214

Анонимен

преди 2 години

Абе не може ли най-накрая просто да се издадат официални, подписани и признати екземляри за декларации, които антиваксърите и ковид-скептиците да подписват, че отказват да бъдат приети в болница в случай, че са диагностицирани с "грипчето", от което не ги е страх и това е. Падат всички мерки и ограничения за тези хора. И те ще са доволни и не ще сме доволни... всички ще са доволни. Даже те трябва да си почнат една подписка по въпроса... нали така и така са безстрашни да действат веднага! ПЕТИЦИЯ

213

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъра най-се дразни от тези, които се ваксинират. Ваксината видимо не му е никакъв проблем, защото никой не го кара да си я слага задължително от добра воля и състрадание към върховенството на интелекта му. Вижте ги с каква злоба говоря, пожелават на хората да измрат, заканват се да ги трепели, пожелавали им болести, инвалидни колички и странични ефекти. И не спорете! Коментарите го доказват! Дребни човечета са антиваксърите. Оставете ги на съжалението си, то най-добре ще ги игнорира.

212

БГ на последно място

преди 2 години

Та в БГ сме най умни от всички но пак сме на последно място в европата. На последно сме и по васкинирането с нелепите 12%. Сърбите обаче са на 38%, Унгарците ги бият с 53%. Извън европата горките хамериканци са го докарали само до 47% с две дози. Изостават яко. А какво да кажем за БеГето ... за умното страшно знаещо БГ... не само на последно място по приходи, но и по ваксиниране и по всичко. Но сме на първо място по ЗНАЕНЕ И УМ!!! Гении сме просто.

211

Меч

преди 2 години

Да бракуват, не съм поръчвал ваксина за мен. От къде са решили че ми трябва, и ако изпадна в клинична смърт не ми слагайте изкуствено дишане, не ме дръжте на легло в болница, не ме спасявайте, просто ме кремирайте.

210

За забравилите

преди 2 години

Ей по това време миналата година някои щъкаха по площадчета и палеха маски, а ноември плачеха, че нямало място в болниците. А имаше едни докторчета дето се изнасяха тогава от българията в посока германия щото било разбирате ли безумие. Късата памет е по-злокобна от липсата на памет.

209

До 248 болния

преди 2 години

Колегата от Тунис плаче че у тях е хаос от този корона вирус делта вариант ... А вие инжектираните с бълвоч в главите вярвайте на конспирации ако щете.

208

245 дезинформирания

преди 2 години

Кой спайк протеин и как точно трепе отвътре? По кое радио го казаха това? Или вие го пробвахте спайк протеина и почна да ви трепе отвътре ... И като как сега са били признали за сърдечните усложнения ... като това се знае от април месец. Статистиката е ясна и казва точно 2-*** на 5 милиона ваксинирани са пострадали. И статистиката е ясна и показва кристално ясно как 18 хиляди човека са починали в България при 500 хиляди отчетени заболели. Ще рече 2 да 5 000 000 сравнено с 18 000 на 500 000. ?!!?

207

Анонимен

преди 2 години

Вижте коментар 246 - гугъл транслейт. Накой от китайците от офисите на лъжата.

206

Само за инфо

преди 2 години

Ей така да знаете де... В Тунис сега са само около 5 % ваксинирани което не е хич много и ... Сега точно на ден там има по 8000 заразени. Експоненциално се разпространява гадостта по средата на лятото. Болници са препълнени. А вие нали сте много свръх пичове с 12% ваксинирани как ще поемате дълбоко есента ковид делта варианта... Просто ще е смешно тогава пищенето ви а на някои даже и тъжно може да им стане. Но нали сте ЗНАЕЩИ та тогава ще е виновна луната примерно или на дедо ви хурката...

205

Анонимен

преди 2 години

Спаик протеина трепе ваксарите отвътре ама ще го разберат след някоя година. Поне днес си признаха за сърдечните усложнения.

204

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите да са спокойни. Нали са ваксинирани?Какво им пречат антиваксърите? Нали първите имат защита? Странно!Нещо друго сякаш ги гложди...

203

Анонимен

преди 2 години

вируса ще си вземе своето, а народа освен изпростял е и доста изпаднал. вече българите, които просят за повече от ромите - просяци.

202

До Аз 224

преди 2 години

Сравнявате круши с ябълки!Ваксините и това нещо,кръстено ваксина нямат нищо общо! Образовайте се моля

201

Анонимен

преди 2 години

мрънкащи антиваксъри, от рнк ваксината няма да умрете, но от ковида - да.иде делта, а след нея кой знае още какво се задава. този вирус се оказа доста издръжлив и опасен. слагайте си ваксината и стига сте мрънкали, все едно ще ви изнасилват.

200

Анонимен

преди 2 години

А тея разочаровани медицински екипи -що само 20 % от медиците се ваксинираха, да си ги набият на тях, нали верват в медицината и науката, що не си ги изразходват?

199

Анонимен

преди 2 години

Много не слагаме, щот с първата се заразихме с Ковид, байно. ЛИчно аз за туй не слагам

198

Анонимен

преди 2 години

Историята е пълна с нелепи войни. Ковида е също такава.3та световна война. Който не умре от вируса, за него ще има ваксина...

197

Анонимен

преди 2 години

Никой тук не знае истината. Вируса не е нормален и прилича на изкуствено разработен. Ако почнат да се появяват такива вируси често, доста ваксини ще трябва да си бие човек.

196

ха ха

преди 2 години

Ами за това благодарете на много "компетентният" здравен министър в момента. Това е пародия на здравен министър. Малко е гадно, но много искам същия този да бъде министър, когато ни залее следващата вълна и случаи по 4-6 хиляди на ден. Да видим как ще управлява той процеса. И колко починали ще има.

195

Анонимен

преди 2 години

не са добре. За нас е добре. Те ще си заминат от проздотия, а нормални ще останем.