353

Рашкова

преди 2 години

Едно време какви мъже имаше. Удариш го с тигана - стане, поизтупа се, налее си една ракия. А сега звъни на мама.

352

Отровна гад

преди 2 години

След по-малко от седмица Рашков ще се запознае с бай Ставри!

351

hitko

преди 2 години

Гнусно и нагло милионерче то пост-съветски тип опитва номерата на чекистите.Дето се вика прекален светец и Богу не е драг! Това са другарите на БСП и Сие комбината с ИТН , ИМВ, Дай БГ, Жана Валжан, Възраждане...ТЕзи хора доказаха във времето, че не са способни да работят и мислят за електората. Демагогия, лъжи и интриги са в менюто на тези нещастници. Освен по-бедни други няма да Ви направят. Бийте им шута на 11-и и ги заврете в миша дупка да не виждат бял свят.

350

анонимен

преди 2 години

Oх,обичат комунистите дата 9-ти.9 септември...,сега пък на 9 юли това чудо-пиянде ще обявява нещо,пак ще е без доказателства,някой рекъл-казал.Абе,цирк бесплатен,но долнопробен.

349

Анонимен

преди 2 години

гътни една дамаджана Рашков! Шъ ти съ избистри погледа!

348

копилдака на 100

преди 2 години

годишнатаМандраджиискаКурва рашкУФ хвърля гирлянди опят без доказателства again. 5 минутката му свърши.

347

ББ

преди 2 години

никога повече унижаващи ни министър-председатели като бойко,целуващ ръка на султано в анадола,ЕС от 2005 прегоаря със Турция...не им вярва...те вървят с путин,заплахи,несправедливости,войни...децата им да не живеят на марс...за децата им не ги е грижа ...само власт и пари...болест...и болни ни управляват,...Бог да пази САЩ!!!

346

ББ

преди 2 години

на 11...всеки с разум,обичащ децата си,самоуважаващ се,всеки който иска да остане герой за децата си,да ги върне у дома,да се пребори да могат да са щастливи и усмихнати в домовете ни...в България ...нашият Дом...никога повече гроб-дпс...никога повече мафия...не на страха...предавате децта си...по -съвест...Свобода или Смърт!!!

345

Анонимен

преди 2 години

В петък, 9 юли се очаква Министър Рашков да отвори дамаджаната на Пандора.

344

ББ

преди 2 години

хехе...дамаджани...гроб пиехте от бутилката на божков...блаженно...това ли ви са мантрите,къде е лиляна,абе цецо,ами менда...само факти които всеки може да провери...елементарни манипулатори сте,пътници...на 11 ще ви бием шута...никога повече гроб-дпс...ердо ще ги вземе пъдари и шофьори,г-н Рашков е академичен...говорителката на Прокуратурта го каза...преподавател...и пожарникар-манипулатор...лошо седларов-борисов...лошо

343

Анонимен

преди 2 години

Удавника се хваща и за сламка и ББ не дамаджани ,от пиле мляко и от змия бутче ще коментира , за да излезе чист от л...ната , ама пусто , де го тоз интелектуален потенциал , та поне малко да се опре на Рашков ?! Пък и вече всички видяха , че царят е гол ...т.е.mъn ! То нали при него умен и кадърен бива веднага смачкван .Защо ? За де не изпъкне боко с npocmomuяmа си ! Е , вече изпъкна ...

342

Поговорка

преди 2 години

Щом е отвърнал за дамаджаните,значи му сладни! Щом му сладни - на диабет е!Щом е диабет - там няма ред!Язък за имотите, трябва да ги прехвърля пак на бившата.

341

Бай Дамаджан

преди 2 години

Тоя е пил от дамаджана та с пръцуца.

340

У бре

преди 2 години

"Изцъкленият" ще ни липсва!Изпуши съвсем!Толкова много глупости за толкова малко време.Наркотрафик,купен вот, подслушване?!Кой ги назначава такива из.пер.кали образи,където ги сърби главата отвътре? Кой и докога ще дава власт на антикварни индивиди като стенни часовници,при които ку.ку.вицата е отгоре,а отдолу е махалото?

339

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Рашков,разбира се,мафията гроб-дпс ще ви вменяват какви ли не грехове,война на купувачите на гласове и животи гроб-дпс,ердоган приема подмивачи,да ходят там...гроб депутати носеха чувалите с бюлетините бре безпаметни...всеки може да го види в мрежата...никога повече гроб-дпс!!!ако обичате децата си,ако искате да ги върнете по-домовете ви!!!

338

Анонимен

преди 2 години

да видим какво ще откраднат новите, демонстрантите.

337

Анонимен

преди 2 години

силният и унищожителен обвинителен акт на Рашков ще бъде ли обявен в петък, 9 Юли, А?

336

Анонимен

преди 2 години

истината е, че комунизма пак ще го набута на кроткия народ.след това дали ще има и капка разум в манипулирания му мозък?

335

dj-1

преди 2 години

До Анонименда се надяваме, че след 11и мутрите ще ги запътят към затвора, ***

334

dj-1

преди 2 години

Какво плещиш, никога не си чул, че герб купуват гласове? че всички *** гласуват за герб? Наглеци.