57

Анонимен

преди 2 години

По сръбския маниер за Македония, турците лъжат помаците в Родопите че не са с български произход. Били само юруци, само власи, гърци, всякакви само не и българи. А що викате на султана Царен бре помаци, като не сте българи, що половината празнувате Гергьовден и колите агне, като не сте българи бреее... що плющите тайно свинско аааа като не сте българи, що по селата ви стоят джамиите все върху църкви правени... толкова ли ви мързи основи да си иззидате...

56

Анонимен

преди 2 години

По бай Тошово време тия да заплашват органите на реда ли малее пукаха ги от бой и имаха уважение към нас като видят българин и ни викаха бате нищо че си по малък от него сега даже инкасаторките влизат с полиция в маалата а ако влезе друг не знам вътре няма чист да не е осъждан за нещо наркотици проститу... тки гетата са развъдници на престъпници

55

Анонимен 2

преди 2 години

От ромски произход съм,но наистина е жалко как хората в гетата ,за 50 лв или по - малко си продават гласовете на партии,които на практика изобщо не се интересуват от тях, и нямат никаква перспектива за нормолен живот. И без съмнение е съвсем нормално полицията да правят арести,защото трябва да се спре тази порочна практика. Жалко за хората в тези гета.

54

Ужасен

преди 2 години

Е, то след такива думи, че полицай жив няма да излезе, какво повече да говорим? Беше времето, когато може да ги излъжеш, че ще им дадеш пари при гласуване. Сега искат парите напред, за това ли ги лансират така? Европа дава пари, нашите управници да ги държат тук, да се интегрирали, но къде отиват всъщност парите?

53

Турчин

преди 2 години

Когато навремето ни сменяхте имената и влязохте с калашник при старата ми майка казах на милиционера: Момче, вие от нас лошо няма да видите. Ако искате ще си тръгнем, но след време *** ще ви завладеят. Оказах се прав. Това, което казва младата е близо. Никой от нас няма да припарва в части от градовете и в цели села и общини в северозапада и югоизтока. Това идва до 10-15 години. Ако ни ги върнат от запад ще в по-бързо.

52

маалата

преди 2 години

До ПрофЪсора. Каква защета от оня с жипката бе. Нали той ни бутна къщите. Агитираш за него ама дали некой ше ти върже. Сигурно ти плащат да агитираш. Гладен легал ли си бе пруфъсоре. Щот ния и гладни сме легали и по 3 дни троха не сме слагали в уста докато оня се возеше у жипката и викаше. Глейте как строим магистрале с рацете у жобовете. Не ни мисли за попрости от теб бе прфъсоре.

51

калигула

преди 2 години

Тези които им дават пари са ясни от години, имат си сайтове, офиси, телефони, социални профили, но безгръбначните родолюблци не могат да ги намерят вече 30 години.

50

Анонимен

преди 2 години

ХОРА, КОИТО СИ ПРОДАВАТ ДЕЦАТА НА СКС ИНДУСТРИЯТА, ГЛАСА СИ БЕЗПЛАТНО ЛИ ЩЕ ДАДАТ?

49

д-р Дрегер

преди 2 години

Етносът е нормален. Реагира така, както е възпитан - и това възпитание е целенасочено такова от поне 60 години.Няма как да е друг резултатът.

48

анализатор

преди 2 години

Да ви попитам форумджии:-Още ли мислите,че ... етност е нормален?Посочете ми къде в света са успяли да ги интегрират/образоват,приучили да работят,да не извършват престъпления и пр/.Дали такива елементи трябва да имат право да гласуват?

47

Анонимен

преди 2 години

Също в други държави е забранено да живеят в гета по този начин ... какво интегриране, какво нещо

46

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се вземе държавата от правилното управление и да се спре това нещо, просто абсурдно, от никой нямат страх тия, ни работят, ни говорят български, нито нищо .... ние плащаме за тях, и в други държави има от тях, ама толкова нагло не се дъжат, защото има правила и ги спазват.

45

Асенка асенова

преди 2 години

Звъни звънеца, отварям - нинджа

44

Анонимен

преди 2 години

Няма край наглостта им, едно време по бай Тошово време се знаеше как е, сега свободия .... аман от тези, няколко самолета, кораба или каквото и да е и да отиват в Индия и без това от там са дошли.

43

българин

преди 2 години

Мачкай с твърда ръка Рашков!

42

Радослав

преди 2 години

И за това ние харчим милиарди, а за децата на данъкоплатците все няма пари, детски градини и какво ли не още! Тия пари които ги раздават под формата на помощи на биомасата, да ги изгаряха щеше да е по полезно отколкото да стимулираме развъждането им! Докато тия имат право на глас, ще са галеници на държавата защото всички партии имат полза от тях! С тези ПР акции нищо не се постига защото ги задържат и след 1-2 дена ги пускат, осъдени все няма!

41

Анонимен

преди 2 години

Какво обяснение има,че след като се раздадат парите за гласовете ще се зачетат те как реално отдадени и преброени,ако им стигнат за представяне с класиране средно,добро,много добро и отлично за съответстващо раздаване на материални средства за благосъстояния под форми удовлетворяващи с обещанията дадени в договор-сговор,заговор с подбраните посредници именуеми получатели и изпращачи едновременно,че да се чустват и изглеждат стартори с активността си,колко са навътре пред другите за избора техен.

40

до 53

преди 2 години

Склавос на гръцки е роб!

39

Иван

преди 2 години

За съжаление си прав .... смятат се за недосегаеми ...

38

до Иван

преди 2 години

Да! Но еректората има представа, че има права и хич не го интересуват правомощията на полицията! Забележи - за тях щом има един невинен, значи полицаите нямат право да пипат никого и следва БХК, съд и обезщетение!