10

Койчо

преди 2 години

... И да не забравя..., в рамките на година+/ в пряка зависимост от % барановирусници в со иума/от момента на бодене на децата Ви...... "Защита на детето" ще *** по вратите Ви и с довод, че ВИЕ като неваксинирани сте опасност за сабствените ви деца.... Ще ГИ "спасява" от ВАС...Бегом да се бодете..., роби на корпорациите...

9

Ник

преди 2 години

Всичко е долна манипулация. старите испанци се редят на опашки да ги бодат. сега и младите искат да набодат. за това е цялата тази кампания. след векове избиване и грабене на чужди народи, сега е ред на завоевателите да изплатят кармата на дедите си. територията им няма да остане празна. има много мароканци да я заселят.

8

Койчо

преди 2 години

"Прозорецът на Овертон" в действие... вече леекичко ви се вменява, че да си неваксиниран е опасно... СеГА за ВАС самите, а при следващата стъпка... И ЗА ОКОЛНИТЕ...Целта е ясна... Принудително боцкане на всеки 6 месеца. Спете спокойно оФФце...

7

do 8

преди 2 години

Пиши от сега Калкулатурка. Като се срамува от името си

6

За лилавите

преди 2 години

Млади афроиспанци нали?

5

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Чухте ли новината? Не знам как може още да не сте чули, като е известно от месеци? "Ваксинираните" могат да се разболяват и да предават вируса както и неваксинираните! А имунната система на младите хора срещу ковидгрип без ваксина е с абсолютно същата "ефективност" като и след ваксиниране - около 100%. Усещате ли, че нещо не е наред с цялата приказка? Вероятно пак не усещате. Боцкайте се тогава.

4

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука какво пропагандират испанските фашисти, които готвят закон според, който могат да конфискува частна соственост по време на пандемия. Откажеш ли експерименталните ваксини ти взимат всичко, а потърпевшия може да се оплаче на арменския поп.

3

Анонимен

преди 2 години

Ще им се спихнат дробовете, защото повярваха на евангелистки мекерета и обикновени неграмотници.

2

123

преди 2 години

Стига с лъжите. Медийки сатанински.

1

Анонимен

преди 2 години

нищо им няма ще го минат като летен грип, стига сте се опитвали да ги дупчите тия млади хора