42

Анонимен

преди 2 години

Споко след 20-30 години няма да сме мнозинство.Тогава ще видим как ще пишете и говорите.Нека се направи преброяване ,но реално включотелно и на тези ,коото нямат лични карти и ще видите каква е ралната картина и защо някой е предложил подобен пост.

41

Анонимен

преди 2 години

Няма как да са равни с вас и да плащат данъци,като те нямат тази възможност.Единствената им цел на тях е да оцелеят.Нека те сложим в гетото и да видим дали ще плащаш данъци,като нямаш пари за хляб.Трябва да се направи истинска промяна с Ромите,да се изкарат от гетото,да се образоват ,да работят и тогава ще имат възможности да плащат данъци.Пишете и говорите на изуст и с нацистки настроения.Това ако остане така, съвсем скоро ще се отрази негативно на всички.

40

Анонимен

преди 2 години

Споко бе, чалгарите нямат мнозинство в парламента и никога няма да имат. Дори всички турци и роми да се обединят, пак няма да могат да управляват. ДБ, БСП и ГЕРБ са им опозиция.

39

Случаен

преди 2 години

Това е дискриминация.

38

Анонимен

преди 2 години

Слави е просто една пионка в този проект, които е на други хора, включително роми и турци, които се опитват да се докопат до властта. Никоя друга партия не трябва да подкрепя такива глупости в парламента. Дори и да съставят правителство, никой няма да им подкрепя глупостите и ще се наложат нови избори.

37

Десетилетия ромско

преди 2 години

включване, интеграция, милиарди всяка година в бюджета за ромите - без резултат! Сега пък ромски омбудсман, министър на равните възможности... Българите ще са равни с ромите, когато могат да не плащат данъци, да крадат безнаказано ток и вода, да ползват безплатно здравни услуги, да бъдат номинирани за човек на годината след извършено престъпление... Единственият министър по ромските въпроси трябва да бъде този на МВР и да има правомощия за "интеграция" на ромите по единствения възможен начин!

36

Анонимен

преди 2 години

Всички изброени етноси от вас са интегрирани в обществото,за Арменците да не говорим,че те са лидъри и най-образованите хора в България и вие би могло спокойно да ни управлявате.Трябва да се заемем с проблемната група,а това са ромите.На пръво място те трябва да се образоват,при това не със средно образование,а да има поне 20 % вишисти.Има голяма опасност за икономиката ,ако това не се случи.Прогнозите за 2040 година е да бъдем към 5 милиона.От тях сигурно 2 милиона Роми.

35

Анонимен

преди 2 години

Слави много хитро привлече с чалгата си най-бодкупния и най-гласуващ етнос в България. Който спечели гласовете на ромите, той печели изборите в България.

34

Анонимен

преди 2 години

Не. Всяко едно разделение като министър по ромските въпроси, квоти за тях в училищата, по-големи помощи, по-различно отношение към тях от полиция, енерго и т.н., води към тяхното отделяне, а не приобщаване.За да ги приобщим, трябва полицията да прибере тарторите в махалите и феодалните лордове по селата.

33

Анонимен

преди 2 години

Ако мислите с емоциите и наделявст фашистките Ви настроения,няма как да Ви хареса идеята.Но ако съвсемммалкомсе замислите,ще.св.убедите ,че е необйодим такъв човек.Причините са много.Едната е двостраната омраза между Роми и Българи.След 20 години ние мобе да сме и по-малко от тях.2.Ако те останат необразовани,кой ще.ни лелува,кой ще.изкарва пари за пенсии,кои ще.движи икономиката.3.Важно е ромите максимално бръзомда се интегрират и да се създаде доверие мебду дветв групи

32

Анонимен

преди 2 години

А министри по турските, влашките, грузинските, каракачанските и т.н въпроси кога ще имаме? Българските въпроси е ясно, че не ни интересуват.

31

Анонимен

преди 2 години

И ние арменците в България исаме министър по арменските въпроси!

30

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно се нуждаем от човек ,който да е ангажиран с ромските въпроси.Ако не ср ангажира,нещата в България отиват в посока катаклизъм.След 20 години ние и ромите в България ще сме по-равно като население,ако оставим нещата както са.Много е важно ромите да се образоват и от там да излизат лекари,мед.сестри,учители и т.н.Ако това не се случи дръжавата отива по дяволите.Това предложение е много повече от разумно.Аз не съм фен на Слави,но го поздравявам за това.

29

No Coment

преди 2 години

ВСе пак живеем в България където преобладаващо население би трябвало да са българите.нали така? Хайде да изберем министър на българите първо,пък после да мислим за номадите.Става ли? С тези интернационални комунистически убеждения,стигнахме до там че чергари и номади ще имат техен си министър/дескриминация/,а българите интернационални комунисти ще ни управляват от европейската банка.Струва ми се че идва времето на Стефан Стамболов.

28

Клош

преди 2 години

Аз искам да съм министър на клошарите. Имаме нужда и ние бездомниците да сме във властта, за да си оправим проблемите. 20% от жилищата в София стоят заключени и празни.

27

ДА

преди 2 години

Тогава да има и министър на пенсионерите!Тях никой не ги пита за нищо,някой трябва да ги представлява във властта.

26

О хо хо

преди 2 години

Аз пък искам министър на Северномакедонците и Министър на Лесбосите!!! Защо ни пренебрегват?!?

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КОГАТО ИМА ТАКЪВ НАРОД ДА ИЗБИРА ТАКИВА САПАТУЛИ МОЖЕ ДА ИМАМЕ МИНИСТЪР И ПО КОНСКИТЕ ВЪПРОСИ

24

Майна

преди 2 години

Винаги се нуждаем от добри ромове, като започнем с Varadero, Havana Club, Bacardi и т.н. А от другото - категорично НЕ!

23

Обективно

преди 2 години

ОТДЕЛЯНЕТО НА РОМИТЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ХОРА - ГОВОРИ 150% ЗА ЯВНА И ОТКРИТА САГРЕГАЦИЯ, СЕПАРИРАНЕ , ОТДЕЛЯНЕ НА ГРУПА ХОРА СПОРЕД ТЕХНИЯ ЕТНОС!!!! ТОВА Е ПЪЛНО ПРОФАНИЗИРАНЕ!!!! И ДИЛЕТАНЩИНАТА НА СЛАВИ МУ СЕ ИЗПИСА НА ЧЕЛОТО!