60

Не мисля:

преди 2 години

Че изборът е много сложен:Трябва да решите господа, кое ще оцелее - Демократична Европа и съюз или Третия райх!

59

Говорим си:

преди 2 години

За един милион мъртви "прасета", защото са "комунисти", законодателство, реформи и сделки, които ако се случат в която и да е европейска държава ще линчувате този, които ги е приложил на практика.Поради което няма да излезете оттам докато не линчувате този, който считате за ваш, а всъщност ви е направил съучастник в престъпление срещу човечеството и държавна измяна, която е в правомощията на Хага, защото е акт на война и военнопрестъпление. Хага да заключат вратите ...

58

Анонимен

преди 2 години

До Чичко Гугъл, мерси!Не е задължително и аз погледнах в нета, била е добър съдия по принцип, може би и защото си е вършила работата добре са я свитнали, но кой ,едва ли ще се разбере!

57

Бог да я прости

преди 2 години

Историята е Болна - през Ноща в 2 часа да се метнеш сам от терасата - или си пиян , или си дрогиран или някой те е метнал .По-странното е друго - Съдийката е имала предадени 400 дела , а тя е приключила 420 дела ??? Дали не си е измисляла дела за да вземе Бонус ?

56

Давам пример:

преди 2 години

Как се избира папа?Всички кардинали влизат в Сикстинската капела - вратите се заключват и ако до една седмица не се избере папа и даже и храна и вода им се спира докато не се избере нов папа.Положението е горе долу същото - докато няма присъди за Сакскобурготски, кабинета на Сакскобурготски, фамилията Сакскобурготски, докато реформите на Сакскобурготски не бъдат обявени за престъпни и отменени, докато няма индивидуална конституционна жалба в РБ тия заседания ще продължават! И Божков гръмнат

55

Анонимен

преди 2 години

Все пак споменаването на термина "склоняване към самоубийство" го виждам за първи път, което е някакъв прогрес.

54

Ебассси

преди 2 години

Ами, Всеки може да умре.Случило се е. Нелеп инцидент. Обаче медалите и отличията дето пише че ги е получавала не ми правят впоечатление... изобщо. Всеизвестен факт е че там в съдийския бранш си раздават грамоти и похвали на кило. НЯМА, повтарям, няма дори един дето да не е "честен и уважаван колега" с много грамоти и медали ... Гарван, гарвану око не вади . Да се чудиш как с такива уникални професионалисти в съдилищата имаме толкова забатачени дела и престъпници с над 50 дела на свобода.Ебаасси.

53

Кошмарът ли?

преди 2 години

Искате ли да знаете всъщност какво представлява Република България след 30 години неоколониалния нацистки режим - легализирана скотобойна, място където се онова д.о.б.и.т.ъ.к.а заразен с нещо - като африканската чума по прасетата. Само че прасетата са човешки същества и по една случайност европейски граждани, а нациста е прасето. И тази зла магия дето върлува тук 30 години не си мислите господа че ще продължава. Вие ще излезете от сградата на съда чак когато се случат присъди или смърт!

52

u2

преди 2 години

Добре бе , как в 2.30 ще падне от прозореца ????? 2.30 ????? каквото и да кажеш на раята това ще повярват ????

51

Анонимен

преди 2 години

Лека и пръст на жената. И ще използвам статията че е по темата: оставка на каскета и дълбока реформа на съда. И съдиите е крайно време да излязат от анонимност и да почнат да носят наказателна отговорност за бакиите за милиони които забъркват. Как депутатите са без имунитет а съдиите с комунистически имунитет?

50

Холмс

преди 2 години

Да сигура е инцидент.Калкото ония дето се убил сам с 3 патрона в главата.

49

Анонимен

преди 2 години

Бутната е умишлено от хора на Новите.

48

Чичко Гугъл, мерси!

преди 2 години

Съдията Стела Михайлова е окаушила бившото местно дерибейче от ГЕРБ Лазар Влайков.

47

Анонимен

преди 2 години

Вечна и памет на жената.Ако е самоубийство,ще се докаже.Ако е убйство,по трудно.Лятно време вратите към терасата са отворени.От покрива ако са се спуснали с въжета и са я хвърлили през терасата???Топ криминалист ако разследва,и тоя вариант ще се докаже!

46

Тиквата и Каскета?

преди 2 години

Най-вероятно.

45

случайност

преди 2 години

Отървала се е, а делата й ще решават останалите съдии в града. Тази година сигурно ще са около 500, от които 300 отлично решени, т. е. само по 20 броя допълнително на човек. Такъв е животът.

44

Продължавам:

преди 2 години

Всички тия дето сме имали смелостта да подадем жалба в Страсбург срещу Сакскобурга - някой ни изпя и животът ни стана ад!Изпя ни на тоя и хората му, които искаме да осъдим!И какво си мислите, че тоя вашия доносник е направил освен да е издал класифицирана инфорция на Европейския съд? Има дебел портфейл. А тия хора дето е изпял за малко не са в лудницата? А някой не са имали моя късмет!!! И нямало репресии а?

43

Анонимен

преди 2 години

След полунощ ,явно бил повече алкохола

42

Искаш да чуеш:

преди 2 години

От както съм на работа водя война със Сакскобурга и престъпната му фамилия. Това са 14 години. Водят ми се 13 защото шест месеца съм бил болничен и другите ми болнични. Един и същи съдия и деловодство са разглеждали всички "неправомерни" жалби срещу Сакскобурга в Страсбург, които в последствие според съвременното състояние на науката и правото се оказват правомерни, а неговите дела срещу Република България са държавна измяна и са неправомерни, но ми кажи защо са правомерни.А че сме докладвани?

41

Анонимен

преди 2 години

Жалко ,не можа да види ококорената и клепаща тиква утре.