41

РусенецЪ

преди 2 години

2017-та, грип (тип свински), пневмония. Аре в инфекциозно на системи. Към пукване отивах. 2020 - бе нещо ме дращи гърлото, бе пиш през дупето за два дни, ковид било. Аре стига истерии!

40

Анонимен

преди 2 години

Лъжете.Погребвате и кремирате трупове без аутопсия.Надути цифри, за да въвете фашистките си ограничения.

39

Анонимен

преди 2 години

Странна "новина". Не познавам болен или умрял от тази тъпня.

38

Притеснен

преди 2 години

Не, че нещо ама какво се случи със сезонния грип напоследък? НУЛА, а?

37

Анонимен

преди 2 години

Мармота и кой умря от кизомбафикуса.

36

Красимир

преди 2 години

По голяма простотия не съм чел.Лека вечер. 18125

35

Анонимен

преди 2 години

До 37 - ама няма да ме чтеш, аз си преболедувах смехотворния ковид. И близки го преболедуваха. И 70+ годишни, един със сърдечно заболяване, един с хронично белодробно. Боледуваха го по десет дена, но никой не стигна до болница. Всяка година така си боледуват грипа. И НУЛА последици. Докога ще кълвете на тези манипулации, докога ще ви водят за носа с измислиците и истерията? Дори това заглавие тук е толкова долнопробно манипулативно, "убила", ай да ви..

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Аз съм ваксиниран и отдавна съм спокоен. Но за теб се тревожа, че утре ще те чета в статистиките по новините - "толкова заразени, толкова умрели". Че покрай теб и твоите близки ще отидат. Щото нали Ковида не бил заразен и не бил опасен... И да поясня нещо - от самия Ковид не се умира, както не се умира от СПИН. Умира се от последствията върху дихателната система и въздействието на придружаващите болести. По същия начин самит СПИН не е убил ниот един човек.

33

Анонимен

преди 2 години

До 32 - затвориха болниците. Спряха операциите. Спряха прегледите. Уплашиха хората до степен да не смеят да излязат от къщи, да не говорим да рискуват ходене до болница, където върлува ковидчумата. Е, много е странно, че има повече умрели благодарение на хиляди непрегледани, нелекувани, неоперирани, недиагностицирани, ужасени от ковид измислицата хора. Целта -постигната.

32

Анонимен

преди 2 години

И аз показвам как в Индия случаите стремително падат, ама "делта вариант" . Показвам как в Израел от самото начало на ваксинирането скочиха десетократно случаите и се задържаха с месеци. Показвам как в Израел през същия период на миналата година са имали същото количество болни/починали, без ваксина. Ама не помага, отказвате да видите.

31

Анонимен

преди 2 години

4 милиона само, за 2 години? Ти да видиш. Ми че то Хитлер изби 20 милиона за има няма 3 години общо. Защо тогава му прилагате методите? А ваксинираните колко са? Стигнаха ли милиард? И за колко години ще ги морите тях, 5 поне оставихте ли им? Ще надминете и оня с мустачките, ей!

30

Анонимен

преди 2 години

Те затова са фанатици антиваксърите. Слепи за фактите, каквото и за им показваш, не разбират.

29

Анонимен

преди 2 години

Виж смъртността по години и месеци. Ясно показва какво се случва. Всякакви спекулации колко били умрели от рак, грип и глад, пък колко от ковид се вижда черно на бяло . Аман от антиваксъри, аман от отричащи вируса, аман от глупости...

28

Анонимен

преди 2 години

За две години.... майтапят ли се тия. От глад и рак колко измират

27

Анонимен

преди 2 години

До28 Ами хайде ваксинирай се вече и се успокой. Спасяваш се и дишаш спокойно. Лесно.

26

Анонимен

преди 2 години

До ЦИРК КОВИД 20Тук си е. Но е доста по-безвреден от Ковид19. И освен това точно мерките срещу разпространението на заразата намалиха и ефекта и на обикновения грип. И не се тревожи - един ден и Ковид ще стане просто един сезонен грип, както това се случи със свинския, птичия и дрегите. Това ще се случи, когато 70 % он населението има имунитет срещу Ковид.

25

Анонимен

преди 2 години

До Teo 23 Ракът не е заразен и не се предава по въздушно капков път. Друг човек с рак не може да те зарази. Едно време милиони са измирали от шарка и чума, а децата умирали малки и невръстни заради редица заразни болести. Когато са въведени ваксините, вече никой не умира от шарки и чуми. Явно това изцеление ще да е божие чудо някакво... :)

24

Анонимен

преди 2 години

Коя пандемия?

23

Анонимен

преди 2 години

Убила е грънци.

22

Анонимен

преди 2 години

"Съединените щати са най-силно засегнатата държава с над 605 хиляди смъртни случаи" Ц. Това е Русия, със същото количество жертви, но над два пъти по-малко население.