132

Анонимен

преди 2 години

Бойко спря Южен поток, спря аец Белене, в ес и в сащ не искат България да е енергетически независима страна, те искат България да е тотално зависима от тях и да изпълнява всякакви техни капризи като например гласувания в оон или европарламента,пък били те и срещу българските национални интереси. А националният предател бойко се грижеше за това цели 11 години. И сега овцете питат ама защо ни увеличават тока.Не само ще ти увеличат тока ами ще дойдат и ще те изхвърлят като *** на улицата.

131

Анонимен

преди 2 години

никаде не видях статия или проверки защо ни дигат ТОКА СЪС 20% което е много И данъците ни скачат със над 30% защо не се пише а ни се замазват очите със разни други стати

130

do 164 anonimen

преди 2 години

ама лично ли ?

129

Анонимен

преди 2 години

Петков е част от предизборния щаб на Румен Радев. Източи поне три язовира за да се снима пред тях преди да разбере, че има видеонаблюдение и са го снимали как развивамктамовете на шлюзовете.Един лъжец винаги трябва да му искаш черно на бяло доказтаелствата!

128

Ампарцуцян

преди 2 години

Е мойта заплата е 200 бона, кво толкоз?

127

Бойко Банкянски

преди 2 години

Това не са много пари за кадърни гербаджии. Отпускат кредит на наши фирми , а те пълнят чекмеджетата.

126

Анонимен

преди 2 години

Ци га ните са виновни.Ние мразим всички и всичко.Балгариа на 3 ракии!! Ура

125

До тролска дружинка

преди 2 години

До Анонимен 155: "А твоята заплата Петков съм сигурен,че е стига 100 000 лв най-малко"?Хайде де! Да не би да си сложил две нули повече? Президентът получава 9000, а премиерът - 7300. Не пиши г'лупости.

124

Анонимен

преди 2 години

Ето този Петков на снимката горе е един от тези, които правиха одит на банката и казва че е имало заплати по 60К. Какви фишове и какви доказателства искате? Той е лицето по българските закони, което трябва да направи проверка, установява нередности и ги изнася и на широката публика. Той не е от някаква опозиционна партия, конкуренция на герб, а служебно лице извършващо одит. Да искаш още доказателства значи да си неграмотен в тази сфера.

123

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 149: "Приказват, приказват, а нищо не показват. Казват, но не доказват"?Е.един сам си е признал на журналистите, че е получавал заплата от 31 хиляди. Бил е по-скоромен.

122

Анонимен

преди 2 години

Киро Язовира спря да се снима пред язовири. РаБра, че има наблюдение в реални време на всеки язовир и се вижда кога се изпуска водата.Поне три язовира бяха източени за да може това момченце да се снима пред тях!

121

Анонимен

преди 2 години

А твоята заплата Петков съм сигурен,че е стига 100 000 лв най-малко.

120

ПроСоТо

преди 2 години

направо сте отчайващи,гробомажоретки!.."Да ви бил показал фишове" министъра..?!?!?!..Абе ей,...то човек нема думи...дори и сервитьорките си получават вече заплатите по банков път,с преводи,фишовете останаха отдавна в миналото!..СЪЩО КАТО ВАС!.../що за същества сте?!../

119

протестъри

преди 2 години

тия още не са на власт и вече смениха всички важни позиции.. ако победят на изборите ще настане страшна чистка.. за да се краде на воля ще трябва още доста смени да направят

118

Анонимен

преди 2 години

В западна европа имаше случаи на избиване на банкови директори заедно със семействата им. Причакват го някъде като минава с колата си и го застрелватзаедно с всички останали в колата.. Чиста работа. Нека продажните медии лъжатколко добри мениджъри били и колко и как изкарвали. Хората са се досетили как ги мамят и не са съгласни, пазарната икономика функционира и така. Изненада. Сметките трябва да се оправят по всички възможни начини.

117

Анонимен

преди 2 години

Всички членове на герб са или престъпници или потенциални престъпници, те затова са и там. Ако има някаква свършена работа, тя е камуфлаж за пред овченаивния електорат. Това не може да се крие дълго време.

116

Анонимен

преди 2 години

Приказват, приказват, а нищо не показват. Казват, но не доказват. Това е!

115

Анонимен

преди 2 години

" Хората са добри мениджъри а добрите мениджъри получават съответно високо възнаграждение" -- ха-ха-ха! кой е казал че са добри? Къде са резултатите? Мениджърът е наемен служител на заплата. Всичко останало е кражба или измама. Евроатлантическа зона? ако контролът там е слаб или несъществуващ или има еднолично управление на собственик и мениджър това нас не ни интересува -- това интересува само крадливите,престъпни мутри промъкнали се във висшите етажи на властта в България.

114

До 144

преди 2 години

Като гледам речника ти, предполагам слюнки ти хвърчат от устата. Като няма фиш нали има банкови документи бре?

113

Анонимен

преди 2 години

Пред Рашков тия заплати са трохи. Човекът с много административна работа си е купил 19 луксозни имота! И това ако не е работохолик-алкохолик?!