17

Анонимен

преди 2 години

***.Дават властта на онези ,които нападнаха на 11 септември.По голямо предателство и от 1974 с Южен Виетнам.Америка се провали като лидер.

16

Анонимен

преди 2 години

Думата на талибаните не струва и пукната пара. След като завладеят Афганистан, което е неизбежно-да се готвят Таджикистан и Киргистан. ААА-и Чечня..Русия ще не ще-ще трябва да воюва. САЩ ще гледат сеир. Отстрани...Щото Кървавият Пигмей плащаше на талибаните за убит американски войник....

15

Анонимен

преди 2 години

С изтеглянето си Пиндостан признава, че 20-годишната война е провал за него с изключение на 20-годишната печалба от опиума и владението на подземната военна база под летището. Вчера в Москва пристигна официална делегация на талибаните. Преди започване на преговорите талибаните гарантираха, че няма да допуснат от Афганистан да изхожда каквато и да е опасност срещу Русия и Средноазиатските републики.

14

До Помня

преди 2 години

Не знам какво ти помниш, та нека аз да ти припомня! 15 000 убити руснаци, срещу 1 500 000 убити афганци. Дай сега да видим кой колко бой е изял!

13

Анонимен

преди 2 години

Приключват там и пристигат тук !

12

Анонимен

преди 2 години

Байдън върна на поста му Антъни Фаучи-най-големият специалист в Америка. И строши гръбнака на пандемията. Байдън преодолява разделението в американското общество. Байдън възстановява отношенията с ЕС и Великобританията, Байдън изтегли войските от Афганистан, предстои и от Ирак. Байдън нарече Путин човек без душа, УБИЕЦ . И изпющя яко пРосия. Байдън взема решителни мерки срещу главната опасност за свободния свят-комунистически Китай. Байдън яко ще шамароса и троянското магаре на Русия ЕС-БГ..

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11Писах по надолу, че не зависи от него, все пак има цяла военна индустрия с/у който и да било.... :) Да продаваш оръжия на страни от 3-ия свят е доходоносно, за какво да си напускат базите в Афганистан ? :))

10

Анонимен

преди 2 години

И кое му е умното какво умно е доказал казал решил и тн.

9

Анонимен

преди 2 години

Президента Байдън е всичко онова, което Тръмп НЕ Е- умен, човечен, разумен, отговорен, отмерен, демократ по дух. Единственото нещо ,което му липсва е достатъчна ТВЪРДОСТ.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Няма нищо общо с религии, става въпрос за господство :))) Това е един от основните поминаци на САЩ, също на Русия :)

7

Анонимен

преди 2 години

Американците с подвити опашки напускат Афганистан. Тръгнали да се надуват на ЕС и Китай, а едни пeщеpняци с 40 годишни калашници ги направиха на мapмaлaд.

6

Анонимен

преди 2 години

Талибаните, които са фанатични ислямисти ,трябва да бъдат освестявани с въздушни удари с поразяване на инфраструктурата ,когато дойдат на власт. А те ще дойдат неизбежно...Горещият картоф Афганистан вече е в ръцете на Путин, който още от сега е напълнил гащите...

5

Анонимен

преди 2 години

Чичо Джо е голяма работа, ще спаси хиляди човешки животи с края на тези безсмислени религиозни войни. Защо и ние нямаме такъв демократичен президент, като него? Нашияфатмак най-много да започне етническа война, като в Сърбия.

4

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да пита Пентагона, нали и те трябва да ядат :)) Той и бай Тръмпи опита да изтегли американските части от Афганистан, нещо не му се получи :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Съединните щати направиха ужасяваща грешка да се набутат в Афганистан и да потрошат 2 ТРИЛИОНА И 4000 войници.НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ Е СПЕЧЕЛИЛ СРЕЩУ ПРОТИВНИК ,ВОДЕЩ ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА. Така ,че решението за оттеглянето е закъсняло с 20 години...Да се чуди човеш и мае имат ли САЩ ЦРУ, Държавен департамент, военноморско разузнаване, АНС и тн и тн. А Русия , която настояваше за американско оттегляне-сега РЕВЕ ,че Талибаните ще нападнат Таджикистан и Кипгистан и ще запалят границите на Руси, вкл. Чечня.

2

Анонимен

преди 2 години

нашия регион ще е новият Афганистан

1

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е къде ще е следващата им мисия...