30

Анонимен

преди 2 години

Горното дете. 6 годишно, само да пресича булевард, с тротинетка? Не е имало и родителски контрол. За шофьорката, да не говорим, убиец на пътя.

29

Анонимен

преди 2 години

А колата каква е - Q7, porsche cayen, Toyota L200 или някакъв друг танк - бронетранспортьор ли е било или някакво ситроенче?

28

Анонимен

преди 2 години

1. Лоша подготовка от инструктури.2. Мощни коли, корани от млади водачи.3. Манталитет и култура на българина.4. 6 г. дете само в 8 вечерта на кръстовище с тротинетка.5. Честа причина е и липсата на качествено здравеопазване и неадекватна медицинска помощ, стари линейки, но все пак ако е възможно да бъде спасен живота.6. Лоши пътища, маркировка, липса на камери и безсилие и простотия, като се смята, че с високи глоби, проблемите се решават.

27

Анонимен

преди 2 години

У нас законът изисква надзор и грижи до 12 години, в наказателния кодекс - до 18. Абсурдно е толкова малко дете да е оставено само да пресича улица, камо ли в такъв час.

26

АУУУ . . .

преди 2 години

Ама как така жена е арестувана ? Ама това е жена , как може такова безобразие ?

25

до Доктор Сър Пичук

преди 2 години

ми май си прав като гледам малките пръдлички на работа как ги карат тези 20 годишни а3 ки и голф 4 ки.....

24

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

До Гроби Таласомо И съм виждал даже жени тираджии, но такива жени са едични случаи - масовата жена не става за шофьор въобще, а след младите момичета некадърността и агресията на пътя са просто потресаващи... Младата жена е най-агресивния, най-некадърния и опасния шофьор, тя е много по-опасна на пътя даже от повечето пияни... По-възрастните жени на 40+ успяват след 20 години на пътя да си нормализират поведението, но младите момичета са бомба със закъснител...

23

до аз-ът

преди 2 години

законите не се пишат по сезони и само за големи градове, престъпно безотговорно е да си оставиш детето на улицата и да плющиш бира и картофи зяпнал телевизора. Зимата ще кажеш ми те се пързалят и си играят

22

Гроби Таласомо

преди 2 години

До Доктор Сър ПичукТова не е баш така:))) Виждал съм жени, които да реагират много адекватно на пътя, да изваждат интуитивен рефлекс, при отказ на спирачките, например, т.е. решения, които да не доведат до ПТП. Всичко зависи от зависи. А сегашните 20-сет годишни всичко им е като на компютърна игра, а реалността е съвсем друга и това е проблемът на сегашните млади поколения. Те са излишно агресивни, т.е. агресивни са, когато не трябва, а не са агресивни, когато трябва...

21

Анонимен

преди 2 години

къде са му родителите които да го оставили без надзор да се шляе по улиците. Колкото е за съд момичето толкова и родителите. Стига с това мъже жени кой е по калпав. И от двата пола има леввацци.

20

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Жените имат много голям проблем със слаба ориентация на пътя както и твърде бавна реакция, която идва от това, че са жени т.е техния пол и неговите особености застрашават всички участници на пътя... Жените са изключително слаби шофьори защото са жени и трябва да има сериозно изпитване техническите умения на момичетата на полигон с конуси за да се прецени дали владеят автомобила... Също така трябва да има изискване на време за преминаване за да не може момичето да кара бавно защото му е трудно...

19

Totenkopf

преди 2 години

Това явно е новата схема на шумерите, ще им плаща до гроб.

18

омг

преди 2 години

Думи шофьорКа, моделКа и подобни няма. Уж сте?сериозна медия.

17

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Трябва да се забрани издаването на книжка на хора, които не могат да управляват автмобила назад както и в ограничени тесни пространства демек тесен подземен паркинг - така шофьорките никога няма да вземат книжка и след 100 опита и децата ще са безопасност...

16

Анонимен

преди 2 години

Да почива в мир миличкото, но какво прави 6 годишно само на улицата в 8 вечерта.

15

анонимен

преди 2 години

Вчера си шофирам по една пуста улица, но много бавно, с около 20км/ч. От нищото изскочи едно лапе с тротинетка, спрях, то мина пред предницата на колата. Отваряйте си очите и мислете малко с тези глави, защото после вече е късно. "Ако" не важи нито в съда, нито пред близките на загиналите.

14

Х

преди 2 години

Нелеп инцидент. Някои деца буквално се изстрелват пред колите. Очите на четири, колеги шофьори, лято е и вероятността от такива инциденти е по-висока. Да почива в мир детето.

13

Анонимен

преди 2 години

А какво прави 6 годишно само по улиците?

12

Запознат

преди 2 години

Шофьорката е щерка на заможен митничар. Ще и се размине - 3 месеца беж книжка и нов джип от татко!

11

Анонимен

преди 2 години

След 12 години управление на Баце, така ще е. То така си и беше, просто по негово време масмедиите бяха заети да отразяват него, а не инцидентите.