9

stiling

преди 2 години

Възможно е няма спор, ама трябват пари за тази цел! Единствения вариант е да се вдигнат данъците и осигуровките на работещите, за да се осигури ресурс за вдигане на пенсиите. Иначе няма как от въздуха да дойдат парите и всички да са щастливи. Пълно щастие няма. взимаш от едни и даваш на други. Обаче на работещите като прибере държавата още 100-200 лева на месец ще стане вой до небесата. Защото МАТЕРИАЛЪТ не иска да плаща, а иска да ВЗЕМА!

8

До 1

преди 2 години

Увеличение на пенсиите може да се направи само с актуализация на бюджета,а той се прави от НС.Така че,имай търпение до есента.

7

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоБОЖКОВЦИ? ТОЕСТ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИТЕ НА БОЙКОВЦИ.

6

Активист на БСП

преди 2 години

Конфискация на откраднатото от ГЕРБ и Борисов и ще има пари за удвояване на пенсиите !!!

5

Анонимен

преди 2 години

А дано,ама надали.Гербавите толкова опоскаха държавата,че за пенсии не останаха.

4

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами възможно е ... ако ГЕРБ пак са на власт, иначе няма как да се случи. Тези с "новите лица" дето влезнаха за кратко в последния злополучен парламент само за да увеличат депутатските си заплати и започнаха да воюват както с/у ГЕРБ така и помежду си, няма как да го постигнат. Те първо трябва да понапълнят партийните си каси и да захранят семейните си фирми, а и да върнат Божковците и Василевците в играта, за да могат пенсионерите пак да търкат билетчета на принципа тука има - тука нема ... !!!

3

Х

преди 2 години

Нищо няма да направят само празни обещания без резултат.

2

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До АнонименТова "възможно е" Е цялата философия на социалистическото управление!!! Възможно е това, възможно е онова, ама не и при нас а само където не управляват социалисти. Там всичко се осъществява, а където управляват социалисти всичко е възможно, ама нищо не става.

1

Анонимен

преди 2 години

Или ги увеличавате, или не ги увеличавате!Какво е това ,,възможно е?