187

Qanon

преди 2 години

Тази е за съд!

186

Анонимен

преди 2 години

Заплатата на "лелка" в яслата е 700-800 лева, ако ги задължите да се ваксинират, най-вероятно ще останат без персонал, след като една магазинерка взима повече ...

185

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ 2 те се владеят от Глобалистите!

184

Анонимен

преди 2 години

Аз пък реших точно заради децата да не се ваксинирам.

183

Анонимен

преди 2 години

те последните 30 години пак вместо нас решаваха. едни как да си унищожим държавата другите как да не си върнат дълговете и да не си спазват подписаните договори за белене, газ и т.н. и виж до къде я докарахме. сега били решили че не се справяме с ковидчето.... ми добре.

182

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинираме, за да са спокойни нашите деца.Ама сериозно ли? Ама сериозно ли нашите деца се безпокоят, че ние, по-възрастните роднини не сме ваксинирани? Нова не е първият случай, в който казионната пропаганда безпардонно нахлува в семейството и експлоатира най-личните и интимни човешки отношения, за да прави емоционални внушения за някакво поведение. Докторе, изхвърлих поне от главата си това нагло индоктринационно въздействие още от времето на наборната си робия преди 40 години.

181

Анонимен

преди 2 години

Отношението на българският народ към ковида се доказва като изключително правилно щом и Русия и САЩ застанаха на едно мнение. Двете държави между, които се движим и от които най-много се интересуваме с наща помощ за едно нещо поне застанаха на едно мнение - Че така както се решава тази криза в България НЕ СЕ ПРАВИ и че отношението което българите имат към цялата ситуация е ЖАЛКО.

180

Анонимен

преди 2 години

Е защо да емигрирам, като ковида ще убие про'стия антиваксър.

179

Анонимен

преди 2 години

До 209Като не ти отърва СИ СМЕНЯЙ ГРАЖДАНСТВОТО И ЕМИГРИРАЙ!

178

Анонимен

преди 2 години

Млъкни!!Думите деца и ваксиниране да не се употребяват заедно от мед.фаш.лица!

177

Анонимен

преди 2 години

инатливи неуки суеверни антиваксъри, откъде се прукнахте. толкова ли е зле българина!?

176

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна приема неваксинирани посетители И МАСКИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ при нас!

175

Анонимен

преди 2 години

До 202Ти ваксинира ли твоите деца?

174

Анонимен

преди 2 години

Бабето да и ният комбинирано всички ваксини. Ако оцелее ще си помисля за ваксинация.

173

Анонимен

преди 2 години

Тая защо получава пари от данъкоплатците? Я да я разкарват.

172

Няма да се ваксинира

преди 2 години

Гледай си работата - няма да се ваксинирам

171

Хммм

преди 2 години

Абе не мога да разбера сега, пъро беше - ваксинирайте се заради родителите си, сега заради децата си. Като лъжат, поне да лъжат всичките едно и също, няма нужда всеки ден да се сменя опяването, хората не ви вярват и без това... Заигравате се много тежко с психичното здраве на хората и това ще завърши изключително лошо!

170

Боко Османлията

преди 2 години

Първо Кожухарова си ваксинира децата публично и после да прави такива изявления. Помните ли ваксините с превишен живак които Москов внесе от ***? Колко ли деца наблъскаха с живак и сега пак се е наредил безсрамник. Искам да видя и как ваксинират наследниците на Москов с неговата турска ваксина.

169

Анонимен

преди 2 години

Според имунолога д-р Bayram Bрidle вирусният шипчест протеин,въведен чрез мРНК ваксните,е отговорен за постковид състоянията-сърдечносъдови усложнения,съсиреци и кървене.Този протеин,силно токсичен,циркулира в кръвоносната система за разлика от традиционните ваксини,чието съдържание не напуска мястото на убождането.Шипчестият протеин се натрупва в далака,костния мозък,черния дроб,надбъбречните жлези, яйчниците.Бебета от ваксинирани майки страдат от кървене в стомашно-чревния тракт.

168

ох котьо

преди 2 години

вчера пуснаха една перверзна "учителка" проповедничка - много искам да я ваксинирам без вазелин само в шокото. показвайте поне такива съблазнителки, а не сбръчкани баби проф. или дърти съединители като Кантар Каунчев Ботоксов