт, а не да се занимават с неща които не са от тяхнвата власт като промяна и контрол на климата, и не учените откриват новите технологии, толкова ли не могат да го разберат това, че технологиите се дават на хората когато е нужно. А засега няма нови технологии от десетилетия вече, и няма да стане с декрети от Брюксел.

75

AcOrP

преди 2 години

Тия са загубили всякаква връзка с реалността.

74

ковашки

преди 2 години

Коректния въпрос е - "Как ще бъдат засегнати интересите на КОВАЧКИ И ДОГАН, щото те са крупни енергетици на бълващи мръсни емисии централи"?Които мнооого отдавна трябваше да са затворени или с монтирани супермодерни очистващи инсталации, а не да плащаме милиарди за губещата Марица - 2 и американските централи!

73

Анонимен

преди 2 години

До До 70 "Човешки род винаги е повлиявал на природата, ние сме най-успешния вид на тази планета, именно защото изучаваме всичко което случва около нас и променяме заобикалящата ни среда така че да процъфтяваме". - Като гледам как процъвтявате - колко хора гладуват и колко живеят в бедност, болестите постоянно се увеличават и учените са напълно безпомощни, от 70 години вече ме е имало нови технологии, много сте изучили.

72

Анонимен

преди 2 години

И как бегаме като спре тока при бедствие или война? Те електрокарите кой знае колко не могат на самоход. И що забравят , че електрокарите не замърсяват в града, обаче навън си е същото , даже и по-зле . Една станция днес ще зарежда около 20-30 коли цял ден и то с 80 киловата мощност поне, за една София ще трябва да се заредят около 200 000 коли на ден , това си е примерно пети блок на Козлодуй, и да вкараш допълнително цялата му мощност в града без изградена специална мрежа??

71

До 70

преди 2 години

Човешки род винаги е повлиявал на природата, ние сме най-успешния вид на тази планета, именно защото изучаваме всичко което случва около нас и променяме заобикалящата ни среда така че да процъфтяваме. Ползите за нас хората от научния-технологичния ни напредък е смешно да ги коментираме, а бедите са временни явления, от които научаваме много и ставаме по-силни. Ако не "пипаме" природата, ние няма да сме хора, а някакви *** водещи безцелен животец, наш дълг е да "пипаме".

70

Gyzar до 74

преди 2 години

Да разбирам ли се си от гъзарите с пробитите Ремуси? И хиперскоростен тунинг на М3 ката? Въртиш ли геврека, въртиш ли хахаха

69

Gyzar

преди 2 години

Това ми е ясно, че са ракети. Това със изстрелването едно на ръка. Дразня се на шумните пърдящи и ревящи безсмислено и смешно трошки. И гледащите нагло през прозорците им ***.

68

Анонимен

преди 2 години

До GyzarЕто го типичния зелен сектант, тръгнал на кръстоносен поход с неверниците. Той е най-великия, всички трябва да му се кланяме и възхищаваме, защото е хипи неудачник с два грама мозък, останал след многодишна терапия с пушене на трева - освен простотия и злоба, друго не може да предложиш, нека бъден честни.

67

Анонимен

преди 2 години

До Gyzar - електрическите коли ускоряват по-бързо от двигателите, ел колите се купуват предимно от богати "гъзаpчета" да се покажат на светофара как бързо потеглят и как откъсват другите.

66

Анонимен

преди 2 години

До до 67 - Споко, те учените знаят всичко, ще изучат природните закони, нали науката е всемогъща и ще управляват климата, планетите, слънчевата система, галактиките, вселената, цялата природа, учените са велики, ще управляват всичко.

65

Анонимен

преди 2 години

За да има добър стандарт трябва да има производство, а всяко производство консумира въздух и отделя CO2. A за консумация на въздух има данък вуздух, конто произвежда плаща висок данък въздух, така наречения зелен данък за CO2 емисии, това е трилионен бизнес с продажбата на CO2 сертификати, само развитите страни могат да си го позволят, страните като България винаги ще внасят и ще живеят бедно и ще слугуват на развитите и ще им служат за пазар. Русия, Индия, Китай няма да участват, впрочем Русия може и да я излъжат както ги излъгаха 90те години.

64

до 67

преди 2 години

Не мисля, че дори и да съществува теоретична възможност да повлияем на Природата е разумно да пипаме там. Всички досегашни опити са ни донесли повече беди, отколкото ползи.

63

Gyzar

преди 2 години

Умирам от кеф как ще гинат от яд гъзарчетата, дето сега се изцепват по светофарите, и кихат с тъпите си клапани за освобождаване на налягане. Това им е най - голямото постижение в живота, което са постигнали - да се научат да въртят геврека на 20 год. AMG . Друго си и не могат. Или с моторетките. Сега с какво ще се репчат по улиците не знам ... залез на простотията ли ще е забраната на ДВГ или ще се измисли друго

62

до 61

преди 2 години

А ти нали си даваш ясна сметка, че от миналата година "социалният договор" по дефиницията на Русо, Магна Харта, Джеферсън и пр. е скъсан на малки парченца и изгорен за по-сигурно? Светът, какъвто беше вече не съществува! Време е да се вдигнем срещу тиранията, но кой-кой-кой от обърканите и демотивирани млади хора ще го направи?

61

До 62

преди 2 години

Всичко е въпрос на познаване на природните закони. Само до преди 150 години хора като са се смеели на онези които са се опитвали да създадат машина способна да осъществява контролиран полет, а онези мислещи как да достигнем космоса и кацнем на Луната или други космически тела за напълно луди, но ето че днес всичко това е реалност и ние го приемаме за константа. Няма пречка да създадем механизъм за контрол на земния климат, всичко е въпрос на време и желание.

60

Анонимен

преди 2 години

Поради недостига на синьо гориво, увеличеното търсене се разпространи и върху мpъcните въглища. Европейците изведнъж забравиха за мисията си да спасят света от замърсяване с традиционни въглеводороди и започнаха да омитат всички въглища от пазара, за да ги изгорят в електроцентралите. Цените на въглищата също достигнаха рекордно високо ниво: на 29 юни фючърсният договор за доставка на въглища в центъра в Ротердам достигна 113,5 долара за тон.

59

до Анонимен

преди 2 години

"разработки за глобален механизъм за контрол на климата". Абсурдно е човечеството да се надценява чак толкова. - Ти само да чуеш какви ги приказват и за какви се мислят в Брюксел, Урсула и всичките висши чиновници от ЕС, те са богове, юбермeншен, те ще управляват климата и слънцето и галактитака с амдинистративни актове и глоби, в тях е властта.

58

Анонимен

преди 2 години

Въглища, нефт, газ и атимна енергия - това е което ни е дала прородата и земата. Ако се използвт разумно и балансирано колкото ни е нужно да живеем добре и в конфорт, а не за лукс, няма да има никакви проблеми. Зелената енергия е една голяма лъжа, такова нещо няма, няма и да има.