58

Анонимен

преди 2 години

Защо да гласуват хората, като видяха какво стана през април...? Сега ще е същото и Фигуранта ще остави марионетките да дерибействат, поне до края на годината.

57

Анонимен

преди 2 години

За първи път излиза на яве реалната избирателна активност в България. Значи предишните пъти всичко е било пълнено с мъртви списъци от хора които са умрели или не живеят в България отдавна. Това е била цялата манипулативна игра на ГЕРБ. Без мъртвите души им се губят половината от електората. Сега ще излезнат под 20%.

56

Бобо

преди 2 години

Машинното гласуване елеминира гласоподавателите, които, по мое мнение, не следва да имат право на глас.

55

Кой ще ви оправи?Вие

преди 2 години

С тази мижава активност патриотите ще се добутат. Останалото ще е горе-долу същата. Итн може и да са първи, но няма да имат 50+ с ДБ и маяма, а и да имаха са толкова боси и страхливи, горките. Пак ще сме в безвремие. Но не точно, защото служебният си продължава. Този народ за 30+ години не се научи на много. Както бай Тошо му беше като пастир, такъв си търси и сега. Да му казва какво да прави, за кого да гласува, за кого не, да мисли вместо него, и да го оправи, както все иска.

54

Анонимен

преди 2 години

Служебния кабинет на Фигуранта отврати хората от политиката... Избирателите разбраха, че нищо не не зависи от избора им щом няма нормално правителство избрано от парламента ...

53

Анонимен

преди 2 години

Служебният премиер - Гласувайте масово! В края на деня - 27-28% активност.

52

С тая ниска

преди 2 години

Активност май от чужбина ще ни назначат парламент и правителство.

51

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да е по-ниска избирателната активност - голяма част от платените и неграмотни избиратели на мутрите сега не гласуват - МВР спря част от платения вот.

50

Най ме кефят

преди 2 години

Ромите - като ги погна Рашков тука тия си се организираха и си отидоха в чужбина да си гласуват съ се тартора дето им плаща за екскурзия и гласуване - кеф ти хартия , кеф ти машинка. Стана си изборен туризъм но наобратно.

49

Анонимен

преди 2 години

Бай го е страх от машините затова е ниска активността:):):)

48

izh

преди 2 години

Все още има наивници /нископаметни/ за събитията от първите избори до разграбването на държавното имущество , които продължават да вярват, че като се подмазват на комуномутрите , те ще им подхвърлят кокалче. Ами - чакайте си

47

Анонимен

преди 2 години

Абе мани тия дреболии. Важното е сънародниците в чужбина да гласуват. За тях политиците ги е грижа. Дори приеха нов изборен закон за Българите в чужбина.

46

Анонимен

преди 2 години

1. Като видя маскирано стадо и получавам позиви на повръщане.2. Без маски не пускат.3. Все мие тая кой ще ме такова...

45

До 33

преди 2 години

Ами правилно са се отказали хората може машината да ги нападне и да го ухапе все пак мислят за своето здраве знаеш ли какъв дзвер се крие вътре

44

Анонимен

преди 2 години

Герб са единственото положително явление в политиката на България от 100 години насам...

43

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли причината за ниската активност? МАСКИТЕ. Кво се правите, че всичко е наред и се чудите що не гласуваме?

42

До 50

преди 2 години

Незнам на какво се е разчитало но когато ходих да гласувам пред секцията имаше предимно пенсионери и всички си гласуваха кои по- бързо кои по-бавно но все пак си гласуваха

41

Fakt

преди 2 години

До 20 години римляните ще управляват

40

Вихър

преди 2 години

Защо се чудите за ниската активност!?Нали това се целеше с машинното гласуване, да гласуват предимно младите и красивите, та да спечелят новите лица - Галева; Хр. Иванов; Чалгаря!!!

39

Важното

преди 2 години

е дебелия мазен крадец повече да не помирише власт, ако ще и да "печели" избори.За да може да му се потърси отговорност! За мноого неща!