57

Малко за политика

преди 2 години

До Златена: Не слагай всички партии в един кюп. Едни ще загубят, други ще спечелят. При нормална политическа обстановка хората с високи доходи би трябвало да гласуват за ДБ - за тях социалната политика е нещо вредно. Хората с ниски доходи, работещите бедни, пенсионерите е нормално да гласуват за БСП и ИМВ. А тези, които просто не харесват нищо освен шоуто ще харесат ИТН и Слави. Всичко ще си дойде на мястото. Засега сме още в турбуленция.

56

Хазартен играч

преди 2 години

До НекъфНяма да го има Слави, няма да го има и ИТМ даже! Беше за балъци, беше за ***! Всичко е виртуално, онлайн шоу, дигитален бизнес! Честито на печалившите!

55

Златена

преди 2 години

Всички партии не въобще не схванаха в мозъците си при трети четвърти пети избори в България пак ще има малко българи подали своя глас защото хората се отвратиха от поведението на всичките партии в България и пак няма да гласуват но кой каквото си надроби това сърба.

54

Златена

преди 2 години

Всички партии не разбраха при трети четвърти пети избори в България пак ще има малко българи подали своя глас защото хората се отвратиха от поведението на всичките партии в България и пак няма да гласуват но кой каквото си надроби това сърба.

53

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 56: При трети избори най-вероятно ще стане точно обратното: правителство без ГЕРБ и без ИТН. И това ще бъде стъпка към нормализация.

52

Анонимен

преди 2 години

Слави дори и в момента губи 92 000 избиратели спрямо 4 април. Това че Герб губят повече - близо 196 000 не му е от полза, защото загубата му може да продължи. Сега излезе с високи проценти заради ниската активност, но на президентският вот, той ще се вдигне.

51

Некъф

преди 2 години

Не съм гласувал за Трифака но при нови избори ще гласувам за него защото видях кои са в парламента за власт и пари!това са всички които гракнаха срещу него, че не се коалирал с тях, а те са всичките!

50

Анонимен

преди 2 години

Каквото е писано от съдбата ще стане... Народът също трябва да носи отговорност за избора си...

49

Анонимен

преди 2 години

Трети избори не само са възможни. Те са неизбежни. Всички срещу ИТН, всички срещу ГЕРБ, подкрепа за БСП кабинет???? Абсурд! Няма правителство без ИТН или ГЕРБ

48

Анонимен

преди 2 години

Големият губещ е радев. Следващите избори ще съвпаднат с президентските. Никой няма да приеме парламентарни и президентски през седмица. А това ще означава висока активност. С тези експерти от служебното правителство до тогава ще трябва да внесе плана в Брюксел, да управлява държавата (вече сме в дефлация, т.е. икономиката забавя), няма пари за повече 50тачки за пенсионерите, евентуално да се бори с нова вълна (вече не се спазват никакви мерки) и още и още, а радев ще носи отговорност за всичко

47

Майора

преди 2 години

Напълно ясно е че ако не се разберат ще има нови избори! Но явно това е в интерес на Фигуранта който прави всичко възможно да се задържи на власт и да спечели и втори мандат!

46

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мисля че точно ИТН ще вдигнат още при нови избори. Слави направи най-добрия ход, ДБ, ИТН и Изправи се.. нямат достатъчно депутати да управляват и така, пак трябва да се ходи на избори и направи най-правилния ход, правителство на малцинството, обаче останалите партии искат да лапат а няма масто на трапезата и всички сега са против, народа видя алчноста им и при следващи избори ИТН ще вдигне още проценти. Бъдете сигурни.

45

Калеко Алеко

преди 2 години

Тя Системата, че и държавата се счупиха в момента в който Кремълският парашутист вдигна юмрука си пред Президенството и на площада изпълзяха русофилите на Копейкин, които искат излизане от ЕС и НАТО, а след тях и Адвокатите на мутрите, като и тези с гумените лодки заедно с атруража и пациентите си ... сега се спускаме по едно нанадолнище което не се знае къде ще ни стовари, а най-потресаващото е че тук има и едни форумни тутурутки които пищят от възторг ... !!!

44

А дано, ама надали

преди 2 години

Какво да очакваме освен трети избори, след като този, който щеше да връща парламентаризма, в разрез с всички разбирания за демокрация изтърсва кабинет?! Който искал, да го одобрявал, който не да се спасява. Царят имаше пълно мнозинство и на добра воля покани и други, та за какво НДСВ говорите. Този човек е пълен потрес. Дълбоко се съмнявам обаче, че трети избори ще го изметят от сцената. Хората, които гласуват за него, нито гледам новини, нито четат анализи. Те са в несвяст в повечето време.

43

Анонимен

преди 2 години

Активираха се всички стари муцуни. Страх да не остане служебния кабинет, че много ровят и много замириса.

42

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Какво ли се смеят от...екипа на Слаффчовото...шоу и си...казват: До сега само ние му търпяхме...приумиците,грандоманщините и бруталните...изцепки,а сега цял народ му се надяна на...рогите.Да бяха ни попитали поне...горките,на какъв хал сме...ние,че тогава да му се...връзват на акъла.

41

Пян Гъ

преди 2 години

Какъв е проблемът при трети избори? Нали така функционирала демокрацията, а тя цена нямала? Защо чак сега се уплашихте от избори до дупка, т.е. докато ИТН съберат поне 200 депутатски мандата? Чакам смислен отговор.

40

Анонимен

преди 2 години

До от президентството 34 "абе , къде е зеления чорапогащник ?!" Нали неговото аватарче изкука по тва-три пъти на ден по време на изборите и след тях? Като видна ЧИЛИвизионна "дзвезда", Мун...чо също припяваше сегиз-тогиз, сигурен в успеха на тричките си партийчета. Боко внесе парите за Триморието, Мун...чо го оплеска, четирима президенти го отсвириха, НИЩО не направи с характерните си комунистически лозунги и сега заведе мерцеДЕСА в Южните морета.Ллипсва ли ви?

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37...Важното е да започнат арестите на гербавата шайка и тя да бъде обявена извън закона!....Важното е БКП да църува пък българския редови гражданин - бълхи го дъвчели!:))))))))))

38

Анонимен

преди 2 години

Катастрофа за Тиквата