79

Анонимен

преди 2 години

Абе янеф, какъв министър председател си ти? Я се огледай малко! Ами ти си марионетка- откъдето и да те погледне човек! В теб няма нищо министър- председателско!

78

Анонимен

преди 2 години

Как така маститият държавен служител- рашкоф се е сдобил с 19 (деветнадесет) недвижими имота?

77

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо от време на време да се сменят крадците.Ако само едни крадат,ще се пръснат от преяждане и няма да може да се порадват на откраднатото

76

ГЕРБ

преди 2 години

ХА ХА ХА комунист и демокрация ПЪЛЕН ЛЪЖЕЦ

75

Анонимен

преди 2 години

- Вярно ли, че комунистите искат властта? - Вярно е, но партийците не им я дават.

74

Анонимен

преди 2 години

Каква демокрация, при 20% избирателна активност? Демокрацията е управление на мнозинството, когато гласуват 80-90-100 % от хората, а управлението в България е просто незаконно узурпиране на власт от авторитарни престъпници.

73

питане !

преди 2 години

Къде герберите скриха''вожда'' , в турското посолство при Местан , или при Ердоган ?

72

Анонимен

преди 2 години

Г-н Янев, какво стана с г-жа Елена Фичерова-Караиванова? Обсъдихте ли с Черепа нейното непосредствено бъдеще?

71

генерал Нахуйников

преди 2 години

А ако не спечели демокрацията, Румен Радев ще ти тресне "пет непоряда по служба"

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 ".Говори го английския като някои роми българския, но все пак го говори." Ко, ко речИ? :)))))))

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 ..."Да вземем за пример Радев, който е завършил с отличие в САЩ, знае език и ... " .... И АЙ ХОУП ДЕТ ДИС СИЧУЕЙШЪН ИС КРИТИКЪЛ ... :))))....Говори го английския като някои роми българския, но все пак го говори. Но нека не забравяме че като един истински представител от фамилно БКП се е ползвал с привилегии недостъпни за обикновения български гражданин!')))))))))) ...Повечето българи в България забравят този важен факт но сметката ще се плаща главно от тях!:))))))))))))

68

анонимен

преди 2 години

Г-н Янев къде скрихте специалиста Спецов?

67

Бла-бла-бла

преди 2 години

До Анонимен Военен и политик са две взаимно изключващи се тези...Няма как един човек ,който през целия си осмислен живот ,поведението му да е било изграждано под формата на вертикална субординация,един ден да се събуди и да мисли многопластово...Политиката е низ от компромиси ..От военен може да се пръкне само диктатор...

66

Анонимен

преди 2 години

До 12345 "Подслушвали Маджо а от другата страна на линията говорил Христо Иванов, подслушвали Божков а гласа отстреща бил на Стефан Янев, подслушвали братя Галеви пък се чувала сестра Галева. Какъв е проблема?" Очевидно е, че проблема е, че не е трябвало да подслушват тези прекрасни хора като Маджо, Галевите и така нататък, защото от другата страна са били Янев и Фигуранта! Не може така!

65

50 лв

преди 2 години

Конграчулейшън, пионки!

64

ВЪПРОС

преди 2 години

Каквото Правителство да избере Народа ще има проблеми . Единствения Проблем е липсата на Прокуратура , МВР започна да работи , Министрите започнаха да подават сигнали за Корупция .В Момента Главния Прокурор и Съда пречат умишлено за разследване и присъди на Престъпници - България е в парадокс - избраните за противодействие на Престъпления работят в интерес на Престъпниците - този модел още работи в Италия .

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Да вземем за пример Радев, който е завършил с отличие в САЩ, знае език и ... " .... И АЙ ХОУП ДЕТ ДИС СИЧУЕЙШЪН ИС КРИТИКЪЛ ... :))))

62

моч

преди 2 години

Искал е да каже ФАТМАКОКРАЦИЯТА , която е характерна за страни с държавно устройство тип ХУНТА , където мутри , криминали и мафиоти пишат закони , а морала , културата , нормите на поведение и отношението между хората се ограничават до нивото на пошлост , чалга и зелено-розовия либерализъм.

61

Анонимен

преди 2 години

Това е положението.80 % ***...искат да бъдат управлявани от неуки и крад ливи далаверджии.

60

12345

преди 2 години

До Анонимен Подслушвали Маджо а от другата страна на линията говорил Христо Иванов, подслушвали Божков а гласа отстреща бил на Стефан Янев, подслушвали братя Галеви пък се чувала сестра Галева. Какъв е проблема?