19

Анонимен

преди 2 години

Смърт да бъде пред съда......

18

Цитат от клипа:

преди 2 години

"Заагубено вече няма аумряло. Няма спрАведливост вЪВ бАлгария." до тук спрях да гледам клипа. Като научат бАлгарския - може да го догледам.

17

Анонимен

преди 2 години

Дето се вика - Who cares...

16

Анонимен

преди 2 години

Никой не му пука.

15

Анонимен

преди 2 години

Нека видят как е от другата страна и пробват земната гравитация.

14

До 2

преди 2 години

"Щом е била ученичка в Гимназия по електроника, значи заслужава уважение." - И като заслужава уважение, чий го дири на 15 г. в друг град с 42 годишен наркоман? В гимназията по електроника е пълно с 15 годишни, те не заслужават ли уважение? Може би не, защото са българчета? А ако някой от този етнос случайно продължи да учи след 7 клас, го дават за пример, все едно е станал Нобелов лауреат!

13

Светозар

преди 2 години

" Паспортът на момичето ли е бил? "===========================================Да. Така казаха на обед.

12

Данъкоплатец

преди 2 години

Като си платите данъците, може.

11

Анонимен

преди 2 години

Когато те безчинстват и убиват за удоволствие, няма и един осъден ефективно. Никой ме му пука за ромейските им лакърдии. Хората имат други нещата за решаване.

10

да бъде

преди 2 години

Гешев сега идва да го осмърти - той работи за такива като вас, защото вие сте го издигнали на този голям стол.

9

Ресен

преди 2 години

Сутеньорът не е платил за "булката", затова са бесни. Също така няма как да се докаже, че е продадена докато не пропее някой от роднините. Била е за последно в град Горна Оряховица, там е регионалното сборище на криминалния *** контингент, занимаваха се активно с телефонни измами, а от известно време се пренасочиха основно към изнасянето на "булки".

8

абе да попитам

преди 2 години

а когато ромчета изнасилват и убиват българки що не искате смърт бе близки на момичето ???

7

Светозар

преди 2 години

Любопитен съм, защо на 15 годишно момиче, му трябва международен паспорт ? Едва ли е щяла да ходи извън ЕС. А и международен паспорт на лице под 18 не е толкова проста работа. Досега не бях чувал ром под 18 да има международен паспорт.

6

Аман от тези!

преди 2 години

Тук не се казва истината! Ей тази където реве, в друго интервю казва, че момичето е имало отношения с този 41 годишен... Е??? Значи знаят за отношения на 15 годишната им дъщеря с 41 годишен, пуснали са я уж с приятелка чак в Горна Оряховица, а сега са толкова много изненадани, че се е случило най-лошото... Тези циркаджии ей така си разиграват цирковете и вечно им са виновни законите, държавата, но никога-те... Това е добре познатата наглост! Вижте как репортажите са все свързани с тях!!

5

Гласът

преди 2 години

Това е банална сапунка, в която играят сутеньор, една млада жертва и търговския нюх на съвремено българско семейство притежател на целогодишен тен.

4

Анонимен

преди 2 години

Труден за решаване казус за БХК.

3

Съжелявам

преди 2 години

за загубата на тези хора, но за неграмотното население на Панелистан не везирам само тези еквадорци, а виспки по-възрастни и от селатабинпропие за тях всички са наркомани! Всички млади пият наркоман!

2

Бау

преди 2 години

Няма значение дали е ромка. Ходила на училище все пак. Не злобейте.

1

Анонимен

преди 2 години

Много ми е кеф. С тяхната престъпност по техните глави.