66

Анонимен

преди 2 години

Тролчетата, понеже нищо не могат да кажат срещу професионалиста Митов, ПРОДЪЛЖАВАТ да го избиват на просташки личностни квалификации, дано по някакъв начин убедят поне себе си ... нещо от сорта на 90% от коментарите тук са такива.

65

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ протакаха връщането на мандата най -дълго , така удължиха живота на миналия парламент с една седмица и според Митов за това са виновни другите партии

64

Оле!

преди 2 години

Абе не знам какъв е Рашков, обаче в неделя ще ви чегъртаме, а вечерта ще гледаме мача.

63

народният съд

преди 2 години

Време е за тебе

62

Анонимен

преди 2 години

Митов, ти си прелъстен и изоставен соросопитекантроп! Време е да се връщаш на палмите където ти е мястото !

61

бай Ставри от ЦСЗ

преди 2 години

Горещи въздушни целувки за бъдещата ми булка.

60

НЯМА СЪМНЕНИЕ

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВО --НЯМА ДА ИМА!.......Дори да се състави нещо , то ще е временно и нетрайно ....за 1-2-месеца!/...НИКОЙ НЕ Е ЛУД ДА УПРАВЛЯВА ПРИ ТАКАВА МОЩНА ОПОЗИЦИЯ ОТ ДПС И ГЕРБ!....ЗАБРАВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

59

КАКТО ВИНАГИ....

преди 2 години

...ФИГУРАНТА СЕ ДВИЖИ СЛЕД БОРИСОВ И В НОВИЯ ИЗЛАЗ НА БЪЛГАРИЯ НА БЯЛО МОРЕ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕРДОГАН И ТУРЦИЯ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....."ТРИ МОРЕТА"--АМА БОКО ВЕЧЕ С ЕРДОГАН ЗАФОРМИ "ВТОРОТО МОРЕ" ЗА БЪЛГАРИТЕ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!

58

Анонимен

преди 2 години

happy birth day Yordan Lechkov! ;-)

57

мак

преди 2 години

Папагал, повтаря след т.лупа за предизборен щаб на Радев. Ако не е забелязал, всеки си има предизборен щаб, какъв му е проблема? Реват като заклани, все тях ги репресират, тях ги гонят, те са онеправдани. См.ешници жалки болни от злоба.

56

Анонимен

преди 2 години

Само след два дни шайката ще вие на умряло.

55

Страх у политиците..

преди 2 години

Всички са абсолютно наясно , че НОВО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!....ЗАТОВА СА И ТЕЗИ НЕПРЕКЪСНАТИ " КРЪСТОСАНИ МАСИ" ПО ТВ-то....за да ни облъчват с измислените си "ПОЛИТИЧЕСКИ РЕЙТИНГИ".... И ВНУШАВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛЪЖИ ОТ ЕФИРА.ФАВОРИТИТЕ НА ИЗБОРИТЕ СА ДПС И ГЕРБ----ЗАЩОТО ТУРЦИЯ ИСКА НОВ ВОДЕН ПЪТ ПРЕЗ БОСФОРА И СЪЗДАВАНЕ НА ПРИСТАНИЩЕ НА БЯЛО МОРЕ--"СВИЛЕНГРАД" ОТ БЪЛГАРИЯ.----АЛТЕРНАТИВАТА Е ЯСНА ---ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ МИНАВА ПРЕЗ БОСФОРА И ПРИСТАНИЩЕ "СВИЛЕНГРАД"...ЗА ЕВРОПА !!!!

54

МНЕНИЕ

преди 2 години

Братя , не си продаваите гласа за без пари , искайте постоянен доход - примерно - част от заплатата на депутат и процент от субсидията за партия - за времето на мандата .

53

Анонимен

преди 2 години

Ха! Къдравата Сю пак цъфна!

52

Анонимен

преди 2 години

До Логика Логиката ти е слабото място. Кръсти се нещо друго. Примерно: Рашков.

51

Gfd

преди 2 години

В Неделя с 5 за ПП ГЕРБ!

50

Страх в политиците

преди 2 години

Партиите са били наясно, че не могат да съставят правителство. Не ми е по силите да разбера, как партиите могат да мислят и да си изясняват нещата в политиката. Щом според един от Герб е така, може пък и да има мислещи партии, за разлика от лидерите им.

49

ммм ..!

преди 2 години

Като видя този мъж, имам чувството, че той е 101,1% латентен гей. Няма лошо, ама защо не си признава. Много добре го познаваме.

48

Логика

преди 2 години

"...Рашков е параван, за да могат други да купуват гласове..." - това е прознание, че ГЕРБ много пострада от тези действия на Рашков.

47

джъст -А- мен

преди 2 години

Хайде, правилно и своевременно ТУК и СЕГА да вземем, па да пообобщим тези нещата: МАЗЕН,по-МАЗЕН+най-МАЗЕН = ГЕРБаджия и/ли още по-точно: АКТуален политик от ГЕРБ И мн.добре се видя, че със своите 50 левчета, бате ти Бойко ЯКО го изд**А, и ще падне от трона, докато новото служебно прав-во с подходящите адекватни мерки за актуализиране на старите пенсии, съответно пИчели адмирации и симпатиите на електората и ще победи