23

Анонимен

преди 2 години

До stiling!Много добре казано!!! Поздравления!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах!БСП от подгласник на управляващите преди, се превръща в треторазрядна партия и водещо лице в същата ни обяснява как спечелилите падали без парашут.Добре че не съм член на тази партия. Този на някакъв вътрешен форум ще го навра където слънце не огрява.

21

Есентарий!

преди 2 години

Нас червеното знаме роди ни! Нас не ще ни уплаши смъртта!!!!НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!!!!И така до края на света!(а вие сте до вчера всичките, които ви създадохме ...)

20

Пролетарий

преди 2 години

Корни дръж се! Партията е с теб!

19

БКП

преди 2 години

Само БСП ще ви спаси финансите!

18

Анонимен

преди 2 години

Не, няма, а това е най вредното нещо за България виее не сте ни социалисти ни комонисти вие другари сте най крадливите най долните ограби ли собствената си държава вече тридесет години.Но най големият ви грях че в стремежът си да не изпусните кокълът си обучавате заразяват млади невинни хора който после да поемат по вашият пълен път другарче то ми Гечев.

17

...

преди 2 години

Никога повече комунисти, БКП-ари, БСП-ари и такива предатели. Да не си точат лигите комунистите, че пак ще вземат властта като дно време и далаверите пак ще тръгнат. Не знам как са останали хора които да гласуват за тях. Простестния вот не е срещу ГЕРБ, а е срещу старата продажна и корумпирана система - ГЕРБ, БСП, ДПС -> Айде беги и да не ви виждаме повече.

16

stiling

преди 2 години

Представяте ли си сега тоя "ЕКСПЕРТ" да се цани (самопредложи) за финансов министър. Според мен тоя гьон сурат ще го направи, защот вярва че разбира! Резил и безочие. Няма срам и че ни нулира спестяванията за него не е проблем. Може би вече се е научил как се прави. Хубавото на Бойко беше, че някой като се издъни не го виждаме повече, няма прошка! А тоя го търпим и храним вече 25 години като несменяем депутат със заплата! НИЩО ЧЕ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 97ма!

15

Хохо

преди 2 години

До хахо Супер си! Ама що пишеш само с 4-ки,а никакво внимание не обръщаш на 6-ците? Да не си имал само 3-ки в дипломата (ако имаш такава)?

14

хахо

преди 2 години

тоя бушмен пак нищо не е разбрал и нищо не е 4ул , тоя разбира от вси4ко без икономика. няма ли кои да му каже 4е докато я има бг бсп никога няма да бъдат в власта . за жалост бг няма да я има много 4алгари4е и доган ще и еб ат мамата

13

Анонимен

преди 2 години

БСП може да управлява само тоалетна на гарата за твое съжаление Гечев

12

stiling

преди 2 години

Сига тия хитри лисици този Румен Гечев и Корнелата най вероятна ще подкрепят правителство на протестните партии, но след няколко месеца ще си поставят условията за подкрепата или ще я отдръпнат. И тогава ще видите крадене от изгладнели комунисти. Боци ще ви се види като цвете. Ама ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ И ВИЕ РЕШИХТЕ ТАКА! ДА НЕ СЕ СЪРДИТЕ ПОСЛЕ И ДА РЕВЕТЕ. САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ НИЕ. НИКОЙ ДРУГ НЕ НИ Е ВИНОВЕН!

11

Анонимен

преди 2 години

Само че ГЕРБ имат същия резултат като на миналите избори, тъй че Руменчо, логиката не ти е силната черта. Фалирането на държавата от друга страна .....

10

Това ни чака....

преди 2 години

Дръжте го този на свобода.И БГ ще пада надолу,ако БСП влязат с някого да управляват през задната врата.

9

Анонимен

преди 2 години

Червените имат два варианта.1.Извиняват се на Симеон С. и връщат монархията.Разпускат се естествено.2.Веднага се извиняват на Борисов и Доган и правят тройна коалиция.Това ако зависи от тях.Трябва да побързат,че Рашков може да запали гражданска война.

8

Анонимен

преди 2 години

Руменчо , а рестарт на спестяванията ще има ли ?

7

Помним всичко

преди 2 години

3000 лева за долар

6

Анонимен

преди 2 години

А бе тя, Нинова, добре ви наритваше вас - старите муцуни, ама тебе що те пропусна?

5

я па тоя

преди 2 години

ама то бсп има ли я още ?!

4

За сведение

преди 2 години

Може, може Румба! ИТН, ДБ, Мутри Вън, ДПС - общо 141 гласа!И бай бай!