23

на питащиите:

преди 2 години

на питащиите: не ня я позанвам, дори филма не съм гледал, Дори от начало преди месеци, когато я показаха за първи път имах чисто "национални" симпатии, но сега няма да го гледам, заради непрекъснатото и пробутване като в ТЕЛЕШОП. Освен това се фръцка, като типична "***" отишла в "големият" град и "показала" на гражданята. Дори не я слушам, ами от т.е. език на тялото - интонация, маниерничене - излъчва първенющина.

22

Анонимен

преди 2 години

Мила Мария, ти винаги ще си бъдеш ти, но не оставай на същото ниво, на което са познатите ти тук, и не казвай, че ще си останеш като тях, просто за да им угодиш (и да се почувстват малко по- велики). Ти вече си друг човек. Може да слезеш на тяхното ниво, за да общувате, но не оставай на него, моля те.

21

Коментар

преди 2 години

Една от хилядите статистки от холивудските масовки!Там е пълно с такива но нека се пробва момичето!Вярно че нашите прекаляват и преекспонират че била голяма звезда ..но ние си знаем все пак)

20

Н

преди 2 години

От къде пък толкова я познавате , че и правите оценка какъв човек е , вашта мама недо. клатена.

19

Анонимен

преди 2 години

стана досадна тая! от вчера само от хладилника не се е показала, а днес БТВ, НОВА, сутринта едновременно я излъчват. Има поведение на ученичка дошла от село, кога се хвали с първите полови подвизи на още девствените си съученички от градО - вече толкова веща по всички въпроси, даже акъл дава. аре холан и ние сме яли лук и сух'ляп

18

Анонимен

преди 2 години

Ако докато го казваше беше омазана с кетчуп, докато ядеше странджанка щеше да е по-правдиво.

17

Що така бе Миме?!

преди 2 години

От кого е избрана?От `богоизбраните` юдеи.

16

Додо

преди 2 години

А дали този евтин, бургаски п.арцал се е ваксинирал?! Казвайте ги тия неща де, важни са!

15

На

преди 2 години

На мен пък ми е симпатична, още повече е съгражданка на сина ми.

14

Pepe

преди 2 години

Чета и се сещам за приказката за България и казана в ада.Вие дето злобеете, какво точно постигнахте? Ще ви отговоря, едно кафяво.. тази сутрин!!!!!Проклета семка, някой път ме е срам, че съм Българин, заради такива изказвания!!А това хубаво момиче не го мислете, тя вече е и ще бъде на светлинни години от вас!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Много правилно написано.Светът е влюбен беше и е в краката на МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН! НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПЕВЕЦ ,ТАНЦЬОР, ТВОРЕЦ ,...ИЗОБЩО! ВСЕЛЕНА! ДРУГО НИВО! НАЙ-ПРОДАВАНИ АЛБУМИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! В КНИГАТА НА ГИНЕС ЗА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ХУМАНИСТ НА ПЛАНЕТАТА!!!!Прекрасната Уитни Хюстън- ГОЛЯМА! МУЗИКАТА ИМ Е ВЕЧНА!МАЙКА ТЕРЕЗАЛЕЙДИ ДАЯНАМАРТИН ЛУТЪРКИНГ ФРЕДИ МЕРКЮРИ ....

12

Анонимен

преди 2 години

Неприятно излъчване и визия никакъв талант никаквица която правят известна. Ха ха ако тая е актриса то какви са тогава Невена Коканова Стоянка Мутафова Манева и др.?Тая е олицетворение на простото бг младо поколение.Някякви си хорица пишещи тук ще ми казват че бг били завистливи. Ало ... с кое сме завистливи бе другарко или другарю,който и да си.. с какво и на какво да й завиждаме на тая- на ДОБРОТА ЛИ ? нА ВИЗИЯ? нА ДАРЕНИЯТА? нА ТАЛЕНТА ДЕТО ГО НЯМА? ..ПИТАМ!

11

Анонимен

преди 2 години

С какво тая - "избрана" от медиите,понеже други няма,да се натрапва е известна. Може би с посредствената си роля в пародия,която не е филм,а отврат за гледане от хора разбиращи от кино музика изкуство.Ти не си никаква звезда нито светът се е влюбил в теб- просто няма за какво.Зодия близнаци,а жените зодия близнаци са страшно двулични.Светът се и е влюбен в Краля на попа!Защото той промени светът и направи нещо за него с музиката си с благотворителността си.Светът е влюбен в Уитни Хюстън.Велика

10

СЪРБЕЛЕЖКА

преди 2 години

От Меден курник до Холивуд успешно.Палавото Миме е безгрешно.

9

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не виждам с какво точно, Марийчето предизвиква негативни коментари

8

Анонимен

преди 2 години

Поведението и по телевизиите говори за тотална превъзбуда от случващото и се. Дано родителите и да се намесят и да я кротнат.

7

Теле зрител

преди 2 години

Аз не виждам каква слава има тая освен дето и надуват балона нашенските *** по смешните ни масмедии!)))Някаква неизвестница по света и у нас!

6

Нане

преди 2 години

И тая е станала проводник на ЛГБТ обществото, и да колегата е прав отдолу, трябваше да каже дали е ваксана, можеше да излъже да се вакса, някой заблуден антиваксър...))

5

Анонимен

преди 2 години

Ей, злобно българско племе. Познавате ли я лично, че твърдите, че била "излетяла". Не виждам с какво. Момичето е само на 25-6 и вече е мисионерка, а в същото време не то демонстрира по никакъв начин. Постоянно повтаря, че е българка, а можеше и да не го прави. Просто сте завистливи, но така по никакъв начин няма да прогресирате. По-добре направете нещо с вашия живот, отколкото да си губите времето да завиждате и плюете, това не е продуктивно.

4

Киро Х

преди 2 години

Бакалова да дава нещо за правата на ромите, бежанците и ЛГБТИК+ общността, ако иска още някоя роличка в Холивуд.