22

Вики

преди 2 години

Последна надежда за ГЕРБ е изкуственото създаване на напрежение и организирано подаване на жалби, за да имат претенции утре, че изборите не са проведени, както трябва. Толкова са прозрачни и смешни!

21

много странно

преди 2 години

Абе нали гласовете на ГЕРБ идваха от ***?! Какво стана с тази опорка днес, никой не я споменава...

20

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3r Неадекватен си. До такава степен, че не осъзнаваш, че между нещата, които твърдиш в единия и в другия ти пост няма никаква връзка.

19

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименГлупости, излезох рано и видях поне 20-30 да обикалят околко очилището и да обсъждат вота, опашки имаше само пред една от секциите. Баба ми на 85 години, която не знае какво е компютър също е гласувала без проблем.

18

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3r "В моята секция пенсионерите гласуваха първи и нямаше никакви опашки" Мхм. Понеже ти стоя пред твоята секция цял ден и знаеш кой кога и колко лесно е гласувал. Не можете и да лъжете като хората ....

17

Анонимен

преди 2 години

Ха, напълно познах резултотите!!!! Гърбавите водят с 2-3% пред Дългия. Следват Болшивиките, ДБЛте за Бг и Агите. Пчеличката Мая и Хайдуците засега са под въпрос. Най-вероятно, почти на 99%, конфигурацията и резултатите на политическите партии представени в парламента ще бъдат същите като на предните избори!!!, което означава, че едва ли ще бъде съставено правителство! Задават се нови, Есено/Зимни избори! -)))

16

Анонимен

преди 2 години

Пейте за Победата и строшете машините! Нека напред ви води Свободата!

15

Анонимен

преди 2 години

Рашков на колко ракии е вече?Машините не тръгватКомисиите безчинстват из районите Машините са с ризе към комисиите,за да контролират вота Е да, нормално е при Сталинизма.

14

Анонимен

преди 2 години

Те тия от МВР цяло лято ги палиха със слама на прощада и не гъкнаха,че сега ли ще се впечатлят много

13

r3v0lv3r

преди 2 години

Очавкано, няма как в определени секции да няма саботажи. Чух по радиото, че някакъв турчин едвам гласувал, защото не знаел български, досега сигурно си е получавал бюлетината зачеркната и всичко е било точно. В моята секция пенсионерите гласуваха първи и нямаше никакви опашки, представям си колко трябва да си неграмотен и ***, за да не може да натиснеш 5 пъти по екрана.

12

!

преди 2 години

До тук станаха ясни две неща:1. ГЕРБ не печелят избори благодарение на купените *** гласове.2. Може да изчегъркаш 100 от ГЕРБ от държавните институции, но не можеш да изчегъркаш близо милион българи, гласуващи за тях.

11

Бойко Рашков

преди 2 години

83% повече сигнали за нарушения.. НО ВСИЧКО Е ТОЧНО. Член на секция гласува на машината вместо възрастна дама.. НО ВСИЧКО Е ТОЧНО. Машината издава фискален бон на Lidl..НО ВСИЧКО Е ТОЧНО. Машината спира и влиза човек с тениска на А1 почва да човърка да я оправи.. НО ВСИЧКО Е ТОЧНО. машината забива, и я оправиха, като и подмениха памета, която правела проблема.. НО ВСИЧКО Е ТОЧНО...избори по Южноамерикански

10

Анонимен

преди 2 години

Почти два пъти скок на нарушенията при фигуранта, а избирателната активност по ниска.80 милиона хвърлени на вятъра. Прахосници

9

Анонимен

преди 2 години

Това е като че държавата била блато и бюджетът издънен, а после има приходи и излишък 1,5 млрд.

8

Анонимен

преди 2 години

Какво стане бре простестърчета, нали уж с машините Герб щели да имат само 10% понеже масово купували. Да не се окаже сега, че БСП купува най-много както и новите стари муцуни дето ми се представяте за нови, а сте долни и нагли?

7

Анонимен

преди 2 години

В над 20 секции машиннотомгласуване е било прекратено. Или не са тръгнали машините или са спряли при гласуването.

6

19 Апаратамента

преди 2 години

Нямало сериозни сигнали, а Рашков Апаратмента само за ГЕРБ говореше тия дни, уж купували гласове.

5

Цв. Цветанов

преди 2 години

То едно МВР Боже опази..

4

Анонимен

преди 2 години

Украйна за пореден път и попариха надеждите за НАТО. Зеленски си изпусна нервите в Литва - "Ние дадохме 14 хиляди жертви за да влезем в НАТО, още колко жертви трябва да дадем" - тоест, още колко да хиляди да убием, за да ни вземат САЩ в НАТО.

3

VB

преди 2 години

БЪЛГАРСКО ЛЯТО - 15 15 15 !!!ТОЗИ ПЪТ БЪЛГАРСКО ЛЯТО ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА ЗА УЖАС НА ПОЛИТЯГИТЕ.