202

До 204

преди 2 години

Съгласен! В тези тежки времена, безпария и бедност, тя да ми тръгва да защитава ремонти и тем подобни глупости егоистично, софия изкарва пари за БВП ама общинските данъци за сгради, имоти, смет, паркинги, и де да зн още какви приходи, това са пари на общината. Да използва тея пари за проекти които са на общианта не държавната хазна, много глупово изказване, как нея е срам да ходи по телевизията

201

Анонимен

преди 2 години

Като толкова софия изкарва пари и богата, ами да си прави проектите сама що иска от държата, 200 милион за селата това е голяма помощ, тя го изкарва зарежете всички региони софия е най важна. Ей тая корона направо изяде мозъците на хората, вече всеки е изгубил логика и всичко, то ще да е от мръсния въздух на софия

200

Анонимен

преди 2 години

България да не само софия, много добре са решили щом са за по бедните региони. Ко реват. В сф поне кажи речи има работа, в бедните региони и работа няма, ааа Фъндъшка нидей така *** душа

199

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова им го наби с картофите на харвардските червени мекерета. Е това е кмет. Бой по червената чума.

198

читател

преди 2 години

До Анонимен 200 .Кой си ти,че да казваш кой къде да живее и какво да става в държавата.Изглежда те е налегнала носталгия по времето отпреди 1989 г..

197

Мария

преди 2 години

С изключение на Борис Бонев, който е 5-то поколение софиянец като мене, всички останали са главно от селата в така наречения столичен съвет.Тяхната главна цел е да понаправят пари и затова ремонтите са безкрайни и некачествени, а горката София все по-зле и по-зле. Не знам има ли начин да се смени състава на съвета предсрочно, защото до края на мандата им още много бели ще сътворят.

196

наблюдател

преди 2 години

След това изказване Фандъкова трябва да си подаде оставката.

195

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова форевър! Четвърти мандат иде

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 189 "Ленинградстото - под Нева" Другарю, събудете се, вече не сме 1986та!

193

Анонимен

преди 2 години

Фандъчке, а ти кога ще направиш данъците по общини да се харчат за общините? Примерно община Витоша ви наливаме много повече пари, а ти къде ги харчиш, а сега ревеш като на теб ти приложат същата схема.

192

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за намаляване на парите за София и твърдо за въвеждане на софийско жителство. Да се построят заводи в другите градове с тези милиарди които отпуска ЕС за България и кой откъде е. Даже да се преместят и административните сграда в други градове. Че който е от провинцията си мисли,че е голям кеф тук да висиш в задръствания по един час до работата заради пренаселеността,и че е много лесен живота тук.Стрес,натоварване,опашки и всичко това заради новодошлите. Не се трае вече.

191

До 197

преди 2 години

Идея си нямаш какво е комунизъм. По-добре не се излагай като използваш думи, на които не знаеш значението.

190

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ спира да краде в София и пари ще има в излишък. Само дето ГЕРБ няма да е ГЕРБ ако не крадат.

189

Анонимен

преди 2 години

В София си е чист комунизъм.Там реално нищо не се произвежда.Огромна армия от държавна администрация,която в по голямата си част нищо не прави,а само прибира тлъсти заплати и бонуси,безброй офиси с основна дейност усвояване на обществени поръчки и пране на пари и много търговски фирми,банки,телекоми и други подобни,които извършват дейност в цялата страна,но в провинцията дават мизерни заплати,а в София отива лъвския пай.Това ако не е комунизъм,здраве му кажи.

188

Митко

преди 2 години

Таа са е зела мноо насериозно. София не е България. Това, че до сега получавахте тлъст пай от бюджета и еврофондовете, свърши. Я марш да учиш децата, ако не си забравила...

187

Ретур

преди 2 години

София е хубав град дори доста хора още може да поеме. И все пак без една спокойна и благополучна държава и провинция и столицата ни няма да е добро място за живеене. Трябва да се мисли за всички хора и да не се делим на селяни и граждани. Дано хората разберат, че с омраза и с плюене не става. А само с взаимно уважение и разбирателство.

186

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова се самозабравя. От юли 2009 г. до април 2021 г. живяхме в епохата "държавата - това е Бойко Борисов". Може би Фандъкова иска да каже, че от ноември 2009 г., началото на кметуването и в София, тя е плащала обяда на Борисов? Дали г-жата се чува какво говори? Не си ли дава сметка, че цели 12 години държавният обяд на г-н Борисов е бил безплатен благодарение на опеката на г-н Ердоган?

185

До роден софиянец!

преди 2 години

Софиянски................тоя мошеник и крадец..............трябваше да е в затвора поне за 20 години...........ако имахме прокуратура!!!

184

Анонимен

преди 2 години

Е,това вече е наглост.Да се оплаква Фандъчката,че за Софето нямало пари.Че къде се наливат поне 90% от народната пара ***,уфтсъ такава.Остави улиците,метрото,безкрайните ремонти и т.н.Ами я виж колко стотин хиляди държавни търтея има в София,какво вършат и колко пари вземат.То хората от провинцията не могат да се оплачат.А за Северозапада да не говорим.

183

До Анонимен 186

преди 2 години

Te варненци и без това не стават да развиват индустрия.....................но са алчни и вземат пари от наеми...........от студенти, туристи и т.н...............не ми пука за алчните варненци!!