131

Анонимен

преди 2 години

Как може да гласувате за човек който не се показва , не иска да стане премиер да състави кабинет, да поеме отговорност .Комплексар сеирджия .

130

Бай Коко

преди 2 години

Слави ей тъй както си стои на диванчето и си *** във ФБ по цял ден така за бързо преди да обявят окончателните резултати написа Министерския съвет. Наистина Има Такъв Народ който е лесно да се излъже.

129

Анонимен

преди 2 години

Може да имаш много дипломи,но ако нямаш диплома от милиционерската школа не може да си министър-председател на България.

128

payak

преди 2 години

Това с изчегъртването и как служебния кабинет щял да изобличи предишното управление, го видяхме-изтрещял вътрешен министър хвърля новини всеки ден и допълнително щял да представи доказателства, които така и не представи. Не съм ничий защитник!!! Сценаристите на всичко това не очакваха такъв резултат. Сметките излезнаха криви. А сега накъде?

127

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ ГО НЯМА ВЕЧЕ И СЕГА СМЕ ЧАЛГАРИЯ- ПАРДОН ВЕНЕЦУЕЛА И НИ УПРАВЛЯВА МАНДУРО С ЮМРУКА- МАЛИЙЙЙЙ КО НИ ЧАКА С ТИА....

126

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да мислим, още е рано да се каже ! Важното е , че не са ГЕРБ !

125

моч

преди 2 години

До 133 Анонимен....."Оставете радефф да управлява ..." Аз си мислих че се борим срещу диктатори , хунти , калинки , спонсори и групировки , а Вие искате от всичко това още повече и още повече. Не мога да ви разбера вас ТКЗСаро-мутро-чалгарите , с едно животновъдство не можете да се оправите , а сте тръгнали мерцедеси да произвеждате и то как - на поляната с ръждиви части от москвич .

124

Анонимен

преди 2 години

133- а СЕГА ОБСТАНОВКАТА КАК Я ВИЖДАШ....

123

Анонимен

преди 2 години

Съселянин на Слави: Хората не го обичат тук. Искаше 150 000 лв. за охрана, за да дойде в Учиндол

122

Ужас

преди 2 години

Махнете снимката на тоя , че не мога да спя нощем бе...станах кат сомнамбул за 3 дни!

121

Жалко за народа

преди 2 години

Не може да се отрече едно. Славчо е много последователен. ИТН получи втори шанс да коригира черните дупки в програмата си и липсващия кадрови ресурс. Той обаче избра да показва с нищоправенето си, че политиката не е лъжица за неговата уста и ИТН не може да управлява с по-малко от 150 депутата. Славчо, изяде си кредита на доверие. Финита ла комедия!

120

Фифи

преди 2 години

Слави иска да се нарича Слави, а не Станислав. Харесва славата, а не ставането. Щом той иска да го наричат Слави, значи така трябва да бъде

119

До 95

преди 2 години

Ало, Дебела Жено от ГЕРП, месечните дажби ще намалеят, а?

118

обективен

преди 2 години

Николай Василев не е случаен човек.

117

Анонимен

преди 2 години

До111 . Никога не се е подигравала Доган и Путин. Със Запада и НАТО, с управляващите им от време навреме .

116

ЬЬЬ

преди 2 години

До изнервенНе е редно да му се казва Станислав, защото Станислав и нормално име на сериозен човек, а трифУнов е "Славчо"-т.е. мижитурка,лаладжия и чалгар,което означава "нищо сериозно".нищо,на което човек би обърнал по-сериозно внимание.Жалко за българите,че в това низше същество припознаха избавител от собствената му мизерията.Жалко!

115

Анонимен

преди 2 години

Да се събират ИТН,ГЕРБ и ДПС и да правят правителство. Няма кой да ги помръдне, раята е вече напълно сломена!

114

Анонимен

преди 2 години

Много, ама много искам ИТН да има правителство, за да си получат заслуженото избирателите му - до 2-3 години инфлация поне 30% , срив на икономиката и заплатите с поне 30% !

113

Анонимен

преди 2 години

ана ллизаторчето от сайта, кви са тия зазубрени анализи? Просто си ганите, турците и червените бабуиички бяха елеминирани от изборите и това са реалните резултати без манипулация, както обикновено беше!

112

Анонимен

преди 2 години

чалгара се гаври с нас!но ще му е за последно...през октомври е аут!