8

Анонимен

преди 2 години

СЗО - стига сте плямпали без данни, нали сте учени.Ако приемем, че вируса е изкаран от около 10% от населението (някъде го имаше по ваши данни), а около 25% са ваксинирани поне с една доза, значи имаме към 20-30% имунитет (1 доза дава към 50-70% сигурност в имунитета).За новия щам обаче, още нямате проучвания колко народ може да го изкарал без да разбере, то и за стария нямата, просто го карате на математически модели и анализи. А в тях, като един показател мръдне се променя цялата картинка

7

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксинацията ви трябва за депопулацията на планетата, нали?!. Искате да ваксинирате повече преди да се види реалната картина какво има в експерименталните елексири, като започнат да *** ваксинирани като мухи. Ако искате да ваксинирате, одобрете препаратите се и носете отговорност като производители? Що не? Съгласието е за друго, нали. Искате съгласието на индивида, защото това е приемо-предавателен протокол. Знаем. Знаем. Ясни сте и Тедрос този виден сатанист педофил* е ясен.

6

Мария

преди 2 години

Толкова много зловредна демагогия.Тази организация отдавна не служи за здравето на хората.Те са слуги на световното ненаситно за пари и власт лоби, което съсипва нормалния живот на хората.

5

Мечо Кух

преди 2 години

И честно казано, смятам, че трябва да намерим изход, защото иначе бързо вървим към епидемиологична ситуация и рисковете, свързани с нея", заяви Майк Райън.Щом бързо вървим към епидемиологична ситуация, според думите на този "специалист", значи понастоящем не сме в такава.Сериозно са скарани с логиката тия от СЗО,ама те и медицината я обърнаха с хастара нагоре.За съжаление лековерните наивнци са болшинство.

4

Не!

преди 2 години

СЗО спешно да се рзформирова!

3

Анонимен

преди 2 години

Той бил ГЕЙтс е казал че всички требва да се ваксинираме,ама как да го обясня по ясно че какво иска този ч-фут мен не ме засяга,и че ваксина нема да сложа!!

2

Taню

преди 2 години

И го изкарах мин. година, и съм ваксиниран. Това че испанските мaн'гали масово не се ваксинират и че на албион дофърчат всякакви прим'aти не е мой проблем. Обратно в карцера!

1

Анонимен

преди 2 години

Е па те с ваксинация по принцип не са защитени. Каква защита е ако се разболяваш, пренасяш вируса, а на всичкото отгоре може да yмреш или пострадаш тежко от страничните ефекти на защитата?