47

До 45

преди 2 години

Антиваксърите няма да разберат истината - ще изпукат от Ковид-19 преди да я разберат.

46

Истината

преди 2 години

Дали ваксините работят се вижда по броя на починалите в държави с много заразени и с много ваксинирани, като Израел (51%) и Великобритания(57%), сравнени с държави с много заразени, но с малко ваксинирани като Бразилия (14%) или даже с България (12%) с малкото заразени, но много починали. Това е положението.

45

Анонимен

преди 2 години

Никъде лекарите не протестират против ваксините, това са болногледачите и санитари , т.е по-необразованите.

44

Анонимен

преди 2 години

като изпукат от ковид, антиваксърите ще разберат истината.

43

Анонимен

преди 2 години

Това не са факти, а цифри, с които се жонглира всеки ден. Няма никакви доказателства.

42

???

преди 2 години

В България няма ваксиниран, който да е починал от вируса, макар че има един случай на жена, за която има съмнение, че е така. В същото време откакто започна ваксинацията над 10000 неваксинирани човека умряха от вируса, като има основателно съмнение, че да три пъти повече. Това са фактите

41

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани и интелигентен са две взаимоизключващи се понятия.

40

Анонимен

преди 2 години

Какъв фашизъм, какви въстания, смешници! Инфекциозните заболявания винаги са били контролирани с карантина и ваксини /ако има/. Сега имаме ваксини. Статистиката показва, че навсякъде в целия свят в ковид отделенията и интензивните 99% от хоспитализираните са неваксинирани. Толкоз!

39

Анонимен

преди 2 години

Точно онтелигентните хора не се и никога няма да се "ваксинират" с това, което не е ваксина, защото е нещо в процес на изпитание, за което никой не поема отговорност за последиците.

38

Анонимен

преди 2 години

До 32: В перфектно здраве съм . Как точно се самоубивам? Сепуко не смятам да си правя

37

35,

преди 2 години

В Англия това направиха - масова подадоха оставки медиците и политиците клекнаха! Никой нормален човек не ще да става за мезе и да върви на заколение със задължителните отровни ваксини.

36

Анонимен

преди 2 години

Интелигентните хора вече се ваксинираха, останаха да се ваксинират нискоинтелигентните и необразованите.

35

Анонимен

преди 2 години

Трите тр**ола на фармамафията налазили темата - личат си отдалеч - вонят на платено и нечисто!

34

няма как да стане

преди 2 години

Франция е ратифицирала конвенцията от Овиедо (както и България). Това означава, че абсолютно всеки има правото да откаже. А ако задължават медиците, нека видим какво ще стане ако откажат и си изгубят лиценза. Точно след две седмици без лекари политиците ще клекнат.

33

Анонимен

преди 2 години

Медиците и те не знаят за какво се борят точно. Да лекуват хора, да доят касата, да пропагандират ваксинирането, да лъжат хората, че вирусът е опасен, да им ръкопляскаме, да им дават по 1000 лв за първа линия, объркани са много. Чак жал ми стана.

32

Анонимен

преди 2 години

Хора, събудете се! Долу ковид фашизма! Да свалим тая продажна пасмина от световна власт, защото ако не го направим сега, утре всички ще сме нейни роби.

31

Анонимен

преди 2 години

Интересно на какво се надяват хората, които искат да се самоубият отказвайки да се ваксинират?!

30

Анонимен

преди 2 години

В Англий и Франция точно лекари и сестри направиха отпор срещу задължителните ваксини. В Англия затова правителството се отказа на този етап да избива хора с тях. Във Франция още не - защото там хората са по-подчинени, но и там вече бият шамари на продажните си управляващи.

29

???

преди 2 години

Нали не мислиш, че нормални хора се връзват на подобни небивалици? Отдавна манджата се пресоли и стана ясно, че целта е масово изтребление на хора - включително със задължителни ваксини. Ако бяха много ефективни, нямаше да се разболяват и да умират ваксинирани, вкл. от ковид и от самите ваксини. Нищо задължително не ви ползва, интелигентните хора са наясно с това.

28

Анонимен

преди 2 години

Във Англия и Франция ваксинираните лекари са 60-70% колкото и в България, но това е недостатъчно. При останалия медицински персонал, ваксинираните са много по-малко.