29

Анонимен

преди 2 години

Леле как избяга демокрацията от Франция! Ще стане нинтересно скоро!

28

Анонимен

преди 2 години

В БГ, ако стане задължителна. Засължително двама министри ще умрат на място.

27

Анонимен

преди 2 години

До Ех, Ми нямаме, ние сме българи. Макрон не е лидер, макрон е бабо*б. Изкривен отсякъде. И телом и умствено. Бабишкера го командва а той най-послушно сменя памперса й. Кот му каже, той льохмана туй прай. Лидер бил. Къв лидер е тоя ?....

26

Император ЖиЗинПин

преди 2 години

Какъв Послушен Другар е Юдея Макрон - каквото му кажеме от Пекин - веднага изпълнява!

25

Анонимен

преди 2 години

Какъв здравен министър имат англичаните! Чудо и приказ. Скоро всички ще викате 88!

24

Ех,

преди 2 години

защо нямаме и ние лидер като Макрон.

23

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Каква Франция бе ??? Нека да МАХНАТ маските за българи в България, да НАКАРАТ всички чужденци да ходят АБСОЛЮТНО навсякъде по улиците, с маски или с торба на главата, за да НЕ ни заразяват... И да видиш как в цяла Европа СЪЩО ще МАХНАТ маските !!

22

Анонимен

преди 2 години

И тези все още се имат за демократична държава. С такива , практикуващи платоническа любов, нищо добро не може да се очаква. Всъщност , да съм по- точен в изказването, тук се наблюдава форма на Едипов комплекс.

21

до 19

преди 2 години

Дано Бог ти прости богохулството!Не Исус е измислен като дядо Коледа;а е обратното.Има личност;която се стреми да имитира Исус и идва скоро времето на въплащението.После в съда колко свидетели се искат-3;а имаме 4 Евангелия!А тебе какво ти е като Бог е решил да се въплати като юдеин?

20

Анонимен

преди 2 години

макрон и мортиша да обличат престилките и да си работят по конц лагерите и да обслужват мандинговците любимци на макроня. да напуснат сега всички медицински сестрички и фелдшерчета вкупом и да видите как след една седмица ще катурнат и закони и парички ще намерят да им увеличат двойно заплатките.

19

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да задължи и насилствено да ваксинира срещу грип.Баболюбеца е тоталитарен ***.

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не се учудвайте на паралела между джендърката Макрон и Каталуния. Думата дпойка е РОМИ. Друго ще добавя и всеки,който пожелае ще получи доказателства от мен за следующото. В Испания цари слънце. От Испания обаче, по някакъв мистериозен начин, днес заснех лично как във Франция влизат три типа различни от облаци като по някакъв още по-мистериозен начин облаците от страна на моето ляво се движеха с бясна скорост, а облаците от дясната ми страна се...не се движеха.. Настана студ.

17

Макрон

преди 2 години

е Юдею-Семит, носа го издава!

16

Сами си го Избрахте

преди 2 години

сега каквото ви наредят от Еврейският Съюз - това е!

15

Ник

преди 2 години

така се прави в диктатурите, които наложиха под фалшив предлог. издават се заповеди: затваряйте си бизнесите и си стойте в къщи. не стъпвайте на улицата. магазини само от първа необходимост. концлагерен режим и очертаване на границите на концлагера в зависимост от постоянния адресен затвор, за който си плащате ипотека.маски противогази и тестове за здрави хора. инжектиране на ред и скоро от бебета ще ви скопяваме. при следващата голяма вълна направо ще ви конфискуваме банковите сметки и домовете

14

до 18

преди 2 години

прочети една книга - Исус е измислен като Дядо Коледа, няма 1 историческо доказателство, че такава личност е съществувала. Освен това е смешно да почиташ Бог, Юдею-Семит, раса която мрази Белите и в червата си!!

13

Християнин

преди 2 години

Държавата утре ще ми забрани да вярвам в Исус Христос и да имам правото да мисля, но аз нямам никакво намерение да й се покорявам във всичко.

12

Анонимен

преди 2 години

Всеки неваксиниран има право на избор - с бой или без бой.

11

Анонимен

преди 2 години

Ваксинация плюс жигосване на челото. Да си личат от далече гадовете.

10

Въпрос

преди 2 години

Абе Макрон, нещо за Комунистически Китай и как КОВИД дойде в Европа, да има да каже?!