51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61Отивай в Германия тогава като искаш да е строго.

50

Анонимен

преди 2 години

То до края на лятото ще нулираме статистиката.

49

Пич

преди 2 години

До Гост"Оперната певица", , говореше с гласа на разума и интелекта. Това не ти е Киро Скалата, Цанов или Киро Брейка, или някой друг любител на конспиративни теории и откровен проостакк. Това е културна и възпитана жена, човек на изкуството. НЯма да чувеш от нея глупости и простотии. Като сте и безотговорни, поне не си демонстрирайте тъпотиите в Интернет. За ваше щастие ваксините не са задължителин, продъжлавайте си невзрачния живот и не ни занимавайте със себе си.

48

Анонимен

преди 2 години

Срамувам, се че съм българин. Толкова *** народ и толкова агресивни антиваксъри! Виж другите държави в Европа, дори балканските държави как се справят. Вие сте самовлюбени невежи с високо самочувствие, но с гол з.

47

Анонимно

преди 2 години

До Анонимна Мисля, че тези тримцата са мярка за това да се срамуваме, че сме българи от колкото да се гордеен като големите националисти и патриоти

46

Анонимен

преди 2 години

152 българи са интубирани в момента и се борят за грам кислород....

45

Чалгар манияк

преди 2 години

Леле, колко много жалки и прости ваксиноманиаци са се нахвърлили на коментарите още рано сутрин! Като мухи на аку! Ха-ха-ха! Нали се набодохте вече с наното на другаря Бил Гейтс? Не се ли чувствате вече уверени в себе си и безсмъртни? Или май ви е яд, че дългоочакваната делта не само не дойде, ами и вируса, осмислящ живота ви, взе че се изгуби!? Ха-ха-ха!

44

Кантарджиев

преди 2 години

Кацарка, махай глупавите, нехигиенични и абсолютно неефективни маски от лицата на хората!

43

Анонимен

преди 2 години

Кацарка, махай мизерните парцали от лицата на хората!!!

42

Анонимен

преди 2 години

"19 са новите случаи на коронавирус, в 16 области няма нито един заразен".........................................И това при положение, че 90% от населението не е ваксинирано :))

41

до 43

преди 2 години

Е ***, разбира се-друго си е да пукнеш ваксиниран. Ще бъдеш виновна жертва, а не невинна.

40

Чоко

преди 2 години

FПрави ми впечатление , че се ваксинираха екскурзиантите, които не могат да не се натопят в Бяло море и тези които отидоха да прислугват в Западна Евн.ропа. От моите колеги само една се ваксинира защото ще ходи в чужбина. Никой друг. Вируса така или иначе ще изчезне до няколко месеца и не виждам смисъла да се бодеш заради една почивка или екскурзия с маска на лицето.

39

не вярвам!

преди 2 години

Ако наистина беше така, защо е този сложен здравен протокол при провеждане на изборите. Тази сутрин в Гърция има над 1000 нови случаи, повечето от които са установени на границата!

38

славянин

преди 2 години

Зомбиваксърите, колкото повече се бодат с ''еликсирите'' толкова повече изперколясват от злоба, те и без това са си психично болни отпреди вируса! Хем уж предпазени, хем озлобени, хем неизлечими хипохондрици! И не могат да преживеят, че нормалните хора са в пъти повече от тях и не вървят като скотове във върволица към ваксинариумите!

37

Чоко

преди 2 години

Има огромна разлика между задължителните детски ваксини и ваксината за Ковид. Тези , старите ваксини са изпробвани дълги години и са призанати по целия свят. Тези набързо скалъпените ваксини за Ковид са с неясен резултат. Самия факт, че там където има най-много ваксинирани има и нов най-голям бум на Ковид трябва да ви говори нещо.

36

Анонимен

преди 2 години

До номер 5 мойте най искрени съболезнования лошото е ще антиваксарите българи чудовища с тъпите си приказки накараха много българи да не се ваксинират и заради антиваксарите чудовища в България загиват невинни жертви.

35

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Т. нар. летен грип не е за подценяване, щом организма на човек е изтощен.Пораженията често са дългатрайни и крайно неприятни.

34

Анонимен

преди 2 години

До номер 5 мойте най искрени съболезнование лошото е ще антиваксарите български чудовища егоисти с тъпите си приказки накараха много българи да не се ваксинират и заради антиваксарите в България загиват невинните жертви .

33

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Някои летовници покашлят, защото има летен вирус.Не съм чул местен да си е разболял скоро в градчето.

32

Анонимен

преди 2 години

Питам се защо ваксърите са толкова озверели и побеснели? Нали уж са много доволни от ваксините. Май нещо ги тревожи и не им дава покой. Плашат ни тука с некви тръби. По-добре гледайте вие да не ги налапате първи, че не се знае дали сте защитени от всички щамове. Още много щамове ще се появят и още много нови ваксини, които с радост да си нашибате.